Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > 3. Lig takımları

3. Lig takımları 3. Lig takımları hakkında

Seçenekler Arama Stil

--->: GRUP'umuz Belli Oldu
Alt 14.07.2007, 15:47   #21
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: GRUP'umuz Belli Oldu

heyy ne dionuz anadaolu uskudar sivvasspor kardes takim daha dogrusu oda bizim takimimiz oyle degilmii
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 16:05   #22
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

İNŞAALLAH ANADOLU ÜSKÜDAR SENEYE KÜME DÜŞER DE SİVAS ANLAR BELKİ DİVRİĞİYE DESTEK VERMESI GEREKTIGINI AMA TABI BIZIMKILER YINE ANLAMAZ ONCE TOKAT DI SIMDI USKUDAR BAKALIM ILERDE NOLUCAK SU DESTEGI DIVRIGIYE VERSELERDI DIVRIGIYI SAMPIYONDU CUNKU USKUDARDAN IYI KADROSU VAR USKUDAR SENE BASINDA KUME DUSUYODU SIVASSPOR 3-4 TANE KIRALIK ADAM GONDERDI USKUDAR DUZELDI ONLARI DIVRIGIYE VERSE

SIMDI DIVRIGI BU SIKINTILARI YASAMAZDIII
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 16:58   #23
Tarkan ÇeLik
Tecrübeli Yiğido

Tarkan ÇeLik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tarkan ÇeLik isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İNŞAALLAH ANADOLU ÜSKÜDAR SENEYE KÜME DÜŞER DE SİVAS ANLAR BELKİ DİVRİĞİYE DESTEK VERMESI GEREKTIGINI AMA TABI BIZIMKILER YINE ANLAMAZ ONCE TOKAT DI SIMDI USKUDAR BAKALIM ILERDE NOLUCAK SU DESTEGI DIVRIGIYE VERSELERDI DIVRIGIYI SAMPIYONDU CUNKU USKUDARDAN IYI KADROSU VAR USKUDAR SENE BASINDA KUME DUSUYODU SIVASSPOR 3-4 TANE KIRALIK ADAM GONDERDI USKUDAR DUZELDI ONLARI DIVRIGIYE VERSE

Sen nasıl Sivassporlusun ki Böyle konuşuyosun?? Anlaşılan sende Cahillerden birisin.. Anadolu Üsküdar 1908 takımı Sivassporumuzun Kardeş takımıdır.. 3.Ligdeki amatör klübüdür... Böyle densiz densiz konuşma.. Bilmediğin şeylere sakın birdaha yorum yapma..
Anadolu Üsküdarımıza başarılar Dileriz..

1967 Sivasspor GeNç TaRaFTaRLaR DerneĞi
CaNDaN öTe SeviYoRuz..!!
ayıq oLun..

тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
Tarkan ÇeLik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 20:12   #24
Anatolia1908
Acemi Yiğido

Anatolia1908 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 Anatolia1908 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:

terbıyesızlık yapma bızı buraya agabeylerın davet etıı bızde agabeylerımızın soyledıklerını yayınlıyoruz konustugunu kulagın duyuyor mu yasın başın kac? ben sahsen trabzonluyum trabzonspor un paf futbolcularına kadar hepsını tanıyorum ılgılendıgı klublerı bıle bılıyorum kaldı kı sen nasıl sıvaslısın takımının pılot takımınından haberın yok kı ustelık boyle terbıyesızce konusuyorsun.. bilmdiğin şeyler var ama senın yaptıgın terbıyesızlıktır bu.. ayrıca uskudarın ıyı kadrosu var evet ama sızden gelen 3-4 tane futbolcuyla olmadı bu ısler göz boyamalara aldanmayın o 3-4 futbolcu sezon basında da vardı ama son 7 haftada super performans gosterdıler aferım o cocuklara ama 3-4 futbolcu lıgde bıraktı dıyorsun kardes soylesene bana ozmn 11 kişi değil 4 kişi cıksın uskudar sahaya dıgerlerıne ne gerek var unutma futbol takım oyunudur bunun yannda ınanc da onemlı anlıomusun yaşamadn bılemezsın ..
Anatolia1908 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 20:12   #25
Divriği58-
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 824 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Alıntı:
Tarkan ÇeLik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen nasıl Sivassporlusun ki Böyle konuşuyosun?? Anlaşılan sende Cahillerden birisin.. Anadolu Üsküdar 1908 takımı Sivassporumuzun Kardeş takımıdır.. 3.Ligdeki amatör klübüdür... Böyle densiz densiz konuşma.. Bilmediğin şeylere sakın birdaha yorum yapma..
Anadolu Üsküdarımıza başarılar Dileriz..

NASIL SIVASSPORLU OLDUGUM VE EGITIM DUZEYIM BENI ILGILENDIRIR SEN ONCE MILLETIN GORUSUNE SAYGI DUYMAYI OGRENECEK KADAR BILGILI OL EMIN OLKI BU BILE SANA YETER USKUDAR SIVASIN KARDES TAKIMI DIYOSUN BENDE BUNU ELESTIRIYORUM ZATEN DIVRIGI SPOR DURURKEN NEDEN USKUDAR ???????? CEVABINI SEN VER ONCE SU SORUMUN SONRA DENSIZ KONUSUP KONUSMADIGIMA KARAR VER HA DIVRIGISPORA COK YARDIM EDERSIN COK DA ZENGIN TAKIMSINDIR O ZAMAN USKUDARI DA AL AMA SENIN ELINDE DIVRIGI DURURKEN NIYE ISTANBUL TAKIMINI TOKAT TAKIMINA YARDIM EDIYOSUN KI BUNUN MANTIKLI TARAFI VARSA YINE SOYLE SAYGIDERGER BANA DENSIZ DIYE HITAP EDEN ARKADASIM

AHHAHHA AYRICA HEM USKUDAR SUAN 3 LIGDE BEN AMATORE DUSSUN DIYORUM SEN BANA YAZININ SON BOLUMUNDE USKUDARSPOR SIVASIMIZIN 3.Ligdeki amatör klübüdür SEN DIYOSUN AMATÖÖRRR DİVRİGİ SPOR PROFESYONEL AMA ONUDA ARASTIR GERÇİ ÜSKÜDARSPORDA PROFESYONELDE SEN HEM BANA CAHİL DE HEM ÜSKÜDARIN PROFESYONEL OLDUGUNU BILME AMATÖR KULUP DE HAAHHAHHA ALLAH IYILIGINI VERMESIN
Alt 14.07.2007, 20:16   #26
Divriği58-
Usta Yiğido

Alıntı:
Anatolia1908 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
terbıyesızlık yapma bızı buraya agabeylerın davet etıı bızde agabeylerımızın soyledıklerını yayınlıyoruz konustugunu kulagın duyuyor mu yasın başın kac? ben sahsen trabzonluyum trabzonspor un paf futbolcularına kadar hepsını tanıyorum ılgılendıgı klublerı bıle bılıyorum kaldı kı sen nasıl sıvaslısın takımının pılot takımınından haberın yok kı ustelık boyle terbıyesızce konusuyorsun.. bilmdiğin şeyler var ama senın yaptıgın terbıyesızlıktır bu.. ayrıca uskudarın ıyı kadrosu var evet ama sızden gelen 3-4 tane futbolcuyla olmadı bu ısler göz boyamalara aldanmayın o 3-4 futbolcu sezon basında da vardı ama son 7 haftada super performans gosterdıler aferım o cocuklara ama 3-4 futbolcu lıgde bıraktı dıyorsun kardes soylesene bana ozmn 11 kişi değil 4 kişi cıksın uskudar sahaya dıgerlerıne ne gerek var unutma futbol takım oyunudur bunun yannda ınanc da onemlı anlıomusun yaşamadn bılemezsın ..

FUTBOL TAKIM OYUNU AMA ONA BAKARSAN GS YI UEFAYI HAGI POPESCU TAFAREL HAKAN SUKUR SUAT ALDIRDI EEE SAYIYORUM 5 OYUNCU EE GS O ZAMAN 5 OYUNCUMUYDU TABIKI DIGERLERININDE KATKISI VAR BEN YOK DEMEDIM KI AMA GS YI SAMPIYON YAPAN YANI USKUDARI BASARILI YAPANDA BU ADAMLAR AYRICA PILOT TAKIMDAN VE ONA YAPILAN YARDIM DAN HABERIM VAR KI BOYLE KONUSUYORUM AYRICA BENCE TERBIYESIZLIK YAPMIYORUM SAYET BENIM YAPTIGIM TERBIYESIZLIKSE SENIN YAPTIGIN ANA AVRAT DÜZ GİTMEK ONU DA BİLESİN
Alt 14.07.2007, 20:37   #27
Anatolia1908
Acemi Yiğido

Anatolia1908 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 Anatolia1908 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
FUTBOL TAKIM OYUNU AMA ONA BAKARSAN GS YI UEFAYI HAGI POPESCU TAFAREL HAKAN SUKUR SUAT ALDIRDI EEE SAYIYORUM 5 OYUNCU EE GS O ZAMAN 5 OYUNCUMUYDU TABIKI DIGERLERININDE KATKISI VAR BEN YOK DEMEDIM KI AMA GS YI SAMPIYON YAPAN YANI USKUDARI BASARILI YAPANDA BU ADAMLAR AYRICA PILOT TAKIMDAN VE ONA YAPILAN YARDIM DAN HABERIM VAR KI BOYLE KONUSUYORUM AYRICA BENCE TERBIYESIZLIK YAPMIYORUM SAYET BENIM YAPTIGIM TERBIYESIZLIKSE SENIN YAPTIGIN ANA AVRAT DÜZ GİTMEK ONU DA BİLESİN
hehhh kendı tuzagına kendın düştün..değerli kardeşim bak kardeşim diyorum cunku senın gıbı aşağılayıcı ok küme düşsün falan dıcek bırı deılım soyle bana yapılan yardımı ?
ben senın o 3-4 tane basarılı dedıgın oyunculara klub bınasında her aksam yanındaydım soyle gıt o oyuncuları bul salıhı bul sor sızı yalnız bıraktılar mı yonetım mı sıze destektı sor alı turan(üsk gecen donemkı baskanı) ın mı yuzunu daha cok goruodun muratların salıhlerın emırlerın ozerlerın aykutların nıhatların mı sor ?
burda soylenmesı gereken seyler degıl bunlar ama kendın ıstedın .. anlatmamı ıstersen reis den onay aldıktan sonra herseyı acıkca anlatırıım sana .. bu işler sennın gazatede okudugun gıbı gıtmıyor .? yonetımınız akıllı davrandıgı ıcın uskudarı paf takım yaptı cunku koskoca ıstanbul bı ton sıvaslı var soylesene sıvastan cıkıcak futbolcumu daha cok ıstanbuldan mı ? soyylersene hangısı daha yararlı olur .. senın yasadıgın kentın takımını bana anlattırman da hiç hoş değil çünkü sivaslı olan sensın .. biz mecnun baskanımızın,murat şahin abimizin,sonmez abimizin,denız abımızın destegındne baska destek gormedık bu sene trıbunde yalnız bız vardık anlıomusun bu ısler senın gazateden okudugun gıbı degıl .. degerlı dostum
Anatolia1908 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GRUP'umuz Belli Oldu
Alt 14.07.2007, 20:40   #28
emir1908
Acemi Yiğido

emir1908 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 emir1908 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: GRUP'umuz Belli Oldu

Bizim amatöre düşmemiz divriğe yaramaz sivasada zarar verir bunu unutma bu klup para edyor amatöre düşerse bu para bosa gider öncelikle kıskanma bizi olm seninm oynadıgın ligin kalitesiyle bizim oynadıgımız ligin kalitesi çok farklı burası istanbul-üsküdar herkese gider anladın
emir1908 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 20:42   #29
Divriği58-
Usta Yiğido

