Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: Helal Olsun Serhat Zafer
Alt 10.02.2007, 15:12   #21
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: Helal Olsun Serhat Zafer

KİM SİVAS VE SİVASSPOR'UMUZA YARDIM VE KATKIDA BULUNUYORSA TEŞEKKÜR EDİYORUM
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 18:56   #22
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Sayın Yrd.Doç.Dr Ahmet Turan ALKAN hakkında eleştiri yaparken uslubunuza,söylemlerinize dikkat edeceksiniz.Kendisi sizin akranınız değil ve burda herkesten kat kat üstün birisidir.Yaşam tecrübesi,akademik kariyeri,bilgisi,saygınlığı,ge çmişi herkesten fazla olan birisidir.Sizin anneleriniz ve babalarınız bebekken Ahmet Turan ALKAN vardı.Sayın ALKAN her zaman Sivası düşünmüş,Sivası çok seven ve Cumhuriyet Üniversitesinde hocalık yapan değerli bir büyüğümüzdür.Kendisinin görüşleri olabilir ve eleştirilerini beyan edebilir.Sizde Sayın ALKAN'a karşı fikirlerinizi ifade etmek istiyorsanız saygı çerçevesinde yapmak zorundasınız.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 20:11   #23
gülkız
Yiğido

Tecrübe Puanı: 769 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Ayrıca bu yazıyı yazan kişiyi de saygısızlığından dolayı kınıyorum.Sayın Yrd.Doç.Dr Ahmet Turan ALKAN'ın muhatabı olması için kırk fırın ekmek yemesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor.Her eline kalem alan sınırlarını bilmeden bir şeyler karalarsa saygısızlığın ve terbiyesizliğin adını ifade özgürlüğü derler.İlk önce saygının s'sini öğrenip sonra saygı hudutları içerisinde kendi görüşlerini temiz bir uslupla aktarması gerektiğini öğrenmemiş;öğretilmemiş olduğuda açıkça belli.Böyle kişiler bir de Sivasspor hakkında orda burda yazı yazıyor,yorum yapıyor!Yazık....

Konu gülkız tarafından (10.02.2007 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir..
Alt 10.02.2007, 21:10   #24
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivaslı büyükler dururken bir valinin isminin verilmesi doğru değil. zaten sivasta yabancı hayranlığı var maçlarda kendilerini jop latan celalettin cerrah müdürede cerrah baba derler. sonra sivasta süleyman demirel ilköğretim okulu var
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2007, 21:29   #25
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sayın Ahmet Turan Alkan Beyefendi'nin kıymetini hala idrak edememiş olanlara aşağıdaki linki öneriyorum. Sadece bir kitabı için yapılan yorumlar bile onun önemini anlamaya yeter:

http://kitapyurdu.com/kitap/default....2775201&LogID=
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2007, 22:42   #26
alperen1982
Yeni Yiğido

alperen1982 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alperen1982 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR AHMET TURAN ALKAN İLE İLGİLİ YAZDIĞIM YAZIDAN DOLAYI BİR ÇOK KİŞİNİN DESTEĞİNİ ALIRKEN DOĞAL OLARAK DA BAZI KİŞİLERİN ELEŞTİRİLERİNİ ALDIM. SONUÇ OLARAK ŞUNU SÖYLÜYORUM İL GENEL MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDIĞINDA SİVAS'I YAŞANILMAZ ŞEHİR OLARAK TANIMLAYAN, 'SİVAS'TA ESNAF DÜKKANINA GİRDİĞİNİZDE DAYAK YEMEKTEN ÇIKARSANIZ DUA EDİN' DİYEREK SİVAS ESNAFINI KÖTÜLEYEN VE SİVAS'TAN BAŞKA NERDE YAŞARIM DİYE KENDİSİNE ŞEHİR ARAYAN BİR İNSANIN NE KADAR MEMLEKET AŞIĞI OLDUĞUNU SİZLERE SORMAK İSTİYORUM. BİR BAYAN ARKADAŞIMIZ 'ÖNÜNE GELEN YAZIP ÇİZİYOR' DİYOR. BENİM GAZETECİLİKTEKİ 8. YILIM VE SİVASSPOR KULÜBÜNÜN MEDYA SORUMLUSUYUM. SİVASSPOR DERGİSİNİN YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜYÜM.YAŞIM GENÇ AMA ALLAH'IN İZNİ İLE BU MEMLEKETE VE SİVASSPOR'A HİZMET ETMEK BOYNUMUN BORCU. BU ARKADAŞIMIZ UNUTMAMALI Kİ ELEŞTİRİNİN YAŞI OLMAZ. AHMET TURAN ALKAN'I O KADAR GÖZÜNDE BÜYÜTEN BU ARKADAŞIMIZA SAYIN ALKAN'IN BİR YAZISINI OKUTMAK İSTERDİM. SİVAS IN İLERİ GELEN 5 GAZETECİSİ İLE OKUDUĞUMUZ VE BİRŞEY ANLAMADIĞIMIZ BİR YAZI. BELKİ BU ARKADAŞIM SAYIN ALKAN'IN NE ANLATMAK İSTEDİĞİNİ BİZLERE ANLATIR. SİVAS'I VE BU ŞEHRİN BAĞRINDAN ÇIKAN SİVASSPOR'U SEVENLERE SAYGI VE SEVGİLERİMLE. SERHAT ZAFER
alperen1982 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2007, 23:01   #27
alperen1982
Yeni Yiğido

