Sivasspor yönetiminin gösterdigi cesaretle süperlige yeni bir teknikdirektör kazandirdi.Sivasspor yönetimini bülent hocaya güvendi bu yükün altindan kalkacagina inandi ve bülent hoca bu güveni bosa cikarmadan sahada rakiplerine karsi gösterdigi performansla güzel bir cevap verdi.Su soruyu insan sormadan gecemiyor nicin bülent hoca sezon basinda sivassporun basina gelmedi bu kaybedilen 12 haftada sivasspor belki daha üst siralarda olabilirdi Karol pecze ile gecen 12 hafta bosa gecmis oldu ama futbolda dün yoktur bügüne ve yarina bakmaliyiz , basarilar bülent hoam yoluna devam et.
carol peczeyı lig başlamadan önce adını gazeteden okumuştum dedimki:bu hoca iyimidir kotumudur çek ama insan bilemez ilk yarıya baktım birçoğu mağlubiyet ve beraberlik 3-4 tane galibiyetımız wardı ama bülent uygun abimiz geldikten sonra ikinci yarı 2 maçta 2 galibiyet hemde g.birliğini kendi sahasında 4 buyukler zar zor maçı alırken sivas okadarda zorlanmadı brawooo (BÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLENT UYGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN)
Gerçektende yönetim pecze yi göndermede müthiş bir zamanlama yaptı eğer biraz gecikseydi teknik direktör değişikliği sivası için bir facia olabilirdi..
Bülnet Hocanin gelmesiyle cok iyi bir cikis yakaladik.Cok iyi isler yapti simdiye kadar, hoca olarak kalitesini gösterdi.Takima özgüvenini geri getirdi.Futbol anlayisinda da baya degisen seyler oldu, takimimiz artik atak bir futbol sergiliyor ve seyirciyede zevk veriyor.Insallah bu cikisimiz devam eder