Alıntı:
Anatolia1908 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hehhh kendı tuzagına kendın düştün..değerli kardeşim bak kardeşim diyorum cunku senın gıbı aşağılayıcı ok küme düşsün falan dıcek bırı deılım soyle bana yapılan yardımı ?
ben senın o 3-4 tane basarılı dedıgın oyunculara klub bınasında her aksam yanındaydım soyle gıt o oyuncuları bul salıhı bul sor sızı yalnız bıraktılar mı yonetım mı sıze destektı sor alı turan(üsk gecen donemkı baskanı) ın mı yuzunu daha cok goruodun muratların salıhlerın emırlerın ozerlerın aykutların nıhatların mı sor ?
burda soylenmesı gereken seyler degıl bunlar ama kendın ıstedın .. anlatmamı ıstersen reis den onay aldıktan sonra herseyı acıkca anlatırıım sana .. bu işler sennın gazatede okudugun gıbı gıtmıyor .? yonetımınız akıllı davrandıgı ıcın uskudarı paf takım yaptı cunku koskoca ıstanbul bı ton sıvaslı var soylesene sıvastan cıkıcak futbolcumu daha cok ıstanbuldan mı ? soyylersene hangısı daha yararlı olur .. senın yasadıgın kentın takımını bana anlattırman da hiç hoş değil çünkü sivaslı olan sensın .. biz mecnun baskanımızın,murat şahin abimizin,sonmez abimizin,denız abımızın destegındne baska destek gormedık bu sene trıbunde yalnız bız vardık anlıomusun bu ısler senın gazateden okudugun gıbı degıl .. degerlı dostum
HAKLISIN ONUN ICIN USKUDAR DA YAPTIGIMIZ SECMELERDE 500 OYUNCUDAN 1 TANESI BILE BEGENILMEDI DEMEKKI USKUDAR FULBOL CENNETIIIII

AMA SIVASIN AMATOR TAKIMINDAN IBRAHIM TORAMANLAR HAYRETTINLER CIKIYO BUNLARI DEGERLENDIRMEK LAZIM HALADA DIYORUM USKUDAR KUME DUSSUN BUNU ASAGILAMAK SAYIYOSAN DAHA SENI KAAELE BILE ALMAM

AYRICA BANANE YANINDA OLURSAN OL O 3-4 FUTBOLCUNUN
DIGER DEDIIKLERINDEN DE PEK BISEY ANLAMADIM AMA NE DERSEN DE USKUDAR KUME DUSSUN

AYRICA SIVASDANMI USKUDARDANMI DIYOSUN USKUDAR DA 500 FUTBOLCUDAN 1 I BILE BEGENILMIYOO AMA SENIN HOR GORDUGUN SIVAS A BESIKTAS GELIP FUTBOLCU YETISTIRMEK ICIN OKUL ACIYOOO BUNA CEVABIN NEEEE
--->: -->: GRUP'umuz Belli Oldu
Alt 14.07.2007, 20:44   #30
Divriği58-
Usta Yiğido

Standart --->: -->: GRUP'umuz Belli Oldu

Alıntı:
emir1908 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim amatöre düşmemiz divriğe yaramaz sivasada zarar verir bunu unutma bu klup para edyor amatöre düşerse bu para bosa gider öncelikle kıskanma bizi olm seninm oynadıgın ligin kalitesiyle bizim oynadıgımız ligin kalitesi çok farklı burası istanbul-üsküdar herkese gider anladın
ÜSKÜDARDA 3 LİG DİVRİGİDE EEE NEYIN KALITESII BIZ TEK BASIMIZA AYAKDA DURUYORUZ SIZIN LIG B DEN DUSERKENKI HALINIZI GORDUK HERKES BIRBIRINE GIRMISTIII NOLDUGU BELLI DEGILDI DAHA ILK 8 MACTAN HERKES DEDI TAMAM USKUDAR KUME DUSTU DIYE HATIRLA O YILLARI SIVAS DESTEK CIKMASA GECEN YILDA AMATORE DUSUYODUN DIVRIGI TEK BASINA HEMDE ANADOLU TAKIMI SIZIN GIBI ISTANBUL TAKIMI DEGIL YINEDE AYAKDA DURUYOOO