Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1
Alt 12.09.2009, 23:10   #1
sivas_5201
Acemi Yiğido

sivas_5201 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_5201 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1

bülent hocanın yalakası değiliz ama güveniyoruz. takım güç kaybetmiş olabilir 3sene önce hanginiz aklına getirebilirdi şampiyonlar ligi ön eleme maçı oynayacağımızı? lütfen mantıklı yorumlar yapalım. bizler 2 senedir sivassporlu olanlardan değiliz. Bu ana kadar yaşadıklarımızı düşünün. Ama siz 2 yıllık sivaslı iseniz daha eskisini bilemezsiniz ve şükredemezsiniz.
sivas_5201 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivas_5201'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.09.2009, 23:12   #2
Umut58SS
Acemi Yiğido

Umut58SS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 Umut58SS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivas_5201 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hocanın yalakası değiliz ama güveniyoruz. takım güç kaybetmiş olabilir 3sene önce hanginiz aklına getirebilirdi şampiyonlar ligi ön eleme maçı oynayacağımızı? lütfen mantıklı yorumlar yapalım. bizler 2 senedir sivassporlu olanlardan değiliz. Bu ana kadar yaşadıklarımızı düşünün. Ama siz 2 yıllık sivaslı iseniz daha eskisini bilemezsiniz ve şükredemezsiniz.
çok dogru sölüyorsun sivaslı kardeşim katılıyorum sana
Umut58SS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Umut58SS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.09.2009, 23:13   #3
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

LÜTFEN PANİK YAPMAYALIM
Önce sivaslılar olarak panik yapmayalım.Çünkü bu takım herşeye rağmen başarılıdır.Sivas'ın tanıtımında güzel işler başarmıştır.Avrupa takımlarını kentimize getirmiş ve stadımız avrupa standartlarına uygun bir spor kompleksi olmuştur.
sivasspor yönetimi panik yapmasın.Bu tür inişler çıkışlar olacaktır.Sivasspor takımı iyidir.Ama nedense peşpeşe gelen bir başarısızlık zinciri vardır.İlerleyen süreçte bu zincir kırılacaktır.Daha 30 haftamız var.Sivasspor bu liğin dört büyükten sonra en iyi deneyime ve kadroya sahip takımıdır.
bülent uygun hoca olarak moralinizi bozmayın.Başarırsaınız.Ama basınla dalaşmaktan ve basınla biraz konuşmaktan uzak kalın.Takımla daha çok çalışın.
sivassporlu futbolcu kardeşlerimiz sizde panik yapmayın.Sivasspor için ter akıttığınızı biliyoruz.Biraz daha dikkat biraz daha çoşku ve birazda zaman ile sivasspor ruhu yeniden eski güzel günlerine kavuşacaktır.
sizler üçbeş kendini bilmeye bakmayınız yürüyünüz.Başarının terazisi 34 üncü haftanın sonunda belli olur.Sivasspor bu liği yine ilk beşin içeriisnde bitirecek kapasite ve yetenektedir.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda konartr58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.09.2009, 23:13   #4
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bir zamanlar Süper Ligde Sivasspor gerçeği vardı..........
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KIZILCAN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.09.2009, 23:14   #5
anils
Acemi Yiğido

anils - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 anils FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yalaka diyen adam gelmiş,terbiyeden bahsediyo.
Alt 12.09.2009, 23:16   #6
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

şimdi maçtan geldim takım fena değil ama kadro zor zita iş yapacak gibi....
Alt 12.09.2009, 23:17   #7
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya şu bülenti savunanları bir türlü anlayamıyorum ya.kardeşim siz ne diyosunuz ya.futbolda dün yoktur bugün vardır.tamam geçen iki sene bülent takıma çok şey verdi.ama bunu kaliteli futbolcularla yaptı,siz bakmayın öyle her maçtan sonra ''elimizdeki kısıtlı imkanlarla,kısıtlı kadrolarla buralara kadar geldik'' filan fıstık demesine,bizim geçen sene çok güzel bi kadromuz vardı.iyi bir hoca elindeki böyle bir kadroyu dağıtır mı soruyorum size.beşiktaşın mustafa denizlisi bile yuhlandı bugünkü maçta.o adam da beşiktaşı şampiyon yapmıştı.demekki neymiş futbolda dün yokmuş,bugün varmış....ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM.ARTIK ŞU BÜLENT KOMPLEKSİNDEN KURTULUN İSTERSENİZ,BÜLENT EFENDİ SİVASI Bİ YERLERE GETİRDİYSE BU KENDİ BECERİSİNDEN DEĞİL(SADECE) YÖNETİMİN VE TARAFTARIN YANİ SİVAS HALKININ ARKASINDA DURMASINDANDIR.SİZ NE DERSENİZ DEYİN BÖYLE BİR TARAFTARA MAL DİYEBİLECEK KADAR TERBİYESİZLEŞEBİLEN BİR ADAM SİVASIN HOCASI OLMAYI BİR SANİYE BİLE HAKETMİYOR DEMEKTİR,BUNA MÜSAMAHA GÖSTEREN BAŞKANIMIZI VE YÖNETİMİMZİ DE KINIYORUM.VE DAHA BUNA BENZER Bİ DÜNYA VUKUATINI YAZARDIM AMA HERKES BİLİYO ARTIK BÜLENT EFENDİNİN İCRAATLARINI.
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidomurat'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.09.2009, 23:25   #8
anils
Acemi Yiğido

anils - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 anils FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya şu bülenti savunanları bir türlü anlayamıyorum ya.kardeşim siz ne diyosunuz ya.futbolda dün yoktur bugün vardır.tamam geçen iki sene bülent takıma çok şey verdi.ama bunu kaliteli futbolcularla yaptı,siz bakmayın öyle her maçtan sonra ''elimizdeki kısıtlı imkanlarla,kısıtlı kadrolarla buralara kadar geldik'' filan fıstık demesine,bizim geçen sene çok güzel bi kadromuz vardı.iyi bir hoca elindeki böyle bir kadroyu dağıtır mı soruyorum size.beşiktaşın mustafa denizlisi bile yuhlandı bugünkü maçta.o adam da beşiktaşı şampiyon yapmıştı.demekki neymiş futbolda dün yokmuş,bugün varmış....ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM.ARTIK ŞU BÜLENT KOMPLEKSİNDEN KURTULUN İSTERSENİZ,BÜLENT EFENDİ SİVASI Bİ YERLERE GETİRDİYSE BU KENDİ BECERİSİNDEN DEĞİL(SADECE) YÖNETİMİN VE TARAFTARIN YANİ SİVAS HALKININ ARKASINDA DURMASINDANDIR.SİZ NE DERSENİZ DEYİN BÖYLE BİR TARAFTARA MAL DİYEBİLECEK KADAR TERBİYESİZLEŞEBİLEN BİR ADAM SİVASIN HOCASI OLMAYI BİR SANİYE BİLE HAKETMİYOR DEMEKTİR,BUNA MÜSAMAHA GÖSTEREN BAŞKANIMIZI VE YÖNETİMİMZİ DE KINIYORUM.VE DAHA BUNA BENZER Bİ DÜNYA VUKUATINI YAZARDIM AMA HERKES BİLİYO ARTIK BÜLENT EFENDİNİN İCRAATLARINI.
Sana 2 maçta hoca gönderen takım olarak diğer Anadolu takımlarını,hocasına inanan ve 2 maçta göndermeyen takımlar olarak Arsenal ve Manchester ı gösteriyorum.Farkı sen anla.O taraftar ona ne dedi kimbilir de hoca ona mal dedi?Hoca iyi topçuları niye dağıtsın,tutamadılar işte takımda.Transfer bütçemiz çok geniş,çok zengin takımız ya!
Alt 12.09.2009, 23:43   #9
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
anils Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana 2 maçta hoca gönderen takım olarak diğer Anadolu takımlarını,hocasına inanan ve 2 maçta göndermeyen takımlar olarak Arsenal ve Manchester ı gösteriyorum.Farkı sen anla.O taraftar ona ne dedi kimbilir de hoca ona mal dedi?Hoca iyi topçuları niye dağıtsın,tutamadılar işte takımda.Transfer bütçemiz çok geniş,çok zengin takımız ya!
ARKADAŞIM GÜZEL Bİ ÖRNEK VERMİŞSİN AMA ORASI İNGİLTERE BURASIYSA TÜRKİYE.BURDA İŞLER BİRAZ DAHA FARKLI YÜRÜYOR.KİMBİLİR TAKIMDA NE FIRTINALAR KOPUYOR BİZİM HABERİMİZ YOK.HATTA FUTBOLCULAR BİLE HOCANIN GİTMESİNİ İSTİYOR OLABİLİR,BELKİDE O YÜZDEN OYNAMIYORLARDIR.ÇÜNKÜ BİZİM KADROMUZ O KADAR DA KALİTESİZ DEĞİL.SADECE YANLIŞ OYUNCU TERCİHLERİ VE TAKTİKSİZ OYNAMAMIZ MAALESEF BİZİ BU DURUMLARA DÜŞÜRDÜ.ASLINDA BU TAKIMIN DÜŞÜŞÜ GEÇEN SENEDEN BAŞLADI.İKİNCİ YARIDAKİ TÜM MAÇLARI İZLEYİN,SİVASSPORUN GS,BJK VE TRABZON MAÇLARINDAKİ FUTBOLUNUN 10 DA BİRİNİ DİĞER MAÇLARDA GÖREMEZSİNİZ.GERÇEKTENDE BİRÇOK MAÇTA ŞANSIMIZIN SAYESİNDE(ASLINDA BEN ONA ALLAH'IN YARDIMIYLA DİYORUM)HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ YERLERE GELDİK.BU BAŞARININ TAMAMINI BÜLENTE İHALE ETMEK BENCE HEM SİVASSPOR TARAFTARINA HEMDE BU TAKIMA BÖYLE BİR ORTAM HAZIRLAYAN VE TABİKİ BÜLENT HOCAYA BÖYLE BİR ORTAMA HAZIRLAYAN YÖNETİME EN BÜYÜK HAKSIZLIK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 23:47   #10
Umut58SS
Acemi Yiğido

