Evet abi, Sivas'tan ayrılığın reçetesini de bekleriz ancak ben bu reçeteye ek olarak ''tatil dönüşü ayrılığın ilk haftası sendromu'' için de bir reçete istiyorum!...
Rize maçı biraz teselli verdi ama hala yüreğim yanıyor! Tam kendime gelemedim. Yetiş doktor, yetiş Sönmez abi!...
Yiğit kardeşime ve Boun kardeşime cevaben,
daha önceleri yazmış olduğum aşağıdaki yazımı alıntı yapmayı
ve sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.
Yetiş Dr. civanım feryadına ithaf olunur
Yiğit kardeşime ve Boun kardeşime cevaben,
daha önceleri yazmış olduğum aşağıdaki yazımı alıntı yapmayı
ve sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.
Yetiş Dr. civanım feryadına ithaf olunur
SÖNMEZ abi bir şeyi unuttun yalnız...Bursa kestanesi siparişinden önce Akdenizde havalar hala sıcak, şöyle Alanya sahillerinde yorgunluğumuzu biraz olsun giderebiliriz, zaten bu yaz tatil de yapmamışsın
geçenlerde kağıthane güllüoğlundan kestaneli baklava aldım, inanın tadı damağımda bu pazar 2 kilo alıp geçip tv nin karşısına maç saatinde altyazıdan golleri gördükçe atacağım ağzıma , tavsiye tüm yiğidolara gerçekten harika birşey yapmış güllüoğlu, bu hafta daha bir tadını çıkararak yiyeceğim için şimdidem ağzummm sulandıı be gardaş, Sönmez özlemişiz gardaş sivas ağzı güzellemelerini, bizi mahrum bırakma
__________________ zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ
SÖNMEZ abi bir şeyi unuttun yalnız...Bursa kestanesi siparişinden önce Akdenizde havalar hala sıcak, şöyle Alanya sahillerinde yorgunluğumuzu biraz olsun giderebiliriz, zaten bu yaz tatil de yapmamışsın
Nasıl da unutmuşum yaaaa...
Çok iyi bir fikir acıyurt kardeş...
Sağolasın....