Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

--->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 27.11.2007, 13:33   #21
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

hele hele pazar akşamı öyle uyuz oldum öyle sinir oldum ki anlatamam TV8 sivaSSporumuzan bahsediyorlar oradaki yorumcu olacak salak herif bırakalım ALEX'i konuşalım diyor uyuz bizde bunları izlemeyelim okumayalım kendi yerel basınımızı takip edelim kardeşim bu kadar basit !!!
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007, 19:51   #22
izmirliyigido
Gast

BU KONUDA BENİM SORACAKLARIM VE YORUMLARIM ŞÖYLE OLACAK;

1- MADEM 10 BİN KARANFİL ATILDI, ULUSAL BASIN VE TV'LER BAHSETMEDİ, BİZİM YEREL BASIN DA Kİ FOTOGRAFLAR YAYINLAR HANİ? MAÇA GİDENLER, TRİBÜNLERDE EN OLMADIK ŞEYLERİ ÇEKİP KOYUYORLAR BUNLARI NEDEN ÇEKMEMİŞLER?

2- ULUSAL BASINDA, ÖZEL KANALLARDA HEPSİ BİRBİRİNDEN MEYMENETSİZ. HEPSİNİ DE KINIYORUM. BU MEDYA MAYMUNLARININ GÖZÜNÜ ANCAK İSTANBUL'DA GALATASARAY'I EVİRE ÇEVİRE YENİNCE AÇACAĞIZ.

3- TARAFTARLARDA ARTIK TAKIMA SAHİP ÇIKSIN. YILLARDIR, SADECE "SİİİVAS, SİİİVAS" DAN BAŞKA TEZAHÜRAT ÜRETEMEDİK GİTTİ. YAZIK YAHU.

.
-->: --->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 27.11.2007, 20:22   #23
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
taraftar taraftar taraftar tek sorun bu bence ama heryerde yanlız stadyumda değil heryerde aynı, henüz kimse sivassporluyum demeye cesaret edemiyor, ısrarla sivassporun şampiyon olmasını bekleyecekler galiba sivaslıyım ve sivassporluyum demek için
Haklisin gardas ama sunu iyi dusunmeleri gerekir sampiyon olan takimin taraftari olmak kolay tabi taraftar denirse ben oylelerine asalak kendilerine saygisi olmayanlardir ruzgarin savurdugu gazeller bunlar nerede takilirsa orada kalanlar taraftarlik iyi ve kötü günde takimin yaninda olmak.
yusuf sahin DK.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 27.11.2007, 20:23   #24
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Şerefsiz İstanbul basınındaki gazeteler en dandik haberleri verirken 10 bin karanfili pas geçti helal olsun hiç bişey demiyorum.Biz sahada konuşuyoruz.Ayrıca yazı dizisindeki şu laf herkesin kulağına küpe olmalı takımımız süperligin zirvesinde seyircimiz 3.ligin dibinde:( doğru söze ne hacet.Keşke Sivas'ta olsamda sesim kısılana deik bağırsam.Herşeye rağmen gelen 14 bin seyirciye tek tek teşekkürler..

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007, 20:33   #25
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

