--->: SIVASSPOR/Ist.Bel.Spor Maçı Tahmin ve Yorumları
Dün trabzon maçını izleme fırsatı buldum.Takımımız bir iki futbolcu dışında hazır görünüyor.İnşallah haftaya İstB.B. maçını kendi evimizde ki ben de orda olacagım ,seyirci desteğini de arkamıza alarak kazanırız. SİVASSPOR:3
İST B.B:1
-->: SIVASSPOR/Ist.Bel.Spor Maçı Tahmin ve Yorumları
Bu Konuyu Baslatan Arkadaslardan Maci detayli bir sekilde yorumlamalari bekliyoruz ??????? Sadece biz 2-1 Alirizla konu baslatmak yanlis. Iki Takim Karsilastirilmali . Sivassporun Artilari neler Eksileri neler. Istanbulspordaki hangi futbolculara dikkat etmemiz gerekiyor. Istanbul sporu nasil yeneriz. nasil Oynamaliyiz ve Sonra kendi Tahmini yazmali ...
Istanbulspor Fenerbahce macini izledik. Trabzonspor - Sivasspor macinida izledik en azindan bir karsilastirilma yapilmasi gerekir konuyu baslatan Arkadaslara duyurulur.!!!!!!!!!!!
Güner Arkadasin Actigi Topicde Tahmin yaziliyor.. Ama Burda Baslatilan Konunun Basligi TAHMIN VE YORUMLAR !!!!! yoksa Böyle bir konu baslatmanin bir anlami YOK....
-->: SIVASSPOR/Ist.Bel.Spor Maçı Tahmin ve Yorumları
Istanbulspor -Fenerbahce macini izledim Istanbulspor o kadar Abartilacak bir takim degil. O Gün sahada hangi takim olmus olsa idi Fenerbahceyi rahalikla yenerdi.Istanbulspor Kesinlikle Kapanacaklar, kapanan defansi Göbekten degilde Kanatlardan yapacagimiz ortalarla acabiliriz fenerbahce gibi devamli Göbegi Acmak icin ugrasirsak isimiz zor. istanbulsporun Forvetleri cok hizli ve tehlikeli cok dikkat etmeliyiz. Ben istanbulsporu rahat gececegimize inaniyorum. Trabzonspor macinda cikan olaylardan Dolayi Futbolcularimiz ceza görmezse maci aliriz.........