Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olmuyor Rıza Hocam !
Alt 03.06.2012, 16:09   #281
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Olmuyor Rıza Hocam !

Alıntı:
risale69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bazı arkadaşlar bir şeyi anlamakta zorlanıyor. rıza çalımbayı rıza çalımbay yapan sivasspor değil beşiktaştır. bu yüzden beşiktaşı çalıştırmak isterse bu kararına saygı duymak zorundayız. onun yerinde kim olursa olsun aynı şeyi yapardı.
parayla, şöhretle alakalı bir durum yok ortada. bu meselede belirleyici etken vefa duygusu. bize düşen rıza hocanın kararı ne olursa olsun saygıyla karşılamak.
saygı demişken, bu sitede sivasa mal olmuş kişiler hakkında hakeret dolu (defol, yalaka gibi) şeyler yazılıp çiziliyor. site yöneticilerinin eleştiri sınırını aşan bu tür hakeretlere müsade etmemesi lazım.
Bir konu daha anlaşılmıyor.Beşiktaş'ın kapısında beklemekle,hergun Sivasspor'u kuçultucu derecede demeçler vererek Beşiktaş'a" bakın ben buradayım hazırım.isterseniz Sivas'ı tam da transfer sezonunda bırakır,arkama bile bakmam" demekte hiç hoş değil.. Gidersen gidersin..Gidemezsen istemiyerek,aklın beşiktaş'ta olarak Sivasspor'da çalışmamalısın.Sivasspor mahalle takımı değil..Senelerdir 1.Ligde oynayan bir saygın takım.. Riza Çalımbay Sivassapor'a saygı göstermiyor.Sivasspor'lular neden kendisine saygı göstersin...?? ama en sert eleştiri bile terbiye sınırları içinde yapılmalı....
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ahmet ali'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.06.2012, 17:33   #282
hukukçu58
Acemi Yiğido

40 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 512 hukukçu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursa eskişehir gibi takımların formlarındaki yorumları okudum bizde bi hoca böyle demeç versin 1 saate kalmaz kovulur diyorlar.Bizde ise Rıaza hoca resmen küfrediyor.
hukukçu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2012, 17:35   #283
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Hangisi gerçek Rıza Hoca ????

Rıza Hocanın sözleşmemde Beşiktaş'a gidersem serbest kalırım madddesinin olmadığını daha önce söylemiş ve Başkanımız tarafından da bu olay teyit edilmişti.

Rıza Hoca bugun AA ya verdiğ özel haber ise kafa karıştıracak cinsten ;

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sözleşmesine Beşiktaş'tan teklif alması halinde gideceği yönünde bir madde koydurduğunu açıkladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı kulüple sözleşme imzalarken, Beşiktaş'tan teklif alması halinde kendisine izin verilmesi yönünde bir şart belirttiğini açıkladı.
Çalımbay , AA muhabirine, yeni sezona Bolu'nun Gerede ilçesinde 1 Temmuz'da başlayacaklarını belirterek, iki haftalık Bolu kampının ardından yurt dışında da iki hafta kamp yapacaklarını söyledi.
Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen adaylar arasında yer aldığının hatırlatılması üzerine Çalımbay, ''İki takım için de hayırlısı olsun. Sivasspor'la anlaşma imzalarken, 'Beşiktaş'tan teklif gelirse, bana izin verin' diye bir şart koydum. Bunu onlar da olumlu karşıladılar. İlla olacak diye de bir şey yok. Şuan Sivasspor'un başındayım ve tek düşüncem takımımın başarılı olması. Beşiktaş'tan teklif gelmedi. Yazılanlar, çizilenler oldu ama öyle bir şey yok'' ifadelerini kullandı.
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anımsatan Çalımbay, ''4 transfer yaptık ama 4-5 oyuncu daha alacağız. Görüştüğümüz yabancı ve genç arkadaşlarımız var'' dedi.
Alt 03.06.2012, 18:02   #284
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Rıza Hocanın sözleşmemde Beşiktaş'a gidersem serbest kalırım madddesinin olmadığını daha önce söylemiş ve Başkanımız tarafından da bu olay teyit edilmişti.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sözleşmesine Beşiktaş'tan teklif alması halinde gideceği yönünde bir madde koydurduğunu açıkladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı kulüple sözleşme imzalarken, Beşiktaş'tan teklif alması halinde kendisine izin verilmesi yönünde bir şart belirttiğini açıkladı.
Çalımbay , AA muhabirine, yeni sezona Bolu'nun Gerede ilçesinde 1 Temmuz'da başlayacaklarını belirterek, iki haftalık Bolu kampının ardından yurt dışında da iki hafta kamp yapacaklarını söyledi.
Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen adaylar arasında yer aldığının hatırlatılması üzerine Çalımbay, ''İki takım için de hayırlısı olsun. Sivasspor'la anlaşma imzalarken, 'Beşiktaş'tan teklif gelirse, bana izin verin' diye bir şart koydum. Bunu onlar da olumlu karşıladılar. İlla olacak diye de bir şey yok. Şuan Sivasspor'un başındayım ve tek düşüncem takımımın başarılı olması. Beşiktaş'tan teklif gelmedi. Yazılanlar, çizilenler oldu ama öyle bir şey yok'' ifadelerini kullandı.
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anımsatan Çalımbay, ''4 transfer yaptık ama 4-5 oyuncu daha alacağız. Görüştüğümüz yabancı ve genç arkadaşlarımız var'' dedi.
Bu iş biraz fazla uzadı.En doğru yol Rıza hocanın istifa etmesi aksi takdirde bu sene başarı şansımız düşük..
Alt 03.06.2012, 18:18   #285
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 542 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hemen gönderilmeli! Adam resmen bizi boynuzluyor. Beşiktaş'a kur yapıyor.
Yönetim daha ne kadar sabredecek merak ediyorum.
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2012, 20:27   #286
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

