14.06.2008, 16:22
|
|
|
Usta Yiğido
715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
|
Bülent Uygun ; Fatih Babamız Gerekeni Yapacaktır
"Fatih babamız gerekeni yapacaktır"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarın Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Milli Takım'ın başarılı olacağına inandığını belirterek, ''Yarın Babalar Günü. Babalar Günü'ne yakışır şekilde, Fatih babamız gerekeni yapacaktır'' dedi.
Bülent Uygun ile kırmızı-beyazlı takımın bazı futbolcuları, İstasyon Caddesi'ndeki bir bilgisayar firmasının teknoloji mağazasının açılışına katıldı. Mağazayı gezerek ürünleri inceleyen Uygun, kentte yapılan bütün güzel işlerin yanında olmak istediklerini, çünkü şehrin de kendileri için gereken her türlü desteği verdiğini kaydetti.
Kişisel internet sayfasının hazırlanmasına da yardımcı olan mağazanın işletmecisi Bülent Özçelik'e teşekkür eden Uygun, işyerinin hayırlı olmasını diledi.
Şu ana kadar ellerindeki kadroyu koruduklarını, dolayısıyla ''transfer yapmak için transfer yapmak'' istemediklerini kaydeden Uygun, elindeki her futbolcunun verdiği görevi layıkıyla yerine getirebilecek kapasitede olduğunu, en iyisini sahaya yansıtan ve güzellikler sunan bir takım oluşturduklarını söyledi.
Lige kaldıkları yerden devam edeceklerini, aynı şekilde İnter Toto Kupası'nda da bir üst tura çıkmak istediklerini ifade eden Uygun, ''Bunu başarabilecek güce sahibiz. Yetenekli futbolcularımız var. Bu birlikteliğimizi, bu çalışma azmimizi sahaya yansıtıp yeni sezonda da aynı duygularla, aynı şekilde, futbol mantalitemizin en güzelini sahaya yansıtarak yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.
Başarısıyla gurur duydukları Milli Takım'ın kendi takımlarından ve her şeyden çok daha değerli olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Yarın Babalar Günü. Babalar Günü'ne yakışır şekilde Fatih babamız gerekeni yapacaktır. Milli Takım'daki futbolcu kardeşlerimin bu maçı alacağını ve bir üst tura çıkıp orada da Hırvatlar'ı yeneceğini düşünüyorum, inanıyorum. Başarabilecek güçleri de, yetenekleri de var. Milli Takım'ın inanılmaz derecede burayı arzuladığını görüyorum. Yollarına devam ediyorlar. Bu yolda inşallah başarılı olurlar.''
|
|
|