Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....
Alt 01.10.2007, 19:15   #21
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

böyle bir haber yok...gol avansı falan diye bir şey sözkonusu olamaz...sürpriz denince neden herkesin aklına gol avansı geliyor anlamak güç..
Alt 01.10.2007, 19:16   #22
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

Yazılan yorumlara bakıyorumda bir sivaslıya yakışmıyacak yorumlar.Bir olay oldu ve karara bağlandı artık geriye dönüp bakmanın bir anlamı bir manası yok.Türk futbolunun gün geçtikce kötüye gittiği bir dönemde bunları konuşmak oldukca saçma geliyor bana.Bırakalım kini düşmalığı Türk futboluna trübünlerden destek olalım gecen seneyi ne cabuk unuttunuz sakaryalı kardeşimiz vefat ettiğinde tüm takım taraftarları sakaryada toplanıp dostluk mesajları vermedimi illa yine birlik için birilerinin ölmesimi gerekiyor?Dostluk adına sevgi adına kardeşlik adına bitirelim bu içimizdeki kini nefreti ve sivaslıya yakışır bir biçimde takımımızı destekleyip başarıları için stadları dolduralım.Yenildiğimizde ise rakip takımı alkışlayıp örnek bi,r tataraftar topluluğu olalım bunlar sadece benim içimden gelen samimimi düşüncelerim.hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.
--->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....
Alt 01.10.2007, 19:25   #23
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

adı üstünde sürpiz bekleyin görün

SSÜÜÜÜÜPPPPPPÇRRRRRRİİİZZZZZZZ
Alt 01.10.2007, 19:45   #24
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

Bu trabzon bizim anladığımız anlamda sürizi hak etmiyor bunlara kendilerinin anladığı süprizden yapmalıyız baksana adamlar bizim sitede bize cirkin laflar ediyorlar kafalarına göre kabadayılık yapıyorlar bunlar süpriz müprüz yok bunları bir böçek gibi eze eze yenmeliyiz bizim iyi niyetimize bakın adamların sitemizde yaptıkları konuşmalara bakın bunlar asla iyilikten anlamazlar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.10.2007, 20:07   #25
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

valla ts baya bi hırslandı ama bizde kolay lokma değiliz
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.10.2007, 20:10   #26
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ŞU TELEFON KAMPANAYASI NOLDU ONU HAYATA GEÇRİSEK TV58DEN DE DUYURSAK DUYARLI OLAN HER SİVASLI MESAJ ATAR. 5858 E KISA MESAJ OLAYI.
Alt 01.10.2007, 20:42   #27
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

Valla ben Fikret Beyin Ts ye yapacağı süprizi hiç merak etmiyorum,beni asıl endişelendiren şey SİVASSPORumuzun içinde bulunduğu ve daha ilerde çok daha büyük sıkıntılara gebe olan maddi sıkıntı,buna biran evvel çare bulunmalı aksi taktirde işimiz çok zor yalnız seyirciyle olmuyor kale arkası 5-açık 10,kapalı 20 eee hepsini toplasak kaç yapar 15 bin kişilik stad deplasmana maça gitmek konaklama,yiyecek,futbolcu primleri,stad masrafları,tesis masrafları yani çok para bunun için Sayın Fikret Beyin dediği gibi işadamlarımızı göreve çağırmalıyız,7 milyon SİVASlı varmış,ancak SİVASSPORu destekleyen 700 bin yürek bile yok,çırpınıp didinenler,sadece ufak bir topluluk ama puan kaybedince ortaya çıkıp ahkam kesiyor,kümeye düşerse bunun hesabını veremez yönetim deyip ağa babalığı yapıyor,ARABA DEVRİLDİKTEN SONRA YOL GÖSTEREN ÇOK OLUR,önemli olan bu arabayı devirmeden yoluna devam etmesini sağlamak.
Ne başka SİVAS nede başka SİVASSPOR var!
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.10.2007, 20:47   #28
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

kesinlikle katılmıyorum trabzonda bize yapmadıklarını bırakmadılar birde üstüne gol yiyelim öylemi..
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.10.2007, 22:26   #29
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

insanlar nerde nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar nuri albayrak bunun aynısın yaptı o kadar laf sarfetti sivasspor için bizim için hiç önemli değil her koyun kendi bacağından asılır şimdi trabzon sivasa gelir karşılaşmayı oynarlar yenilir veya yenerler ama şu kelimeleri sarfetmesinler karşılaşmadan sonra sivasa gittik sivasspor yönetimi olsun taraftarları olsun bizi çok güzel ağırladılar kelimesini sarfetmesinler belliki bu kelimeleri kılasik olarak sarfedecekler bu kelimeleri trabzon sivasspor karşılaşmasından sonra sarfetmelerini isterdim geçti brun pazarı sür eşeğini niğdeye paşa paşa gelirsiniz futbolunuzu oynarsınız paşa paşa geri dönersiniz amma yenersiniz amma yenilirirsiniz SAYGILAR
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....
Alt 01.10.2007, 22:35   #30
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim
aynen katılıyorum.artık trabzon tek düşmanımızdır.kaptana tokatı 90 dk sivasa edilen küfürleri unutmadık.

fikret beyy acaba maçı hediye mi edecek????bunu mu sölemeye çalışıyor???
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır