Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı
mehmet topuz hakkındaki yorumada katılıyorum dün açıklamışlar fiyatı 20 milyon euro ezikbahçede dahi bu kadar eden topçu yok avrupada dahi sayılı nitekim ronaldinho 30 milyon euro şimdi bu mehmet topuz büyük mü değilmi.Kayserisporun ne başarısı var peki.sence büyük bir takım mı başarı açısından.bence daha gerçekçi olun ve düşünün nerede hata yaptığınızı.
|
bende o başlıkta anlatmaya çaılışıyorum biz topuzu satmak istemedigimiz için 20 milyon dedik.satmayacagımızı anlasınlar diye diyorum siz hala ısrar ediyorsunuz ederdi etmezdi tartışıyorsunuz.bizde biliyoruz o kadar etmeyecegini.
kayserisporun ne başarısı var demişsin.eyvallah biz büyük takım degiliz.o zaman burda siz ve hocanızda bir özeleştiri yapsın.sizinde bir başarınız yok.kaç kere avrupaya gittiniz?kaç kere kupa kaldırdınız?hiçbiri yok.biz küçüksek Bülent Uygun bizi degerlendirirken kendini de düşünsün derim.
Siz avrupada bizim kadarda başarı gösteremediniz.Türkiye kupasında bizim kadar da başarı gösteremediniz.yanlış anlamayın sizi küçük görmek yada kendimizi övmek gibi bir derdim yok.burdaki misafirperverliginize teşekkür ederim.önemli olanın bülent uygunun sözleri olmadıgınıda biliyorum mehmet topuz olmadıgınıda biliyorum.ikiside sonuçta bir gün çekip gidecek.biz kalacagız sivas ve kayseri kalacak.dosrluk bize bu yüzden lazım.anlatmak istedigim bu.