Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 06.06.2013, 21:47   #281
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transfer-2013

Ya durulduk ya da fırtına öncesi sessizlik Doğu_Bey çalışıyordur sanırım fakat bizim sabrımız zorluyor 5. viteste giderken frene basmış gibi hissettik
Alt 06.06.2013, 22:03   #282
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Doğu_bey Burhan dışında 2 yerliden bahsetmişti ki bir sağbekmiş yerli sağbek 2 alternatif düşünüyorum:
- Ömer Aysan: Boşta ve 30 yaşında ne kadar yararlı olur şüpheli.

-Orhan Şam : Fb de forma şansı pek yok ve td si belli değilken istemediği sürece ayrılabileceğini pek düşünmüyorum ve es es in talip olsuğunu biliyoruz ki Alper den dolayı ilişkileri iyi.
Alt 06.06.2013, 22:20   #283
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Fred ile anlasmaya yakin deniliyor.
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2013, 22:46   #284
ivancrayz
Yiğido

ivancrayz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

96 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 ivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDI

Kadir Bekmezci K.erciyes'te

Mavi-Siyahlılar’ın patronu Ziya Eren, aynı PTT 1. Lig’de olduğu gibi transferlerini erkenden tamamlayıp sezona hazır başlama niyetinde. Teknik direktör Fuat Çapa’ya bu konuda tam yetki veren Kayseri temsilcisi, Sivasspor’da sözleşmesi sona eren, takımdan ayrılacak olan Kadir Bekmezci’yle her konuda anlaştığı öğrenildi.
ivancrayz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2013, 22:51   #285
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kadir gitsin ya napalım Kadir'i ben bütün sene 3 maçta oynayacak diye 2 haftada bir atağa çıkarken kaptırdığı toplarla gol yedirten orta saha istemiyorum takımımda
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cemahmety'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.06.2013, 23:25   #286
58SİVASIM BENİM
YASAKLI ÜYE

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58SİVASIM BENİM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok şükür kadirdende kurtulduk allahım bu sene çok iyi şeyler olacak kazmalardan bizi çıldırtanlardan birer birer kurtuluyoruz çok şükür sırada uğur kavuk var allah rızası için onuda yollayın şu takımdan
58SİVASIM BENİM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58SİVASIM BENİM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.06.2013, 23:34   #287
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Bu transfer döneminde olanları aklım almıyor.İsmi geçenler ya çok yaşlı yada bonservisleri yüksek.Bana pek mantıklı isimler gibi gelmedi. Fred Guedes ismi geçmiş ama adamın hem bonservisi uçuk hem maaşı.Şimdiye kadar adı geçenlerden Sammir ve Sezer Öztürk'ün kesinlikle bize faydalı olacağını düşünüyorum.Tabi alınabilirlerse.Bunların dışında Akhisar'ın stoperi ve Kartalspor'un sağ beki de gelecek vadeden oyuncular.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2013, 23:36   #288
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Sag Beke en uygun isim Veysel Sari. Cok mantikli bir transfer olur, hem türk, hem yasi genc, hemde milli takima'da cagrildi formunu tutmak isteyecektir. Ama Eskisehir'den Sivas'a gelirmi orasini bilemem. Onu A-Takima alan Riza Calimbay'in memleketinin takimi icin ter dökmek bence onun icin güzel bir bahane
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.06.2013, 23:40   #289
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Giden gider kalan sağlar bizimdir...Önemli olan gidenlerin yerine gelenlerin en az onlar kadar iyi hatta onlardan daha iyi olmasıdır...
Şu anda takımdan gidenler:Kaleci Senecky-Raynoch-Uğur(belli değil)-Erhan-Erman-Kadir-Enaramo-Pedriel-Hayrettin(belli değil)-Cerny-Pedriel-Enaramo....

Sıra da kim var bilmiyorum...Bu oyuncuların neredeyse tamamı Rıza Çalımbay ın 2.yılında bazı maçlarda oynadı..Eğer gerçekten bu saydıklarımın tamamı giderse sivasspor onların yerine en az 7-8 tane iyi oyuncu almak zorunda...Bu sayı belki 11-12 ye bile çıkabilir...

Sivasspor için basında adı geçen oyunculara gelince:Ankaragücünden Timur,Balıkesirsporun genç sağbeki,Akhisardan Uğur Demirok,Hakan Özmert gibi yerli oyuncular..

Yabancıları ise hepimiz biliyoruz..Ben eğer olursa belki Lugano nun olabileceğini ;diğerlerinin ise zor olduğunu düşünüyorum..Baptista'ya gelince ;son yılların müzmin sakatı bu oyuncu..Transfermarkta son 10 yılda 10 un üzerinde sakatlık geçirdiği ;bunların ne olduğu da yazılmış..Geçtiğimiz sezon adam Malaga da yine sakatlık sorunu yaşamış;bu sezon 25 e yakın maçta sakatlığından dolayı oynayamamış;ligin son maçlarında sakatlığının geçtiği söyleniyor....

Bende bazı arkadaşlar gibi düşünüyorum;bu takıma en fazla 1 tane tecrübeli (general)oyuncu lazım;diğer alınacak yabancı oyuncular savaşçı kimliği olan,tekmeye kafa sokabilecek,hırslı,doymamış,ba şarıya aç,sivassporu geleceğe taşıyacak ,sattığında para kazanabileceği oyuncular arasından seçilmeli...

U-20 dünya kupası mutlaka scotlara,sivassporun antrenörlerine izlettirilip geleceğe yönelik 1-2 tane iyi yabancı oyuncu sivasspora kazandırılmalı;gerekirse bu oyuncular başka takımlara 1-2 yıl kiralanıp oynamaları sağlanmalı sonra sivasspora katılımları sağlanmalıdır..Burhan transferi sivasspora umarım değer katar...Ben bu oyuncunun ilk 11 de değil de yedek kadroda düşünüleceğini ve sonradan oyuna girip katkı sağlayacağını düşünüyorum...

Bir de sivassporun Brezilyalı bir defans oyuncusuna talip olduğu;bu oyuncununda bir ara Zico döneminde f.b de oynayan Edu DRESANA olduğuna dair bazı haberler duydum.... Bakalım ne kadar doğru çıkacak bu haber...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.06.2013, 00:22   #290
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence Ugur kavugu postayalim onun yerine Caralinhos aliriz galatasaray alamadi biz alirsak cok SUPER olur!!

Haydi Roberto carlos :d
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Sivasli010'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda