Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı
FUTBOL TAKIM OYUNU AMA ONA BAKARSAN GS YI UEFAYI HAGI POPESCU TAFAREL HAKAN SUKUR SUAT ALDIRDI EEE SAYIYORUM 5 OYUNCU EE GS O ZAMAN 5 OYUNCUMUYDU TABIKI DIGERLERININDE KATKISI VAR BEN YOK DEMEDIM KI AMA GS YI SAMPIYON YAPAN YANI USKUDARI BASARILI YAPANDA BU ADAMLAR AYRICA PILOT TAKIMDAN VE ONA YAPILAN YARDIM DAN HABERIM VAR KI BOYLE KONUSUYORUM AYRICA BENCE TERBIYESIZLIK YAPMIYORUM SAYET BENIM YAPTIGIM TERBIYESIZLIKSE SENIN YAPTIGIN ANA AVRAT DÜZ GİTMEK ONU DA BİLESİN
|
hehhh kendı tuzagına kendın düştün..değerli kardeşim bak kardeşim diyorum cunku senın gıbı aşağılayıcı ok küme düşsün falan dıcek bırı deılım soyle bana yapılan yardımı ?
ben senın o 3-4 tane basarılı dedıgın oyunculara klub bınasında her aksam yanındaydım soyle gıt o oyuncuları bul salıhı bul sor sızı yalnız bıraktılar mı yonetım mı sıze destektı sor alı turan(üsk gecen donemkı baskanı) ın mı yuzunu daha cok goruodun muratların salıhlerın emırlerın ozerlerın aykutların nıhatların mı sor ?
burda soylenmesı gereken seyler degıl bunlar ama kendın ıstedın .. anlatmamı ıstersen reis den onay aldıktan sonra herseyı acıkca anlatırıım sana .. bu işler sennın gazatede okudugun gıbı gıtmıyor .? yonetımınız akıllı davrandıgı ıcın uskudarı paf takım yaptı cunku koskoca ıstanbul bı ton sıvaslı var soylesene sıvastan cıkıcak futbolcumu daha cok ıstanbuldan mı ? soyylersene hangısı daha yararlı olur .. senın yasadıgın kentın takımını bana anlattırman da hiç hoş değil çünkü sivaslı olan sensın .. biz mecnun baskanımızın,murat şahin abimizin,sonmez abimizin,denız abımızın destegındne baska destek gormedık bu sene trıbunde yalnız bız vardık anlıomusun bu ısler senın gazateden okudugun gıbı degıl .. degerlı dostum