Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 06.07.2005, 02:16   #21
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BASKANIM BEN HERHANGI BIR TARAFTAR GRUBUNA VEYA BIR DERNEGE UYE DEGILIM.HOLLANDADA YASAYAN BASIT BIR TARAFTARIM.OLENE KADAR SIVASSPORLUYUM.SONUNA KADAR YANINIZDA VEDE ARKANIZDAYIM.SAHSINIZA YAPILAN BU CIRKIN SALDIRIYI SIDDETLE KINIYORUM.SIVASIMIZI CEKEMEYEN BUNUN GIBI MEDYA MAYMUNLARI ONUMUZDEKI GURUR YILIMIZDADA DEVAMLI OLACAKLARDIR.AMA RUZGAR
KAYADAN ANCAK TOZ ALIR..
SEN,YONETIM KURULUN,SEVGILI ISMAIL KARTAL HOCAMIZ VE DE EFSANE FUTBOLCULARIMIZ.SAHANE TARAFTARIMIZLA BIRLIKTE BIZLERE HAYATIMIZIN EN BUYUK MUTLULUKLARINDAN BIRINI YASATTINIZ.
BIRAKIN ITLER URSUN KERVANIMIZ YURUSUN!!!
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2005, 08:01   #22
atabey07
YASAKLI ÜYE

atabey07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 atabey07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MİLLİYET GAZETESİNİN BU ÇİRKİN YALANINI TÜN İÇTENLİĞİMLE KINIYORUM. DİYORUM Kİ TÜM SİVASLI VE SİVAS SPORLU TARAFTARLARA BİZDE MİLLİYET GAZETESİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE PROTESTO ETMEK İÇİN KESİNLİKLE MİLLİYET GAZETESİ ALMAYALIM.......
atabey07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2005, 09:39   #23
merkez58
Yeni Yiğido

merkez58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar lube ayar a meil attım biraz rahatsız olmuş hemen aradı tartıştık cevabını telefonlada verdim tüm sivaslıların bunun meil adresine meil lerinizi gönderi selamlar en büyük sivasspor büyük başkanın yanındayız
merkez58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2005, 09:51   #24
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HEP BERABER HEM BASKANIMIZI DESTEKLEMEK HEMDE DAYANISMA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEK ICIN MILLIYET GAZETESINDEN MANTIKLI BIR CEVAP GELENE KADAR 7500 ÜYELI SITEMIZ ARACILIGIYLA SIVASSPOR TARAFTARLARI VE SIVASLILAR OLARAK MILLIYET GAZETESI ALMAMA KAMPYNYASI BASLATALIM.BUNUDA GAZETE YÖNETIMINE BILDIRELIM.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2005, 09:56   #25
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

PES DOĞRUSU
KOCA KOCA GÖZLERİNİN ÖNÜNDEKİNİ GÖRMEZLER, GELİP BİZİM MASUM HAKEM HATALARIMIZLA UĞRAŞIRLAR AYIP AYIP,
KİMSE DİYEMEZKİ İKİ KAYSERİ TAKIMININ BU YIL ŞİKE, MAÇ SATIN ALMASI BİLMEM NE YAPMADIĞINI, NASIL ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN VESTELİ İLK YARI 1- 0 YENİKKEN İKİNCİ DEVRE 4-1 NASIL YENDİĞİNİ SORAN YOK, HA KEZA 1.LİGDEKİ DİĞER KAYSERİNİN SON DÖRT BEŞ MAÇININ NASIL ALENGİRLİ OLDUĞU APAÇIK GÜN GİBİ ORTADA

HADİ ORADAN HADİ, İŞNİZ GÜCÜNÜZ YOK BELAMI ARIYOSUNUZ, SİVASIN SIRTINDA MEŞHURMU OLMAK İSTİYOSUN BRE.
HADİ ORADAN GİT İŞİNE
Alt 06.07.2005, 10:01   #26
OrhanKARAHAN
Acemi Yiğido

OrhanKARAHAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 OrhanKARAHAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu ve bunun gibi kiralık kalemlere verilecek cevap bence yayın yaptıkları Medya Araçlarını (gazete, dergi, tv, radyo vs..) tekip etmemek olacaktır. gerekli tepkimi verdim (mail olarak) vermeyede devam edeceğim izlemeyerek...
Alt 06.07.2005, 10:12   #27
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Milliyet gazetesini bu çirkin saldırıdan dolayı kınıyorum...
Sivasspor bu şampiyonluğu bileğinin hakkı ile almıştır ve hiçbir şaibe yoktur...38 yıl sonra gelen şampiyonluğumuza kimse dil uzatamaz...
Bu haklı serzenişi yapan yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz...Daima yanınızdayız...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2005, 11:43   #28
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

MİLLİYET SEVER BÖYLE İŞLERİ...!
Yıllarca önce Anadolu lisesinde öğrenciyken görmüştüm Milliyet'in sahtekar yüzünü.Gazetelerin ansiklopedi verme furyasının henüz başladığı dönemdi.Milliyet de fırsatı ganimet bilmiş,okuyucusunu kazıklamak için hemen hazırlıklara girişmiş.Televizyonlarda dakikalarca reklam yapıyorlar,çok kaliteli bir ansiklopedi vereceğiz diye.Yatılı okuyan bir öğrenci olarak üç-beş kuruş geçiyor elime,fakat içimde bir tecessüs,bir okuma merakı var ki ne yapıp edip alacağım bu ansiklopediyi dedim.Aylarca yemeyip,içmeyip gazete kuponu biriktirdim.Ansiklopediler elime geçtiğinde ise tam bir hüsrana uğradım.İçeriği son derece sınırlı,gazete kağıdına basılmış ve boyutu reklamlarda algılandığından çok ufak.(Milliyet'in bu kazığının da etkisiyle Türkiye çapında iki önemli gelişme oldu.Tüketici Korunması Hakkındaki Kanunla gazete promosyonlarına sınırlama getirildi,gazeteler dağıtacakları promosyonların reklamlardakiyle aynı olduğunu ispatlamak için bayilere göndermeye başladılar.)Çocuk sayılabilecek o yaşta aldı milliyet ahımı.Yıllar sonra Aydın Doğan sahtekarlığıyla gündeme geldiğinde hiç şaşırmadığım gibi,milliyet'in bu geleneksel tutumunu devam ettirmesine de hiç şaşırmıyorum.Başlıkta dediğim gibi Milliyet sever bu işleri.Sahibiyle özdeşleşmiş,sahtekarlığın,ahla ksızlığın alasını yapar.
Bazı arkadaşların yerinde tekliflerine katılıyorum:"Milliyet almayalım,aldırmayalım."Sivass porla ilgili bir haber yapıldığında,bir promosyon yapıldığında nasıl rating'lerini artırıyorsak,şimdi de düşürelim.Bu güç var elimizde,yeter ki biraz duyarlı olalım.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.07.2005, 11:52   #29
GuNaY
Gast

cok can yakacagımızı anladılar simdide iftiralarla bizi sindirmeyemi calısıyorlar... bunu nasıl basaracaklar merak ediyorum... biz yigidoyuzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Alt 06.07.2005, 12:25   #30
borranfirtinasi
Yiğido

borranfirtinasi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 borranfirtinasi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

doğan yayın organlarını protosto edelim milliyet,kanald hürriyet atv diğer yayın organları
borranfirtinasi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır