--->: TRİBÜNLERİ DOLDURALIM.
arkadaşlar tribünleri doldurmak bir yana çirkin tezahüratlarla ancak trünleri boşaltırız biz.
Nedenine gelince geçen sene bursa maçında olayların çıktığı türübinlerin tarafında idim. Bizim taraftarlardan da rakip taraftarlara ve oyunculara küfür ediliyordu, küfür eden 2-3 kişiyi ceza alabiliriz küfür etmeyin diye uyardığımda az kalsın dayak yiyecektim,harareti bir tartışmadan sonra birdaha sivas maçlarına gitmemek üzere staddan ayrıldım, taki İst. b.b maçına kadarda maçlara gitmedim,hatta kızdığımdan internet sivas forumlara da girmedim.
7 yaşında olan oğlumu da alarak geç de olsa maça gittim.Ancak aynı tas aynı hamam, 7 yaşındaki çocuk bile " baba amcalar niye kötü söz söylüyor niye öyle bağırıyorlarki diye bana soru soruyor, haydi cevaplayın bakalım, maç biteli 4 gün olmuş hala aynı konuyu konuşuyoruz evde çocuğun psikolojisi bozuldu hala soruyor cevap veremiyorum, ben bir daha o stada gerek yalnız gerekse 7 yaşındaki çocukla gelirmiyim.
Hala stadı doldurmaktan bahsediyoruz.!!!!!!! çok bekleriz daha bu davranışlar devam ettiği müddetçe.....
|