Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

--->: Maç Anılarınız
Alt 29.03.2008, 12:49   #21
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Maç Anılarınız

turgut emre ben sivasın bi mçına gitmizşik ama ismini tam olarak hatırlamıyorum maçı 2-1 alımıştık kaledede akın vardı maç bittilten sonra akın sevinçle topa vurdu bizde maratondaydık top geldi turgutun yuzune bi çarptı olan iki gün kendine gelemedi
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 12:50   #22
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
mesut_koçak_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başkentliyiğidolar olarak duzenlı bır şekılde ilk organıze maçımızdı bız ve sıvastan gelen arkadaslarla ankaragucunu 4-1 yendığımız maçta tum herkes ustlerını çıkarıp atkıları sallamıstık ve 10 dk felan hıç susmamıstık ne gundu heç unutamıyorum
amma bağırmişsınız haa 10 dk off be çarşı bile o kadar bağırmıyoo
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 13:06   #23
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Şekerspor bize ters geliyordu genelde. Şimdi kaçıncı ligdeler acaba. ?
hala 2.ligdeler.yükselme grubundalar.yalnız sponsor bulmakta zorlandıkları için etimesgut şeker spor adı ile ligde birşeyler yapmaya çalışıyorlar...
hey gidi günler hey
Alt 29.03.2008, 13:21   #24
sivasli215
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 830 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

yaklaşık 12-13 yıl öncesiydi.o zamanlar sivassporumuz 3.liged bulancaksporlar,turhalsporlarl arla mücadele ediyor.daha 2.lig bile cok uzaktı o yıllar.bide tabi ankarada haftasonları maçları gidiyoruz 3-4arkadas.neyse o hafta ankarada ankaragücü-fb macı vardı.biz ankaragücü tarafına bilet alıp girdik maça.gecekonduda abilerimizle bagırdık 90 dakika.taraftarlık duygusunu orada gördüm.maça girerken ve cıkarken birbirine kenetlenmiş insanlardı hepsi.maçtan nce ve maç esnasında olanları ir kenara bırakıyorum.maç bitti,fb yendi bizi.90 dakika o soğukta bagırdığına mı yanarsın,fb'nin bizi yenmesine mi?
mactan sonra hemen eve gelmek için gençlik parkından gecerek opera durağına geldik.hava cok soğuk,tirtir titriyorduk.otobüste gelmez oldu.o sırada heykelden operaya doğru baktık 100-150 kişilik bir grup bagıra bagıra geliyo.'fener,fener' diye!
biz tabi şaşırdık,ankarada üstelikte ankaragücü maçında bırakın adamların maçtan sonra bagırmasını,bayrakla,flamayla staddan cıkamazlardı!
neyse o grup bize yaklaştıkça birde baktıkki az önce içerde yan yana bagırdığımız abilerimiz!yani ankaragüçlüler.
o sırada yandaki durakta bir iki adam bu gruba fener,fener diye karsılık verdi.bizimkiler böylece amaçlarına ulaştı,iki fenerliyi o durakta,üstelikte karakola 50 metre mesafede haşat ettiler...
ne günlerdi o günler...
Alt 03.04.2008, 23:50   #25
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: Maç Anılarınız

Alıntı:
K4r_Tugrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas konya maçında stadda bağırıyoduk

ne fener ne cimbom nede trabzon bu sene şampiyonsun diye

ordan bir fenerli atladı. Düzgün bağırın lan dedi. bu sene şampiyon fener olcak dedi. sivas ın hiç şansı yk sivas kim oluyo dedi

tabi orda biraz kavga ettik ama duyarlı abilerimiz hemen olaya el attılar.

hadi naparsan yap
Böyle dengesizler bazen maçı zehir ediyorlar.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2008, 00:19   #26
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bu yıl GS maçından sonra (İstanbulda olanlar bilir) tekelin ara sokağından çıkıyorum kafamda da Sivasspor atkısı sarılı bir baktım bizim oranın otobüsü gidiyo koştum arkadan adam aynadan gördü herhalde arka kapıyı açtı hemen atladım kapıyı kapadı.
Ben sıkışıklıkta tutunacak yeri buldum kafamı bi kaldırdım ki ne göreyim otobüs AĞZINA KADAR GALATASARAYLI DOLU hepsi gözünü dikmiş bana bakıyo.

Hani tom jery çizgi filimlerinde kedi tom bi odaya girer de ışığı yakar içerisi köpek doludur ya aynen öyle olmuştu.

Tabi ben hiç istifimi bozmadım 10-15 saniye sessizce millet beni izledi
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: Maç Anılarınız
Alt 04.04.2008, 00:33   #27
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1114 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: Maç Anılarınız

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaklaşık 12-13 yıl öncesiydi.o zamanlar sivassporumuz 3.liged bulancaksporlar,turhalsporlarl arla mücadele ediyor.daha 2.lig bile cok uzaktı o yıllar.bide tabi ankarada haftasonları maçları gidiyoruz 3-4arkadas.neyse o hafta ankarada ankaragücü-fb macı vardı.biz ankaragücü tarafına bilet alıp girdik maça.gecekonduda abilerimizle bagırdık 90 dakika.taraftarlık duygusunu orada gördüm.maça girerken ve cıkarken birbirine kenetlenmiş insanlardı hepsi.maçtan nce ve maç esnasında olanları ir kenara bırakıyorum.maç bitti,fb yendi bizi.90 dakika o soğukta bagırdığına mı yanarsın,fb'nin bizi yenmesine mi?
mactan sonra hemen eve gelmek için gençlik parkından gecerek opera durağına geldik.hava cok soğuk,tirtir titriyorduk.otobüste gelmez oldu.o sırada heykelden operaya doğru baktık 100-150 kişilik bir grup bagıra bagıra geliyo.'fener,fener' diye!
biz tabi şaşırdık,ankarada üstelikte ankaragücü maçında bırakın adamların maçtan sonra bagırmasını,bayrakla,flamayla staddan cıkamazlardı!
neyse o grup bize yaklaştıkça birde baktıkki az önce içerde yan yana bagırdığımız abilerimiz!yani ankaragüçlüler.
o sırada yandaki durakta bir iki adam bu gruba fener,fener diye karsılık verdi.bizimkiler böylece amaçlarına ulaştı,iki fenerliyi o durakta,üstelikte karakola 50 metre mesafede haşat ettiler...
ne günlerdi o günler...
bende 5-6 sene once ankarada fener - bursa macina gitmistim. fener cezali oldugu icin ankarada oynadi. mac 7-0 bitti fener aldi mactan sonra ankaragucluler bursalilar bir oldu ama temiz bi dayak yemislerdi fenerlilerden
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Maç Anılarınız
Alt 04.04.2008, 17:34   #28
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1000 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Pfeil --->: -->: Maç Anılarınız

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birgün maça gidiyordum.kar yağmış,kaydım düştüm....
bnde birgün maça gidiyodum,kar yağıyordu hava çok güzeldi...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Maç Anılarınız
Alt 04.04.2008, 17:44   #29
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Maç Anılarınız

birgün bursaspor maçındayız Texas bagırıyor bizi tahrik ediyor bizimkilerde yırtılırcasına bagırıyor ama sesimiz yetmiyor ilk yarı bitti derken Faruk çelik akp li bakan geldi sahaya konusma yapıyor orda çok ayıp etti bursasporluları selamlarken bizi selamlamadı ve bursa kazanıcak dedi neyse 2, yarı basladı texas yine doludizgin dakika 90+2 ve sivasımızın golü geldi o texastan çıt çıkmıyordu sivasspor adamı böle sustururdu işte
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: Maç Anılarınız
Alt 04.04.2008, 18:21   #30
sivasli215
Usta Yiğido

Standart --->: -->: --->: Maç Anılarınız

[QUOTE=myway;344112]bende 5-6 sene once ankarada fener - bursa macina gitmistim. fener cezali oldugu icin ankarada oynadi. mac 7-0 bitti fener aldi mactan sonra ankaragucluler bursalilar bir oldu ama temiz bi dayak yemislerdi fenerlilerden[/QUOT

sana inandırıcı geldi mi dediğin kardesim???
bana gelmedi cünkü o yıllarda ankaragücü-bursa henüz kardeslik antlaşması yapmamışlardı!