Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVAS YILDIZLAŞTI..
Alt 11.03.2007, 12:00   #21
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: SİVAS YILDIZLAŞTI..

Kim tutar Yiğido’yu

11.03.2007

Evinde bir türlü kazanamayan Sivasspor, dün 4 Eylül Stadı’ndan mutlu ayrıldı. Bursaspor önünde kotrollü futbol ortaya koyan Yiğidoar, savunma yapan rakibini buldozeri Mehmet Yıldız ile devirdi.
Fenerbahçe maçının yıldız Mehmet, genç Gürhan ile üç puanın mimarıydı.
Aslında Sivas’a bir puan için gelmiş olan Bursasspor, ikinci yarıdaki ofansif düşünceyle maça başlamış olsaydı, hedefine ulaşırdı. Ancak Yeşil-Beyazlılar hücumu hiç düşünmediler. Üçlü savunmayı kaleci Ömer’in çok yakınına kurup, orta sahayı kalabalık tutarak rakibi durdumayı düşündüler. Amaç hızlı Balili ve güçlü Mehmet’e alan bırakmamaktı. Ama Sivas’ın ofsayta bile düşmediği bu savunma anlaşıyının mutlaka hatalı bir gol getireceği belliydi. Nitekim, fizik gücünü her pozisyonda devreye sokan Mehmet Yıldız, Bursa savunmasını zorlayarak attığı golle takımını öne geçirdi. Daha bu golün şaşkınlığı geçmeden Mehmet, kafa ile Bursaspor’u ikinci defa avladı.
İkinci yarıda skoru eşitlemeyi planlayan Timsahlar, ilk yarıda sahada oynayıp da, olmayan Pancu’nun yerine Eser’i aldı. Sinan Kaloğlu’nun sürpriz golüyle farkı bire indiren Yeşil-Beyazlılar, rakibini de bir anda bunalıma soktu. Yiğidolar’ın bocaladığı o anlarda teknik direktör Bülent Uygun, doğru bir zamanlamayla iki oyuncusunu birden sahaya sürdü. Oyunda dengeyi sağlayan Kırmızı-Beyazlılar, çok çalışılmış ölü bir pozisyonla gelen Gürhan’ın golüyle skoru perçinlediler.
Dünün özeti; daha çok isteyen kazandı. Bir puana gelen de evine eli boş döndü.
Sivasspor bu üç puanla iç sahadaki sıkıntısını da atlatmış oldu. Bursaspor’u ise açıkçası bu kadar etkisiz beklemiyordum. Maçın hakemi zaman zaman yorum hataları yaparak tribün ve futbolculardan tepki gördü. Ancak bana göre ikinci yarıda Balili’ye vermediği faul pozisyonu en somut hatasıydı.
Fanatik gazatesi nın değerli yorumcusu Tunc KAYACI nın görüşlerini yazmaz istedim....
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2007, 12:54   #22
bdogan58
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bdogan58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

mehmet yıldız böylece kendisini affettirmiş oldu..fenerbahçe maçında kaçırdıklarını bu maçta telafi etti..ayrıca uzun zamandır oynamayan gürhanıda geri kazandık
bdogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVAS YILDIZLAŞTI..
Alt 11.03.2007, 13:19   #23
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1122 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİVAS YILDIZLAŞTI..

BEN MAÇTAN ÖNCE BU PLATFORMDA BOL BOL YAZMIŞTIM BURSAYA ÇAKACAĞIMIZI UTANDIRMADI SİVAS BENİ... ÇOK DA GÜZEL OLDU .. 2-0 DEDİM 3-1 OLDU TIPKI İLKMAÇTAKİ GİBİ...DARISI HAFTAYA ANKARASPOR MAÇINA YENİKENT STADINDA İNŞALLAHHHHHHHHH
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2007, 13:22   #24
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: SİVAS YILDIZLAŞTI..

sivasspor zaten yıldızlar topluluğu bizlere böyle güzel bir hafta yaşattığınız için
teşekkürler haftaya ankarasporuda inşallah yener ve yükselmemiz devam eder
yiğidolar sizinle gurur duyuyor
ÜSKÜDARLI YİĞİDO
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2007, 13:40   #25
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVAS YILDIZLAŞTI..