Umut58SS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 Umut58SS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞIM GÜZEL Bİ ÖRNEK VERMİŞSİN AMA ORASI İNGİLTERE BURASIYSA TÜRKİYE.BURDA İŞLER BİRAZ DAHA FARKLI YÜRÜYOR.KİMBİLİR TAKIMDA NE FIRTINALAR KOPUYOR BİZİM HABERİMİZ YOK.HATTA FUTBOLCULAR BİLE HOCANIN GİTMESİNİ İSTİYOR OLABİLİR,BELKİDE O YÜZDEN OYNAMIYORLARDIR.ÇÜNKÜ BİZİM KADROMUZ O KADAR DA KALİTESİZ DEĞİL.SADECE YANLIŞ OYUNCU TERCİHLERİ VE TAKTİKSİZ OYNAMAMIZ MAALESEF BİZİ BU DURUMLARA DÜŞÜRDÜ.ASLINDA BU TAKIMIN DÜŞÜŞÜ GEÇEN SENEDEN BAŞLADI.İKİNCİ YARIDAKİ TÜM MAÇLARI İZLEYİN,SİVASSPORUN GS,BJK VE TRABZON MAÇLARINDAKİ FUTBOLUNUN 10 DA BİRİNİ DİĞER MAÇLARDA GÖREMEZSİNİZ.GERÇEKTENDE BİRÇOK MAÇTA ŞANSIMIZIN SAYESİNDE(ASLINDA BEN ONA ALLAH'IN YARDIMIYLA DİYORUM)HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ YERLERE GELDİK.BU BAŞARININ TAMAMINI BÜLENTE İHALE ETMEK BENCE HEM SİVASSPOR TARAFTARINA HEMDE BU TAKIMA BÖYLE BİR ORTAM HAZIRLAYAN VE TABİKİ BÜLENT HOCAYA BÖYLE BİR ORTAMA HAZIRLAYAN YÖNETİME EN BÜYÜK HAKSIZLIK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
kardeşim bırak ya yorum yapmayi biliyorsan yap bu forumun en iyi yorumcusu anils dir

Etiketler
manisaspor, sivasspor