Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Sevenimiz Yokmu
Alt 03.10.2007, 17:31   #21
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Sevenimiz Yokmu

Bu medya öyle ilginç bir medya ki şampiyon olsak dahi üzerinde fazla durmaz ve neden üç büyükler şampiyon olamadı'nın hesabını yapar.İster yazılı,ister görsel basın bize destek vermese de ve ayrıca çekememezlik gibi bir durum sözkonusu olsa bile Sivasspor'un bu başarısı beni öyle keyiflendiriyor ve gururlandırıyor ki!Bugünleri göreceğim aklıma bile gelmezdi.Sen 3.ligde yıllarca Tokatsporla,Çorumsporla oyna,sonra gel süper ligde üç büyüklere kafa tut ve ikinci sıraya yerleş.Şu anı gören şanslı bir nesiliz.Sivasspor dolu dizgin gidiyor ve biz bunu canlı canlı izliyoruz.İnşallah hep böyle gider.Bu arada Lüleburgazlı,Hataylı ve Trabzonlu arkadaşlarıma mesajlarından dolayı teşekkür ediyorum.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2007, 17:39   #22
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

biz bize yeteriz kimseye ihtiyacımız yok
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 02:46   #23
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce kabahati kendimizde aramız gerekmektedir.
Lafı edilen kulüplerin,milyona varan kayıtlı,üye kartı,vb. muhtelif lisansları almış seyircileri ve bunlara parelel yazılı ve görsel basında takip eden izleyici topluluğu ile yakalanan reytingi göz önüne alındığında eleştirmek abes kaçıyor.
Günümüzde reyting uğruna orasını burasını açanlardan,karizmatik bilinen nice şahsiyetlerin yaptığı soytarılıkları hatırlarsak,toplum olarak kültürümüzünde yozlaşması sonucu,bu tarafta yapılan iyi şeylerin,anadolunun başkaldırısı maalesef kale alınmaz.
suçu kendimizde aramaya dönelim,önce kendimden birkaç anı ile başlamam galiba konuya açıklık getirebilir.Sivasspor'un 1989 lu yıllarda demirççelik divriği spor'u 14- 0 yendiği maçı seyrettim ve hala hatırlarım,aradaki kopukluktan sonra yakın zamanda deplasmanlı liğin yurdun 7 coğrafi bölgeyi kapsaması ile beraber,yani istanbula gelmesiyle beraber SİVASSPOR'un maçlarını kaçırmaz oldum.İst. deplasman maçlarının nerde ve ne zaman olduğunu öğrenmek içinde, bu site sayesiylede dostluklar kazandım hala devam ediyor.
Başka bir gerçeğinde ne yazıkki ispatınıda gördüm burda, genel panaromaya bakarak.Hemşerilerimiz arasında kısır çekişmelerin,koltuk kavgalarının,hasetliklerin.
Dernekleşme sürecinde anlamsız kavgaları,burdaki deplasman maçlarına sadece köstek olmak için gitmeyelimde vay efendim onlar adam olmasın diyenleri,vay efendim o var ben yokum, gibi onlarca örnek anlatılabilir.
Ne yazıkki şöyle bir çevremize bakdığımızda ermeniden yahudiden değil,karadenizli,trabzonlu,ri zelilerden örnek verecek olursak,adamlar sadece hemşerilik muhabbetinde, devlet dairelerinde iş bulmaktan,esnafın iş yapması için iki-üç semt yürüyerek oradan alışveriş yapmalarına çok güzel örnekler var.Bizlerin arasında tam tersine durumu gözlüyorum.
Sivasspor yönetiminde bir kaç yıl evveline kadar '' bunlar başarısız olsunda gitsinler'' diyeninden,yakında istanbul derneğin protesto gösterisi için ''5-10 kişi gitsinler piç olsunlar'' diyenleri duymadım değil.
Şikayet etmektenn çok evvela,
SİVASSPOR'A ÜYE OLDUKMU?
SİVASSPOR ÜYE KARTI ALDIK MI?
SİVASSPOR'DAN KOMBİNE ALDIK MI?
SİVASSPOR'A BİR BAĞIŞ YAPDIK MI?
Yazıp şikayet eden çoğu hemşerimiz,inanıyorum ki HAYIR diyecek
Evvela kabahati kendimizde arayalım,Önce çuvaldınızını kendimize batıralım sonra yorgan innesini batıracak başka birilerini buluruz.

Hemşerilerim yukarıdaki yazıları birer hafta arayla yazdım ve bu konularda duyarlı bir hemşerimiz varmı diye bekledim,ama nafile;Bugün mutluyuz övünelim,yarın durum kötü bir kazmada biz vuralım olacak galiba.
Bir kampanya,bir proje düşünerek bir tanede mi görüş beyan edilmez.Bakıyorum topiclere bir konu hakkında iki ayrı topic 500 okunma devam,
3 atarız,beş atarız
gidemiyorum ama yüregim orda
Bir gün başka bi yazı görsem, daha bir satır yazmayacağım.
Alt 04.10.2007, 03:44   #24
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben doğma büyüme istanbulluyum.şu an da antalyada yaşıyorum.ne zaman sivaslıyım desem millet irkiliyor.sivas ı ve dolayısıyla sivasspor u sevmeyenlerin çoğunlukda olduğu bir ülkedeyiz.Şu anda sivasspor başarılı olduğu için daha gündemde.eski dende nurettin sözen istanbul bld bşk idi.o zaman da bizi hiç sevmezlerdi.zaten bizim kimse tarafından sevilmeye ihtiyacımız yok biz birbirimizi sevelim.takımımıza sahip çıkalım
Alt 04.10.2007, 03:50   #25
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Selam.. Onlar konusmasin! ama bu bizim Sivasspor onlara zorlada olsa kendilerinde bahsettirecek sonunda yeterki biz daha cok calisarak vede durmadan ileriye dogru hamle yapmaya devam edelim. neticede gecen sene bir manisa örnegi var ki bu daha cok tehlikeli bir durum. Mevlam bizi o durumdan korusun. burdaki yazilarin coguna katilmamak el de degil ama büyuk sorun ne yapmali vede nasil yapmaliki Sivasspora nasil destek olmali? devamli gelir sagliyacak bir seyler olmali bu tabiki.bilmiyorum dogrusu ama vergi gelirlerinden belirli bir posenti vede oto park gelirleri aktarila bilir diye düsunuyorum bunun yaninada takima ayit bir kac benzinlik yapila bilir diye düsunuyorum sahsen.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 04:02   #26
albina58
Usta Yiğido

Alıntı:
yigidoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam.. Onlar konusmasin! ama bu bizim Sivasspor onlara zorlada olsa kendilerinde bahsettirecek sonunda yeterki biz daha cok calisarak vede durmadan ileriye dogru hamle yapmaya devam edelim. neticede gecen sene bir manisa örnegi var ki bu daha cok tehlikeli bir durum. Mevlam bizi o durumdan korusun. burdaki yazilarin coguna katilmamak el de degil ama büyuk sorun ne yapmali vede nasil yapmaliki Sivasspora nasil destek olmali? devamli gelir sagliyacak bir seyler olmali bu tabiki.bilmiyorum dogrusu ama vergi gelirlerinden belirli bir posenti vede oto park gelirleri aktarila bilir diye düsunuyorum bunun yaninada takima ayit bir kac benzinlik yapila bilir diye düsunuyorum sahsen.
Evet hemşerim yaklaşık 15 yıl kadar evvel,dönemin belediye başkanı,imkansızlıklara rağmen bir otobüs tahsis etmiş ve çöp toplamadan gelen gelirleride bir dönem sivasspor'a tahsis etmişdi.
Senin verdiğin örnek ve ilave başka modelleride SİVASSPOR için biz burda gönül verenler olarak degerlendirip site içerisinde,güç birliği yaparak bu modelleri başka kanallara veya anlamsız konulara mesaj çekeceğimze sivas belediyesi belli bir güç olarak çekebilir bu konuda belediyeden yardım alabiliriz.
Alt 06.10.2007, 00:04   #27
albina58
Usta Yiğido

İşte duyarlılık bu kadar.
vesselam.lay lay lom:
Alt 25.10.2007, 10:44   #28
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ertan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
son günlerde tüm gazetelerde bizim icin yazılan haberlerin yorum sayfalarında kimsenin SİVASSPOR un sevmediğini görüyorum arkadaşlar başarı galiba yanlızlığıda beraberinde getiriyor bu günlerde daha fazla takımın yanında olmalıyız
bugunde aynı düşünüyormusun arkadasım
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla