Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı
Bazi arkadaslara burda katilmiyorum. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda degil mi? Dogal olarak güclü takimlara karsi bilet fiyatlari cikacak. Gs, Fb ve Bjk maclarinda nasil cikiyorsa bilet fiyatlari, bu sezon Sampiyonluk yarisinin icinde olan Sivasspor maclarindada bilet fiyatlari cikacak. Ben bunlar dogal olarak karsiliyorum. Sivasspor orta siralarda felan olsaydi bilet fiyatlari kesinlikle 20 YTL olmazdi. Sivassporumuz Sampiyonluk yarisinda oldugu sürecebilet fiyatlari böyle kalacaktir. Simdi mesela Barcelona Sivasa gelse, yönetim bilet fiyatlarini 5-10 YTL yapacak degil. Bilet fiyatlarinin 20 YTL olmasini dogal olarak karsiliyorum
|
evet kardeş haklısın ve bu gün kimse bi şeyin varkında değil
hafta sonu derbi var bizi ilgilendiren berabere bitmesi bizim için iyi olacak olan derbi peki bilet fiatlarından haberi olan varmı açık türbün
60 YTL Bu türkiyede bir ilk derbilerde 60 ytl bilet yani SİVASSPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR BENCE 20 YTL ÇOK BİLE DEĞİL Bu fırsat herkez kendince değerlendirecektir
VE MÜMKÜNSE YORUMLARDA KARŞI TARAFA HAKERET OLMASIN SONUÇDA KASIMPAŞA BİR İLÇE TAKIMI VE BÜTÇESİ BELLİ ORDA Bİ BÜYÜK MAÇ OYNASIN 40 -50 YTL YAPAR BİLETİ