Bursa macinin kazanilmasi sivasspor acisindan cok önemli idi Türkiyedeki bütün spor otoritelerin yorumlarinda bü sezonun müthis zevkli ve en heyacanli macina tanik olduk dediler.Haksiz da degiller bu sezonun müthis bir macina türkiye tanik oldu iki takimda sahaya kazanmak ve oyunu güzellestirmek icin ellerinden ne geliyorsa yaptilar bütün türkiyenin ve Avrupadaki türklerin yüreklerini hoplattilar Fenerbahce traftarlari sivassspor her kaleye geldiginde iki büklüm olup gözlerini kapayarak derin bir oh cektiler sivaslilar zevkten dört köse oldular ve fenerbahcenin ataklarinda da aynisini biz yasadik.Bunun bir tesadüf olmadigina türkiye sahit olmus oldu türkiye senelerdir HAKAN SÜKÜRÜN alternetivini arayip bulamazken öyle bir futbolcunun SIVASSPORDAN cikacagini kimse tabiki bilemezdi idda ediyorum MEHMET YILDIZ Milli takimin degismez futbolcusu olacak bu performansini sürdürdügü müddet M. YILDIZA milli formayi giyecek Fatih terim M. Yildizi dikkatli bir sekilde takip ediyor öyle her yönlü bir futbolcuyu her antröner takiminda görmek ister yakin zamanda MEHMET YILDIZ Hakan sükür Abisini sen rahat ol ben senin yerini aratmayacagim der 9.numarali formasini giyer hakan abisini Tribüne yollarsa kimse sasirmasin ....... devam et M.Yildiz Türkiyenin gözü senin üzerinde insallah nazar degmez .

NOT= Burda Bülent uygunun hakkini inkar etmek olmaz M.Yildiza güvenip formayi verdi Tabrikler Bülen hoca Türkiyeye bir gercek yildiz kazandiracaksin.....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2007, 14:40   #26
fatih_5834
Yiğido

fatih_5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 fatih_5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

EVET GERCEKTENDE COK ONEMLIYDI BU MAC BIZIM ICIN.GERCİ BURSA ICINDE OYLEYDI AMA IYI OLAN KAZANDI..BOYLE GIDERSE SIVASSPOR COK KONUSULACAK...!
Alt 11.03.2007, 14:46   #27
svs_çapkın_58
Yiğido

svs_çapkın_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 svs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISIsvs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISIsvs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISI

böyle çok ii gidiyor inşallah hep böyle gider
svs_çapkın_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2007, 15:51   #28
süleyman.58
Yeni Yiğido

süleyman.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 süleyman.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sevgili SİVASSPORumuzun başarılı grafiğinin devam etmesi tek amacımız.bu skor ve başarılı oyunun devamını her zaman görmek isteriz TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR.
süleyman.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2007, 18:52   #29
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Evet ben de 2-0 demiştim ama 3-1 oldu.
helal olsun sana yigido.
mehmet yıldızın da geri dönüşü hayırlı olsun bu arada...
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVAS YILDIZLAŞTI..
Alt 11.03.2007, 19:07   #30
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: SİVAS YILDIZLAŞTI..

Alıntı:
divrigili_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hep destek tam destek bekle bizi uefa geliyoruzzzzz
abi sen küçük düşünüyon sivasımıza şampiyonlar ligi yakışır bence

dün sabahtan akşama kadar okulda çocukları sınav yaptım ve müthiş yorulmuştum ama sivasımın galip geldiğini öğrenince ne yorunluk kaldı ne de bişey