Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

--->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'
Alt 08.11.2007, 12:07   #1
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'

UMUR TALU / SABAH GAZETESİNDEN ANLAMLI BİR YAZI
Sekiz sıfır dersleri
90 dakikalık futbol maçında, "topun oyunda kaldığı süre" yarısı kadar olmalı.
Öyleyse, "beş dakikada bir" gol yemişsinizdir.
Üstelik, daha 15 gün önce, ezmediğiniz ama, ezilmek ne yana, hırpaladığınız rakipten.
Sizin "en kötü" halinizle onun "en iyi" halinin buluşması dahi, muhtemelen sekiz sıfırlık olmamalı. Ama oldu.

Çünkü, şöyle bir şey oldu:
Kulübün yönetimi, iyi oynamadıkları, hatta rakibin hak ettiği, oyuncularının şanssızlıktan değil, beceri, düşünce, paylaşım, çabuk karar eksiklikleri yüzünden gol kaçırdıkları bir maç sonrasında;
"Tartışmalı pozisyon"u, her şeyin tek sorumlusu ilan etti.
Kulübü, oyunu, teknik heyeti, oyuncuları değil, sadece "dış faktör"ü tartıştı.
Tartışmak ne kelime, kendileri bugüne kadar kökten bir "dürüstlük"ü temsil etmedikleri halde, dürüstlük adına sahadan takım çekmeyi ilan edip "PAF"ladılar.
Düşünmeden, muhakeme etmeden, kendi içine bakmadan, özeleştiriden nasiplenmeden, "federasyon, hakem, rakip" gibi dış faktörleri her kötülüğün başı, tek kaynağı ilan ettiler.
Maalesef, "milletin" yani "taraftarın" yüzde 90'ının da yönetimin bu kararını desteklediğine dair "internet anketler" çıktı.

Bu öyle bir yönetim felaketiydi ki;
1. Tutamayacakları sözleri atıp tuttular.
2. O gün canı yanmış bir Gaziantep de varken, yanlışı, haksızlığı sadece Beşiktaş'a dönük ilan ettiler.
3. Aynı hakemin bir yıl önce Beşiktaş lehine, "küçük" Erciyes aleyhine kararlarını dahi telaffuz edemediler.
4. "Temiz futbol adına" sahadan çekme beyanı; kulüpten gidiş ve gelişi, çeşitli hukuki, ahlaki, sportif ilkelerle tartışılmış isim tarafından yapıldı.
5. İki gün sonra yurtdışında önemli bir maça çıkacak futbolcuların bir hafta sonra ligde önemli bir maça çıkarılmayacağını beyan ettiler.
6. PAF takımındaki gençleri, bu arada tüm futbolcuları "oyuncu" da değil, "oyuncak" yerine koyup aşağıladılar.
7. Kulüp kendi mallarıymış gibi davrandılar.
8. Transfer müsrifliği, teknik direktör kıyımları, maddi kayıplar, kadro zaafları, yönetim yanlışları gibi hiçbir "iç mesele" yokmuş, hep doğru, hep haklı imiş de "dışarıdan" engelleniyormuş mesajı vererek taraftarı, kitleyi yanlışlarla kışkırttılar.

Ve üç gün sonra balon patladı.
"Büyük transferler" kulübede nadasa, sahada titremeye bırakılmıştı.
Hiçbir dış etken yoktu; Liverpool ile hakemin "yabancı" olmasını saymazsak. Bir de, daha fazlasını önleyen direkleri.
Tarih; asırlık kulübü serseme çeviren, sahadan çekmeyi "tarihi karar" zannedenleri çarptı.
Önce "tarihin arşivine kaydetti"; tarihin çöplüğüne atmak üzere.
Bir takım yenilebilir; bazen sekiz sıfırlar da olabilir (bkz. Milli Takım arşivleri; bkz. Beşiktaş'ın ligde 10'a sıfır Adana Demir rekoru), ama bu başka.
Bu; "kabahati, suçu, engellemeyi, kötülüğü" hep dışarıda arayıp kendi sorumluluğuna, kendi iç sorununa, kendi yetersizliğine, yanlışına, adaletsizliklerine hiç bakmayanların;
Kendilerini hep mükemmel, doğru, yanılmaz görenlerin;
Kendilerini mutlak iktidar, tartışmasız hükümdar sananların;
Kitleleri esas sorunlar değil, kışkırtıcı konular etrafında sürüklemeye kalkanların;
Her köşede düşman arayıp ve de gösterip aynayla asla yüzleşmeyenlerin;
Kudreti, kuvveti, serveti, makamı, rütbeyi, statüyü, hatta geçici görevleri bile, babalarının malı, Allah'ın emri, tabiatın kanunu, her türlü kanunun esası zannedenlerin;
Basit oyunları karmaşık oyunların esiri kılıp sonra o karmaşanın altından kalkamayanların;
Bir kulübe, milyonlarca insana, hatta bir ülkeye verdikleri tarihi acılardan, yaptıkları haksızlıklardan, çoğalttığı sorunlardan ibaret değildir.
Memlekete, devlete, millete, halka, hepimize; daha ciddi, daha derin sorunlarımıza dair de sıkı bir tarih dersidir.
Önce bir kendine, kendi içine içine, vicdanın ve aklın bütün gözlerini, gözeneklerini açıp bakacaksın! Sonra sahaya çıkacaksın.
Alt 08.11.2007, 12:34   #2
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaslar öfkeyle kalkan zararla oturur hafta sonu cok olay olacak gıbı beşiktaş cephesınde
Alt 08.11.2007, 12:58   #3
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'

beşiktaş inş. bize butun varlığını koyup saldırmaz yoksa bir acı bitmeden diğeri başlar bize saldırırsa mehmet ile balili bjk yi dağıtır ben bunu burda soyluyorum
Alt 08.11.2007, 13:10   #4
veli-t
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 veli-t Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ekek adamin agzin dan laf birkere cikar paf la ciksinlar görelim
veli-t isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 13:10   #5
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

şimdi BUNLAR ÖLÜMÜNE OYNARSA NE OLCAK ABİ YA AMA SİVASIM KORKMAZ SİVASIM ÜZÜLme BİZ BUNLARI YENİCEZ
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'
Alt 08.11.2007, 13:38   #6
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Siz milleti Aptalmi Zannediyorsunuz,Gidin liverpooldan 8 tane gol yiyip sampiyonlar liginin rekorunu kirin Sonra gelin Sivassporu yenemezsek hepimiz gideriz diyorsunuz. Hadi diyelimki Sivassporu yendiniz ne degisecek 8-0 yenilgiyi kime anlatacaksiniz Sizin ezeli Rakibiniz Fenerbahce sampiyonlar liginde Catir catir ikinci turu garantilerken Siz hala Sivasspor galibiyeti ile teselli bulmaya calisiyorsunuz. Sivasspor macini beklemeyin defolun Gidinki besiktas kurtarsin Besiktas ve Türk futbol severlere 2007 de 8-0 gibi aci Tarihi rakorlari kirmayi hic bir futbol sever müsade etmez.. ve türkiyeye bundan sonra ünlü futbolcuyu getirmekte kolay olmaz bunun suclusu besiktas yönetimidir
Sivasspor size öyle bir tokat vuracaki o zaman tüm yönetim defolup gidecek.. Sivasin Liverpooldan ne eksigi var. ??? hic Bizim Forma Rengimizde KIRMIZI BEYAZ Boga Mehmetle Balili sizin isinizi Bitirmeye yeterde atar bile REZILLER
Alt 08.11.2007, 14:22   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'

Salı akşamı hemen macın bitimiyle beraber bir konu acmıştım REZALETdiye olumlu tepkilerin yanı sıra bir kac arkadaşım bana attığım başlıktan dolayı tepki gösterdiler ama benim yazdıklarım yıldırım demirörenin yazdıklarının yanında hiç kalır bir başkan olarak ağıza alımayacak kelimeler kullanmış hadi baklım bana tepki gösteren arkadaşlar başkanada tepkinizi gösterinde bende göreyim yok öyle yargısız infaz benim yazmaya utanandığım kelimeleri beşiktaş başkanı bütün medyaya fazlasıyla söyleme luzumu duymuş acaba niye bu kadar ağır eleştiride bulunmuş dersiniz ben söyleyeyim bu futbolcu bozuntuları bundan daha fazlasını hak ettilerde ondan avrupadaTÜRKİYEYİ rezil ettilerde ondan hadi demirörenede tepki gösterinde göreyim sen nasıl bizim beşiktaşa böyle hakater edesin diyin diyemezsiniz cünkü eğer o takımın başkanı bu kelimeleri kullanıyorsa demekki bunlar hak ettiler ha geriye ne kalıyor bazı arkadaşların yaptığı yani KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAKbu sitede SİVASSPORUMUsonuna kadar savunurum cünkü bu site sivassporum için kurulmuş bir site buna kimse ihtiras etmez ama yine bu sitede bir istanbul takımı için rezalet kelimesi kullandım diyede kimse o takımı tutarak yaygara koparamaz burası bjk sitesi değil burda sivasspor konuları işlenir burası istanbul takımlarını öğme yeri değildir şimdi rezalet kelimesine karşı bana tepki koyan arkadaşlar başkan yıldırım demirörenin bu konuşmasından dolayı bana bir özür dileme borcunuz olduğunu düşünüyormusunuz???aslında yazacak çok şey var sivassporluyum diyerek başka takımları tutan arkadaşlara ama zaman içinde bu arkadaşlarda anlayacaklar toprağının takımından başak takımın takım olmayacağını sadece gecici heves olduğunu kendi takımının verdiği gururu,sevinci,heyecanı,vereme yeceğini bir gün onlarda anlayacaklar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 14:32   #8
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Salı akşamı hemen macın bitimiyle beraber bir konu acmıştım REZALETdiye olumlu tepkilerin yanı sıra bir kac arkadaşım bana attığım başlıktan dolayı tepki gösterdiler ama benim yazdıklarım yıldırım demirörenin yazdıklarının yanında hiç kalır bir başkan olarak ağıza alımayacak kelimeler kullanmış hadi baklım bana tepki gösteren arkadaşlar başkanada tepkinizi gösterinde bende göreyim yok öyle yargısız infaz benim yazmaya utanandığım kelimeleri beşiktaş başkanı bütün medyaya fazlasıyla söyleme luzumu duymuş acaba niye bu kadar ağır eleştiride bulunmuş dersiniz ben söyleyeyim bu futbolcu bozuntuları bundan daha fazlasını hak ettilerde ondan avrupadaTÜRKİYEYİ rezil ettilerde ondan hadi demirörenede tepki gösterinde göreyim sen nasıl bizim beşiktaşa böyle hakater edesin diyin diyemezsiniz cünkü eğer o takımın başkanı bu kelimeleri kullanıyorsa demekki bunlar hak ettiler ha geriye ne kalıyor bazı arkadaşların yaptığı yani KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAKbu sitede SİVASSPORUMUsonuna kadar savunurum cünkü bu site sivassporum için kurulmuş bir site buna kimse ihtiras etmez ama yine bu sitede bir istanbul takımı için rezalet kelimesi kullandım diyede kimse o takımı tutarak yaygara koparamaz burası bjk sitesi değil burda sivasspor konuları işlenir burası istanbul takımlarını öğme yeri değildir şimdi rezalet kelimesine karşı bana tepki koyan arkadaşlar başkan yıldırım demirörenin bu konuşmasından dolayı bana bir özür dileme borcunuz olduğunu düşünüyormusunuz???aslında yazacak çok şey var sivassporluyum diyerek başka takımları tutan arkadaşlara ama zaman içinde bu arkadaşlarda anlayacaklar toprağının takımından başak takımın takım olmayacağını sadece gecici heves olduğunu kendi takımının verdiği gururu,sevinci,heyecanı,vereme yeceğini bir gün onlarda anlayacaklar

ABİ HER DAİM ARKANDAYIM...REZALET BAŞLIĞINDA YERİNDE Bİ BAŞLIKTI...BOŞVER SEN TAKMA...GERÇEKLERİ SÖYLEYENE TEPKİ GÖSTERENLER UTANSIN..HER YAZINI ZEVKLE OKUYORUM...HELAL OLSUN DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM ET
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 16:10   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'

Alıntı:
emresengul58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ABİ HER DAİM ARKANDAYIM...REZALET BAŞLIĞINDA YERİNDE Bİ BAŞLIKTI...BOŞVER SEN TAKMA...GERÇEKLERİ SÖYLEYENE TEPKİ GÖSTERENLER UTANSIN..HER YAZINI ZEVKLE OKUYORUM...HELAL OLSUN DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM ET

Teşekkürler kardeşim inşallah bizim macta bozguna uğrarlar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 13:37   #10
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

SİVASI YENMEK ÖYLE KOLAY DEĞİL SİZ ÖNCE TOP OYNAYIN BOŞ YERE GERGİNLİK ÇIKARIP ORTALIĞI KARIŞTIRIYORSUNUZ..
GEÇEN YILDA AYNISINI YAPTINIZ FENERBAHÇE İNÖNÜDE SİZİ YENİP ŞAMPİYON OLDU BENCE ÇOK BÜYÜK LAFLAR ETMEYİN......
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla