Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: DİVRİĞİ`YE GELMEMEK İÇİN
Alt 01.03.2008, 00:27   #21
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: DİVRİĞİ`YE GELMEMEK İÇİN

Çok eski bir yazımda Divriği hakkında neler düşündüğümü belirtmiştim... Aynı sorunlar ve farklı boyutlarda çoğalan başlıklar.. Çok üzücü bir durum... Ben Kastamonda ikamet eden bir hemşeriniz olarak Futbol adına tüm amatör takımlardan değişik branşların (sivas adına) tüm müsabakalarını internetten takip etmeye çalışıyorum. Bayan hentbol takımından Demir-Çelik Divriğe kadar... O zamanlar Çatalzeytinspor kulübü adına bu duruma üzülmüş ve ''Verin bana kulübü'' demey kadar bir densizlik yapmıştım. Daha sonra Voleybol takımımı Sinopdaki finallerde 3.Lige taşımış ve 3000 nüfüslü yerde düğün bayram yapmıştık. Daha sonrası olaylarda (Sonucu bağlayacağım) Takımıma destek vereceğini söyleyen kişiler(Bu işte Belediye başkanı, Kaymakam, İstanbu ve Ankaradaki dernek başkanları dahil) hepsi bana arkasını döndü... Bende bu olay karşısında derhal yönetimimi toplayarak Olağan üstü genel kurulu toplayıp başkanlığı bıraktım. Bunu şunun için söylüyorum. Bende 3000 nüfüs var ama Divriğide bu potansiyelin onlarca fazlası var. Türkiyede D.Ç. Divriğinin yerinde olmak isteyen o kadar çok il-ilçe ve müesseseler varki sayıları 100 ü bulur. Biz ise elimizdeki değere sahip çıkamıyoruz. Bu konu hakkında çok yakından tanıdığım yeni Futbol Federasyonu yönetim kurulundan sayın abim Sedar Güzelaydına ileteceğim (kendisi Çatalzeytinlidir) Umarım bu konunun (hakemlerin tutumu) iğrençliğinin üzerine gider... Varmı kardeşim böyle bir davranış... Ben Silopide ve Cizrede Prof. maçlarda bulundum. Ne sahalar var ne seyirciler var ne ilçeler var futbol oynanmayacak. İnsanın deplasmana giderken ne kadar çekindiği ne kadar korktuğu. Divriğimizin nesi varmış. Divriğimizin 25-30 seyircisinin yaptıklarını neden ağza alıyorlar. Çok ayıp. Tamam belki fair-playa aykırı durumları olabilir. Ama yazık kardeşim zaten takımın seyircisi yok, destekçisi yok. Bırakında çözümü başka yollarda arayın. Ne bileyim toplayın oncağız seyirciyi bakın şöle olur böle olur deyin. Yazık değilmi. Bu takım eğer küme düşerse Sivassporumuzun ilk 5 e girememesinden daha fazla üzülürüm. Buna emin olun ki benim gibi bir çok Sivassever bunu diyecektir. Ben Divriğide hiç bulunmadım. Sağcıda değilim solcuda. Ama bir gerçek varki takım Şehrimizin bir parçası. Kötüde değil durumu. Sahasında 2 galibiyet yüzde 80 kümede bırakır. Ama desteğimizi Sayın başkan Halit Beye desteğinizi esirgemeyin. Ben kendi çapımda tek başımada olsa Kastamonuspor maçına gidip(tarihini bilmiyorum ama maç içerde) dimdik duracağım. Sırf hakemlere inat, sırf Divriğideki duyarsız futbol seyircisine inat. Divriği sadece Divriğinin değildir. Hepimizindir...
Saygılarımla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2008, 00:35   #22
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor yönetimi divrigiye hic mi yardim edemez ya...
biz bir sivasspora sahip cikmiyoruz ki kalmis divrigimize sahip cikalim...
biz sivaslilar kadar ayri ve kopuk yasayan bi millet yoktur türkiyede...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2008, 14:59   #23
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hadi coğrafi şartlar hadi ulaşım şu bu ama ilçe merkezindekiler ayıp ediyorlar gerçekten ve başvuru yapsınlar inşallah seneye sivas merkezde oynasınlar divriğiden çok taraftar geleceği kesin sivas ta yipsınlar maçlarını
Alt 01.03.2008, 15:23   #24
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tamam rakip takim oyunculari gelmesinler 3 puani divrigiye versinler bu kadar basit
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2008, 18:42   #25
sivasli_06
Yeni Yiğido

sivasli_06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_06 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Unglücklich --->: DİVRİĞİ`YE GELMEMEK İÇİN

ya divriği gibi memleketi bulmuslar da gelmiyolar kurban oluyim ben divriğiye ...