--->: -->: --->: Bir Kadın Olarak Futbolu Sevmek..
Alıntı:
Disi Kartal_58 Nickli Üyeden Alıntı
ben kapalıda maç izliyorum burda yalan söyleyecek değilim ama biliyosunuz 2 dir sivas bjk yi inönüde yendi ve ben üzülmedim yanımdaki arkadaşlarıma döndüm sizi nasıl yendik dedim çünkü herkes benim sivaslı olduğumu bilir
Bu da birşeydir. Ben de kızımı, fanatik yiğido taraftarı olarak yetiştiriyorum. Biraz büyüsün yakında aranıza katılacaktır.
Çok güzel bir yazı, bende büyük bir kısmına katılıyorum. Bende babamın tuttuğu takımı tutmaktan büyük zevk ve onur duyuyorum. İyi ki böyle bir durum ve takım tutma olayı olmuş. Teşekkürler babacım.
İnan futbol izlemek ve tuttuğum takımı izlemek bana çok büyük zevk veriyor.
erkek NE İSE KADIN O erkeğin yapamadıgı işi kadın yapar erkeğin yaptıği işi kadın yapamaz yani HER İKİSİDE BİRBİRİNE MUTAÇTIR AMA ERKEKLER BİRAZ DAHA FUTBOLA ÖNEM VERİYO KADINLARA GÖRE TRÜBÜNLERDE YAKLAŞİK %90 ERKEK %10 BAYANDIR ANİ KADINLARIN BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTERMESİ LAZIM
bende bi bayan olarak özellikle sivasspor ve milli maçları seyretmeyi çok seviyorum.bazı insanlar yadırgıyo ama olsun..manisa-sivas maçı eminim çok zevkli olacak çok isterdim o maça gitmeyi..
açıkcası ben bir erkek olarak bazen stadta edilen küfürleri duydukça utanıyorum.bazen yuh bu kadar da olmaz diyorum.maalesef bu husuta kültürümüz rezalet. çocuğunda yaşlısına kadar çok kötü küfürler ediliyor.ben kız kardeşimi alıp stada gitmem mesela.bu yöndeki çalışmalrımız güzel sonuçlanırsa eminim bayan taraftarlarda stadtaki yerini elbette alacaktır.