cogu kisi geri gelsin diyor
hic düsünüldümü onun yaptigi dissiplinsizlik
hata yapti affedin özür diliyor nede olsa diyorsunuz
öteki futbolculara kötü örnek olur, hepsi istedigini yapar, nede olsa o affedilirse bizde ediliriz diye düsünebilirler
wooter geri gelse bülent hocanin otoriterligi gider
hem gelse iyi oynuyacak mi bakalim
bencede fifa`dan ceza yememek icin yapiyor
ve kariyerine leke gelmesin diye
sonucta baskalarida iki kere düsünür onu almak icin bir yapan bir daha yapabilir diye
yerimiz sabit alacagimiz tazminat ondan daha yararli olacagina inaniyorum
yinede getirilirse umarim herseye göz yumulmaz en azindan alacagi para azaltilabilir
Bülent hoca otoritesini zaten bu hafta gösterdi konya maçında.kaptan servete sen kimsin lan diyen,oyundan kendini attırmak için çabalayan Yasir bülent Hocanın ne kadar otoriter olduğunu gösterdi.Ben Wooterin yaptığını doğru bulmuyorum.Ama her hatanın bir cezası olduğunu düşünüyorum.Eğer gerçekten gelmek ve oynamak istiyorsa cezası kesilir ve takıma döner.Duygusallığa gerek yok.Sivas sporun iç sahada wooter gibi bir adama çok ihtiyacı var.Hepimiz görüyoruz kapanan takımları açamıyoruz altın tepside 3 puan veriyoruz 4 eylül de.Ben affedilsin ama cezasız kalmasın diyorum.
kesinlike affedilmeli.. ve geri çağırılmalı... çünki wooter gibi bir oıyuncu bir daha bulamayız... büleny hoca diğer aslanlarımla gerekeni yaparım diyor ama yenildiğimiz son 2 maçta wooter olsaydı maçların ikiside böyle bitmezdi.
Hatasiz kul olmaz .Duygusalliga gerek yok takimda eksikligi hissediliyorsa Affedilmeli .Gelir Baskanindan hocasindan ve takim arkaslarindan özür diler tatliya baglanir tabiki cezasiz kalamaz bunun da bir bedeli var para cezasini yönetim belirler olay kapanir . Bu sadece ilk sivasta yasanmiyor her seyin bir bedeli oldugunu wooter anlayacaktir