bırakın söz etmesin basın masın
biz her maçta güzel oynumuzu oynar puan ve puanlarımızı alırız yeter o bize
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 28.11.2007, 01:01   #26
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1509 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Son zamanlarin belkide en centilmen en dostca gecen mücadelerinden birisi olmustur. Sivas ve Kayseri iki tarafta katkida bulundu. Cok güzel hos görüntüler bunlar. Herkes macini rahatca, olaysiz bir sekilde izledi ve mactan sonra ev sahibi takimi ve rakip taraftar iki takimida alkisladi, helal olsun, iki tarafada sapkami cikartirim.
Yazarin dedigi gibi Sivas gol attiktan sonra taraftarin sesi cikmaya basladi ama ondan önce pek fazla birsey duyamadik. Artik 4 Eylül daha canli olmali arkadaslar, böyle hic zevk alinmiyor, Mesela Manisa ve Bursa maclarinda taraftar süperdi ama destek verenlerin sayisi gercekten cok az. Eger bu takim zirve mücadelesini zorluyorsa, o zaman bu takimin daha atesli daha canli bir taraftarin karsisinda oynama hakki var. Verelim bu hakki futbolcularimiza
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 28.11.2007, 01:31   #27
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son zamanlarin belkide en centilmen en dostca gecen mücadelerinden birisi olmustur. Sivas ve Kayseri iki tarafta katkida bulundu. Cok güzel hos görüntüler bunlar. Herkes macini rahatca, olaysiz bir sekilde izledi ve mactan sonra ev sahibi takimi ve rakip taraftar iki takimida alkisladi, helal olsun, iki tarafada sapkami cikartirim.
Yazarin dedigi gibi Sivas gol attiktan sonra taraftarin sesi cikmaya basladi ama ondan önce pek fazla birsey duyamadik. Artik 4 Eylül daha canli olmali arkadaslar, böyle hic zevk alinmiyor, Mesela Manisa ve Bursa maclarinda taraftar süperdi ama destek verenlerin sayisi gercekten cok az. Eger bu takim zirve mücadelesini zorluyorsa, o zaman bu takimin daha atesli daha canli bir taraftarin karsisinda oynama hakki var. Verelim bu hakki futbolcularimiza
ben sivastaki taraftar gurubu ile 2.lig maçlarında karşılaştım o zamanlar böyle bölünmüş bir taraftar yoktu o gurup arkadaşlar gayette iyi yönlendirmeye çalışıyorlardı çok farklı guruplar oluşmuş çok bölünmüş bir gurup kitlesi var sanırım herkes bi tarafa çekio tezahürat olayını en azından stadda birlik olsalar bir bütün ses çıkarsalar ilgi çekerler ben o arkadaşlarla 2.lig te kocaelispor maçına gitmiştim o anki tabloyu hatırlıyorumda gayet güzeldi ahhh ahhh o eski günler .. medyayı kafaya takmayalım arkadaşlar onlar çıkarı olmayan işe giripte buna haber demezler zaten
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2007, 09:35   #28
CEVDET ÜNÜVAR
Yeni Yiğido

CEVDET ÜNÜVAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVDET ÜNÜVAR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HEPİNİZE SİTEMİMDİR
Tüm Sivassporluların başarısını taçlandıran bir yazıyı kaleme aldım ve yazıma başlık yaptım.(Bakınız iki hafta önceki Fotomaç,Platform köşesi-Cevdet ÜNÜVAR)Neydi yazımın başlığı;"Gönül şampiyonu Sivasspor"
Şimdiye kadar başarınızı bu cümlelerle göğe çıkaran bir kalem,yorum,yorumcu okudunuz mu;hayır! Bakıyorum ve okuyorum ki Sivassporlular olayın hep kötü tarafına odaklanmış.Size galiz kötü kelimelerle yorum yazsaydım Sivas'ın sadece internet portallarında değil sokak duvarlarında bile ismimi anacaktınız(!)
Sitenize üye olan başka tanıdık isim var mı;etrafınızı bile göremiyorsunuz;başkaları sizin başarınızı niye görsün? Sivasspor taraftarına gönül koymama rağmen "gönülden şampiyon" adayım.
Cevdet ÜNÜVAR(FOTOMAÇ GAZETESİ SPOR YAZARI)
E-POSTA:cunuvar@gmail.com
CEVDET ÜNÜVAR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2007, 10:25   #29
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bilinçli yapılan bir şey.Adeta görmemezlikten geliniyor.Pazar akşamı gecenin geç saatlerine kadar beklememe rağmen özel tv.lerde bir çif sözü bile edilmedi.Lider sayılırız maçımızdan konu bile geçmiyor.Buda şunu gösteriyo "kasıt" Biz ne yapmalıyız? Eğer taraftar fazlalığımıza inanıyorsak,örgütlü bir şekilde"ULUSAL BASINI" e-mail ve fax yağmuruna tutup protesto etmeliyiz.Üç beş taneyle olmaz.Binlerce on binlerce gitmeliki,onlarda hatalarını anlasın.Eleştirdiğimiz basının fax'larıda e-mailleride hepsi var.İş duyarlılığa üç beş dakikayı ayırıp protestomuzu yollamaya kalıyor.Biz yollayalımda onlar yine bildiklerini yapsın.
Alt 28.11.2007, 16:08   #30
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

amerika keşfedilmeden öncede yerindeydi, everesti görmesekte en heybetli dağ olduğunu biliriz, istanbul basını görmesede uyuyan dev sivasspordur bunu yiğidolar yiğideler biliriz, birgün gelip onlarda keşfedecek