alperen1982 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alperen1982 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

AYRICA GÜLKIZ NİCKLİ ARKADAŞIM DİYOR Kİ 'Sizin anneleriniz ve babalarınız bebekken Ahmet Turan ALKAN vardı.' BENİM ANNEM VE BABAMIN YAŞININ A. TURAN ALKANDAN BÜYÜK OLDUĞUNU DA HATIRLATIR, SAYGININ S.Nİ DEĞİL TAMAMINI İYİ BİLEN BİR KİŞİ OLARAK YAZDIĞIM YAZILARDA VE YAPTIĞIM ELEŞTİRİLERDE ASLA SAYGI ÇERÇEVESİNİN DIŞINA ÇIKMADIĞIMIN ALTINI ÖZELLİKLE ÇİZERİM. MEMLEKETİNİZİ YAŞANILMAYAN BİR ŞEHİR OLARAK TANIMLAYAN KİŞİLERE OLAN HAYRANLIĞINIZI DA KUTLARIM.
alperen1982 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2007, 23:33   #28
gülkız
Yiğido

Alıntı:
alperen1982 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEVGİLİ ARKADAŞLAR AHMET TURAN ALKAN İLE İLGİLİ YAZDIĞIM YAZIDAN DOLAYI BİR ÇOK KİŞİNİN DESTEĞİNİ ALIRKEN DOĞAL OLARAK DA BAZI KİŞİLERİN ELEŞTİRİLERİNİ ALDIM. SONUÇ OLARAK ŞUNU SÖYLÜYORUM İL GENEL MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDIĞINDA SİVAS'I YAŞANILMAZ ŞEHİR OLARAK TANIMLAYAN, 'SİVAS'TA ESNAF DÜKKANINA GİRDİĞİNİZDE DAYAK YEMEKTEN ÇIKARSANIZ DUA EDİN' DİYEREK SİVAS ESNAFINI KÖTÜLEYEN VE SİVAS'TAN BAŞKA NERDE YAŞARIM DİYE KENDİSİNE ŞEHİR ARAYAN BİR İNSANIN NE KADAR MEMLEKET AŞIĞI OLDUĞUNU SİZLERE SORMAK İSTİYORUM. BİR BAYAN ARKADAŞIMIZ 'ÖNÜNE GELEN YAZIP ÇİZİYOR' DİYOR. BENİM GAZETECİLİKTEKİ 8. YILIM VE SİVASSPOR KULÜBÜNÜN MEDYA SORUMLUSUYUM. SİVASSPOR DERGİSİNİN YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜYÜM.YAŞIM GENÇ AMA ALLAH'IN İZNİ İLE BU MEMLEKETE VE SİVASSPOR'A HİZMET ETMEK BOYNUMUN BORCU. BU ARKADAŞIMIZ UNUTMAMALI Kİ ELEŞTİRİNİN YAŞI OLMAZ. AHMET TURAN ALKAN'I O KADAR GÖZÜNDE BÜYÜTEN BU ARKADAŞIMIZA SAYIN ALKAN'IN BİR YAZISINI OKUTMAK İSTERDİM. SİVAS IN İLERİ GELEN 5 GAZETECİSİ İLE OKUDUĞUMUZ VE BİRŞEY ANLAMADIĞIMIZ BİR YAZI. BELKİ BU ARKADAŞIM SAYIN ALKAN'IN NE ANLATMAK İSTEDİĞİNİ BİZLERE ANLATIR. SİVAS'I VE BU ŞEHRİN BAĞRINDAN ÇIKAN SİVASSPOR'U SEVENLERE SAYGI VE SEVGİLERİMLE. SERHAT ZAFER
Sayın Ahmet Turan ALKAN hakkında yazdığım herşeyin arkasındayım.Kendisinin Sivas hakkında belirttiklerinde doğruluk payı olduğunu anlamanız için sizin başka kentler görüp oraların sosyal ve ekonomik şartlarını yaşamanız gerekir.Hadi diyelim öyle bir imkanız yok 30000 öğrencinin okuduğu Cumhuriyet Üniversitesinde öğrencilerin kent hakkında fikirleri konusunda bilgi sahibi olmak için geniş çaplı ikinci bir araştırma yapılsın.Bakalım sonuç ne çıkacak?Yapılan geniş çaplı bir araştırma da Cumhuriyet Üniversitesi ,öğrencilerine kent esnafının tavırlarından memnun olup olmadığına dair anket düzenlemiştir ve olumsuz
sonuç %70'lerin üzerinde çıkmıştır.Türkiyenin dört bir yanından okumak için gelen insanların birbirinden habersiz ve birbirini tanımayarak verdikleri bu sonuç aşikardır.Varolan bu araştırma o zamanlar bütün yerel TVlerde haber olarak geçmiştir.
Sizin içinde alaylı olarak basın dünyasında bulunabilirsiniz ama kendinizi daha da fazla geliştirmenizi tavsiye ederim.Ahmet Turan ALKAN yazılarında eski Türkçe kelimeleri çok kullanmıştır.Bu da onun kelime dağarcığının ve bilgi birikiminin üst seviye de olduğunu göstermektedir.Kendisi zaten akademisyen olduğu için herkesten fazla bilgiye sahiptir.Yazı ve konuşma dilinde kullanılamayan kelimeleri seçmesi yazılarında, yeni Türkçe kullanımının tamamen egemen olduğu günümüzde anlatmak istediğinin anlaşılmamasına neden olmaktadır.Ancak kendisi eski Türkçe kelimelerle ifade edilen cümleler kurmayı bırakmış günümüzün konuşma dilinde yazılarını yazmaya çalışmaktadır.Sayın Ahmet Turan ALKAN hakkında daha fazla bilgi ve insanların onun hakkında neler düşündüğünü merak ediyorsunuz çıkın Sivas sokaklarına herkesin teker teker görüşlerini alın....

Konu gülkız tarafından (02.03.2007 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir..
Alt 02.03.2007, 23:38   #29
gülkız
Yiğido

Alıntı:
AYRICA GÜLKIZ NİCKLİ ARKADAŞIM DİYOR Kİ 'Sizin anneleriniz ve babalarınız bebekken Ahmet Turan ALKAN vardı.' BENİM ANNEM VE BABAMIN YAŞININ A. TURAN ALKANDAN BÜYÜK OLDUĞUNU DA HATIRLATIR, SAYGININ S.Nİ DEĞİL TAMAMINI İYİ BİLEN BİR KİŞİ OLARAK YAZDIĞIM YAZILARDA VE YAPTIĞIM ELEŞTİRİLERDE ASLA SAYGI ÇERÇEVESİNİN DIŞINA ÇIKMADIĞIMIN ALTINI ÖZELLİKLE ÇİZERİM. MEMLEKETİNİZİ YAŞANILMAYAN BİR ŞEHİR OLARAK TANIMLAYAN KİŞİLERE OLAN HAYRANLIĞINIZI DA KUTLARIM.
O ifadeyi sadece size değil 17-20 yaş arasında bulunan kardeşlerimizin kendilerinden yaşça oldukça büyük birisi için yaptıkları saygı mertebesini aşan ifadeleri için kullandım.Yazınızı okumuştum ve sizin saygı çerçevesinde olduğunuzu iddia etmenizi de şaşkınlıkla karşıladım.PESSSS....
Alt 02.03.2007, 23:57   #30
gülkız
Yiğido

Alıntı:
Ayrıca www.sivasspor.com sitesinde Diğer Konular başlığı altında açılan Sivaslı ne kadar birlik içinde formunu okumanızı rica ederim.Yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan Sivaslıların samimi olarak görüşlerini beyan ettiği bu form da o insanları da Sivas düşmanı olarak göremezsiniz.Herkes Sivasın iyi olmasını istemektedir.O yüzden olmaması gerekenleri ilk önce tespit etmek gerekir,ona göre daha sonra değerlendirme yapmak gerekir.

Konu gülkız tarafından (03.03.2007 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir..