Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Balili ,
''Spor sevgi barış ve kardeşliktir'' bu felsefe ile hareket etmeyen cahil insanlar sana zaman zaman ırkçı yaklaşımlarda bulundular, hatta Bu sitemize yazı yazan sözüm ona bir cahil gencimiz ''Allahın Yahudisinden mi medet umucağız '' diye sana hitapta bulundu .
Bu cahil arkadaşımıza gereken cevabı verdim ve Site yönetimimizde bu çirkin yaklaşımın büyümemesi için onlarda çirkin buldu ve konuyu kapattı.
Tüm bunlara rağmen sen Türkiye yi ve Sivas ı ve Sivassporu çok sevdiğini belirterek görevimi yapıyorum diyorsun profesyonelce. Bravo sana Balili inan bizde seni çık seviyoruz Sivas seni çok seviyor,Atakan değil Balili olarak kalsan bile seni çok seviyoruz.
Yaşasın İnsanların kardeşliği, Yaşasın Spor.
|
Yavvvv böyle kafalar varmı halla. (Allahın Yahudisinden Medet umacağız) diyen beyinler yada beyinncikler varmı halla. Helekii bide bu sivaslıysaaa cidden üzülmemek elde değil.Şimdi bu adam müsvettesi düşünmüyormu bu yahudi dediği adam senin şehrin için ter döküyorr,emek veriyor,vee açıkcasıda sivası türkiyede başarıyla temsil edip reklamını yapıyor. Yavv biz bu kafaalrı ne zaman değiştirecezzzzzz. İŞTEE SİVASA EN BÜYÜK ZARAR SİVASLIDAN GELİR tezii çok doğruu. Bu ırkçı zihniyeti pohpohlarsak vee çanak tutarsakk kii geçmişte yapılanlardan ders almadığımız ortada.. YAVVV DÜŞÜNÜNNN Sivass toprak olarak kayseriden büyükkkkk. ülkenin 4 bir yanına dağılan sivaslılarla neredeyse en kalabalık nüdusaa sahip. yavv neden biz halla ırkçılık yada siyasii ayrım,yada alevi sunnii diye birbirine düşmanca bakan bir şehirizszzz.. neden birbirimize kardeşş ce sarılıp kayseri gibi ekonomisi güçlü bir şehjhirr olmuyoruzzz. Yavvv bu bahsettiğim ayrımcılıklardan sivas gerii hemde çok gerri kaldııı anlayınnnnnnnn. Balilii sen ister yahudii,isterr başka bir dinden ve ırktan ol. sen eğer bizim için ter dökmüşsen kardeşim o terine ben şahsen saygı duyuyor eğiliyorum önünde.Önce sen insansın,sonrada sporcusun.Senin sayende ve diğer tüm emeği geçenlerin sayesinde şehrimiz biraz adam yerine konar oldu türkiyede. her yerde tuu kaka,barbar diye aşağılanıyorduk. senin ve senle emek verrip ter akıtanların sayesindee,( SPORUN GÜCÜ BURADA İŞTE)şehrimiz sivasımız insanların dilinde artık. sizinle gurur ve saygı duyuyoruz.VE SPORA siyaset,din dil ırk ayrımı gözetenleride esefle kınıyorum.