--->: TÜM CAMİA KENETLENDİ
Fikret bey'in resmini görünce,söylediği,konuştuğu şeylerden evvel,bir kaç yıl öncesinde,Bülent UYGUN menejerlik yaparken,kulüp içindeki iki başlılık hep aklıma gelir.''Aman takım bir tökezlesinde bunlar istanbula geri dönüp gitsin'' diye içlerinden geçirdiklerini,hisseder gibiydim.
Her olan geçmişte kalmıştır,geçmişten ders alıp geleceğe yön vermek gerekir.
Herşeyden ayrı olarak,biz şampiyonluğa giden bir takım iken,mütevazi futbolumuz ile türk futbol kamuoyunun ve rakiplerimizin parmağını ısıttırırken,her platformda 7 MİLYON SİVASLI VAR nidaları ile övünürken,sayısız milyon-milyar dolar($) lık işadamlarımız varken,nasıl olurda bu kulübe maddi yardım yapmazlar,nasıl olurda SMS ve benzeri kampanyalara uzak dururlar,hadi hatlı telefonunuz yok,yakınınızda bir banka şubesine gidip üç kuruşluk bir nakdi yardımı yapmak odamı zordur.
Maalesef bizim hemşerilerimiz ehli kamildir,rahatına düşkün,tok konuşmaya babadır,maddiyatta kel-fodul-ikdidarsızdır.
Üzülerek söylüyorum,yine utanarak yazıyorum ki;Sivaslı hemşerilerimiz,SİVASSPOR'a bilerek ve isteyerek uzak duruyorlar.Nerden çıkarıpta bunu söylüyorum diye soracak olursanız,biraz hafızamızı zorlar isek,Mecnun OTYAKMAZ başkan olduğunda,kutuplaşma başlamıştır,SİVASL'ILAR ve İSTANBUL'DAN gelenler olarak.Bu kutuplaşmada ise Fikret bey'i taraf olarak görüyorum.Bu taraflılık,gerek siyasi,gerek ideolojik gereksede başka her nedenle olursa olsun,öncelikle bu süren olumsuz durumu ortadan kaldırmak gerek.
Kusura bakmayın,topic başlığı ile uyumlu olmayan bir yazı oldu ama,Firet bey'in resmini görünce evvela bu olgu aklıma geliyor.Eğer insanlarımızın bilinç altında olan bu düşünceyi kaldırabilirsek,şuan ki bulunduğumuz prestijimiz uzun vadede kalıcı olacaktır.