Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 26.08.2007, 19:21   #21
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: MAÇIN ARDINDAN...

Her macı kazanacağız diye bir kural yoktur sağlık olsun bundan sonraki macları alırız inşallah herkes kendi adına konuşsun istnbuldaki sivasspor seyircisini olumsuz ve kırıcı sözlerle eleştirmeyelim seyirci vay niye maca gelmiyor diye maksadını aşan eleştirilerde bulunmanın maca gelenlerin ise vay niye bağırmıyor diye ayrı bir eleştiri herkes sizin gibi olamazki insanları maclardan soğutmayalım burası istanbul burda yaşantıyı siz ne zannediyorsunuz her şey imkan meslesi maca gelmeyenleri sivaslı saymamak sizin ne haddinize ne çabuk unutuldu istanbuldaki sivasspor taraftarları 10 binlerin 15 binlerin 20 binlerin desteklediği taraftarlara hiç kimsenin söz söyleme hakkı yoktur lütfen eleştiriler sevyeli olsun
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 26.08.2007, 19:39   #22
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_EMRE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her macı kazanacağız diye bir kural yoktur sağlık olsun bundan sonraki macları alırız inşallah herkes kendi adına konuşsun istnbuldaki sivasspor seyircisini olumsuz ve kırıcı sözlerle eleştirmeyelim seyirci vay niye maca gelmiyor diye maksadını aşan eleştirilerde bulunmanın maca gelenlerin ise vay niye bağırmıyor diye ayrı bir eleştiri herkes sizin gibi olamazki insanları maclardan soğutmayalım burası istanbul burda yaşantıyı siz ne zannediyorsunuz her şey imkan meslesi maca gelmeyenleri sivaslı saymamak sizin ne haddinize ne çabuk unutuldu istanbuldaki sivasspor taraftarları 10 binlerin 15 binlerin 20 binlerin desteklediği taraftarlara hiç kimsenin söz söyleme hakkı yoktur lütfen eleştiriler sevyeli olsun
SAYIN ABİCİM BURADA MAÇA GELMEYENLERE SİVASLI DEĞİL MUHABBETİ YAPMADIM TABİ OLANAK YOKTUR GELEMEZ PEKİ AFEDERSİN BEN CEBİMDE 5 MILYONLA SİVASTAN ÇIKTIM GELDİM ONLAR DA GELEMIYOR MU AMA KONU BU DEĞİL MAÇA GELENLER BAĞIRMADIKTAN SONRA DESTEĞİNİ WERMEDİKTEN SONRA O TAKIM YENILINCE TAKIMI ELEŞTİRMEYE FUTBOLCUYA KÜFÜR ETMEYE DE HAKKI YOK KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA KIMSENIN HAKSIZ YERE LAF SÖYLEMEYE HAKKI YOKTUR OLMADI VE OLMAYACAK!!!
1967DERNEK_EMRE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 27.08.2007, 12:58   #23
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

FB MAÇINDA SİVASI İYİ BULDUM AMA SANKİ BİRAZ DAHA TEMKİNLİ OYNASAK VE ALANI DARALTSAK PUAN GARANTİ PUANLAR İÇİNDE ŞANSIMIZI ARTIRIRDIK.AMA GENEDE 60.DK. SONRA BASKI VE HÜKMETMEYE BAYILDIM.ANLATMAK İSTEDİĞİM İÇ SAHA MAÇI GİBİ VE DENK BİR TAKIMLA OYNUYORMUŞUZ STRATEJİSİ BELİRLENMİŞ, ANLATMAK İSTEDİĞİM BU DUR.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 27.08.2007, 13:08   #24
adem2458
Acemi Yiğido

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 adem2458 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

maçı kaybettik ama ben takımı çok beğendim bence bu futbolla en az 50 puan alırız
adem2458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 28.08.2007, 13:07   #25
o_albayrak
Acemi Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 o_albayrak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

BEN BÜLENT HOCANIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANALARDANDIM AMA:? FENER MAÇINDA VE SONRASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMALARIYLA ŞAŞIRTTI BİRİNCİSİ SEN BU SENE 7.8 TANE FUTBOLCU TRANSFER EDİYORSUN VE BUNLARI SEN İSTEYEREK TRANSFER EDİYOSUN:?? AMA LİGDE 3 HAFTE GERİDE KALDI O TRANSFERLERDEN KAÇINI TAKIMDA OYNATTIN::? VE BAZI YENİ OYUNCULARIN TAKIMDAN GÖNDERİLDİĞİNİ BİZ SİVAS TARAFTARI OLARAK BAŞKA YERLERDEN ÖĞRENİYORUZ EĞER O YOLLADIĞINIZ OYUNCULARI BEĞENMİYORSANIZ NİYE ALDINIZ SİVAS SPORUMUZUN BU KADAR PARASI VARMI SOKAĞA ATACAK YOK SAKATLARSA NE ZAMAN OYNAYIP SAKATLANDILAR :??VE SEN BÜLENT HOCA FENER MAÇINDAN SONRA YAPTIĞIN YORUMLAR SİVASLA İLGİLİ OLSUN SANANE FENERİN NASIL OYNADIĞINDAN PEKİ FENER SENİN İSTEDİĞİN GİBİ OYNASAYDI YANİ SÜPER OYNAYIPTA SİVASA 5.6 ATSAYDI SEN ÇOK MU SEVİNECEKTİN MERAK EDİYORUM UNUTMAKİ SEN SİVAS SPORUN BAŞINDASIN SENİ SEVEN O TARAFTARLARI SAKIN UNUTMA:????
o_albayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla