Alıntı:
By Karayel+58 Nickli Üyeden Alıntı
Kutlarım Bir Ömür Boyunca Başarılarınızı Dilerim....Biz Hani Öwünürüz Ya Dünya'da Genel On Milyon Sivas'lı Var 'İst İkimilyon Sivas'lı var İnşallah %0.5Üye Olsa Ewet İst'den Yanlızca Sadece""0.5""i 10 Bin Kişi Yapar..Ama Korkuyla Bakıyorum ;Bu Manzaraya Nedeni Belli Sahadaki Oranımız..Kusura Bakmayın Ama Kimliğinde Her Sivaslı Yazan Sivas'lı Değil...Sivaslı Dediğin Sivas'la Sivasspor'la Sivas Halkıyla Yatar Onunla Kalkar..Kalbi Yerinden Gerekirse 'Düğüne Gider G.b Halay Çeker G.b Bir Saniye Düşünmeden Hak Edecek Birine Kör Kurşuna Yatar'Burdan Ne Kadar Değilmi Sivas-Sivasspor Golll Kırmızı Beyaz Yazması Bu Sözüm Elbette Herkese Değil Sahipleri Var Sitedende Gördük Canlı Canlı Kadıköyde Burda Yırtılan Daha Sonradan F.b Ler Arasında Özde Değil Sözde Sivas'lıları..Yav Defalarca Belirttik Yaw ""1""ytl Versek Şu Kadar Para Finanse Ederiz Ama Kimselerden Ses Yok Seda Yok Ben Bunlara Klawye Taraftarı Demekten Başka Söz Bulamıyorum...Gücü Olmayana Eywallah Baş Tacı ..Ama Hepimizinmi Durumu Bozuk Yaw...Sivas Sivas Hasret Özlem Sıla Demek Yapmayın Yapmayın Maça Gelin Bari Yaw ...Bu Sözlerimin Sahipleri Var Lütfen Kimse Yanlış Anlamasın..İnşallah Yeni Yönetim Abilerim Kardeşlerim Sizler sayesinde Beni Utandırarsınız...!!!!!!
|
güzel demiş furkan abi...
dernege gelıncede umarım ii calısmalar yapılır...
basarılar