bjk yönetimi en geç 15 gün içinde hoca konusunda karar verecekmiş sivassporun 15 gün rıza hoca gidecekmi kalacakmı falı bakmaya mecali yoktur rıza hoca yönetim bu konuyu bidaha açılmamak üzere netliğe kavuşturması gerekiyor rıza hoca takımın başındayım diyor teklif gelirse giderim bana kolaylık gösterecekler diyor bu şin biran evvel netlik kazanması lazım böyle giderse takım yeni sezona sıkıntılı girecek transfer askıya alındı bekliyoruz
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2012, 20:36   #287
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Her geçen gün sıradanlaşan br kulübüz..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.06.2012, 21:38   #288
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

yeter artık utanmaz adam sivası aşağıladın yönetimde aklı başında adam varsa şunu kapının önüne koysalar iyi olur..
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2012, 21:50   #289
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1129 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Aslinda bugünki Fanatik ve Fotomac´da yayinlanan ve Riza hoca´nin agzindan bugünlerde söylenmis gibi yazi yazan bu iki gazeteyi kinamak lazim.Nedenmi bu iki spor gazetesi Sivasspor taraftarini ,Riza hoca üzerine kiskirtiyorda olabilirlerde.Okuyunca bende cok bozuldum ,sonra düsündüm bu iki gazetenin yaptigi PROVAKASYON´da olabilir diye düsündüm.Nitekimde öyle haberi yazip geriye cekiliyorlar,geriden bakiyorlar;yani BIZANS entrikasi gibi birsey.Yigidolar dikkat bu bize hazirlanan ,bizi zayiflatacak ve düsmanlarimizin ekmegine yag sürecek bi oyunla karsi karsiyayiz.Bugün dünden daha fazla hocamiza sahip cikalim.BU BIR TUZAK .BU TUZAGA DÜSMEYELIM.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.06.2012, 22:07   #290
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslinda bugünki Fanatik ve Fotomac´da yayinlanan ve Riza hoca´nin agzindan bugünlerde söylenmis gibi yazi yazan bu iki gazeteyi kinamak lazim.Nedenmi bu iki spor gazetesi Sivasspor taraftarini ,Riza hoca üzerine kiskirtiyorda olabilirlerde.Okuyunca bende cok bozuldum ,sonra düsündüm bu iki gazetenin yaptigi PROVAKASYON´da olabilir diye düsündüm.Nitekimde öyle haberi yazip geriye cekiliyorlar,geriden bakiyorlar;yani BIZANS entrikasi gibi birsey.Yigidolar dikkat bu bize hazirlanan ,bizi zayiflatacak ve düsmanlarimizin ekmegine yag sürecek bi oyunla karsi karsiyayiz.Bugün dünden daha fazla hocamiza sahip cikalim.BU BIR TUZAK .BU TUZAGA DÜSMEYELIM.
Haber dogru, komple teorilerine gerek yok.
Haberin kaynagi aslinda Radyospor (reportaji kendi kulagimla dinledim).
Radyospor sayfasinda podcast var. Inanmayanlar Kazan kayniyor programinin tekrarini dinlesin.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
batacakmı, benimde, beşiktaşla, Çalımbay, Çalımbaydan, doĞru, gönderdi, görüşmem, haber, hocam, hocaya, jet, mesajı, mesajım, olmadı, olmazsa, olmuyor, rıza, takım, var, yalanlama, Özel