--->: 4 EYLÜL DOLMALIYDI
sorun kımde acaba neden cekırdekcı taraftara (taraftar demeye bile gonlum razı değil) kaldı ortalık ? acaba takımı asıl ateşleyenlere neden engel konuldu neden önlerine set cekıldı durup bi düşünmek lazım...
sayın baskanımız üni ye konferansa geldıgınde bir öğrenci sordu : '' başkanım neden taraftar toplulugumuz yok neden bunların sayısı 100 200 ü gecmıyor '' diye ama başkanımızın verdiği cvp bunu tamamiyle özetledi başkan dedi ki '' Bizim her maca gelen en az 10,000 taraftarımız var '' diye cvp verdi ve ben o an anladım kı bu takım şampiyonluk maci ve derbiler haricinde o stad ne olursa olsun dolmaaaaaz...siz eger bir beraberlıkde kendı futbolcusuna düz giden , hayatında futbol topuna ayagını surmemiş kulakdan dolma şeylerle türkiyenın en buyuk hocasına da taktık veren , hayatında bir kez olsun deplasmana dahil gitmemiş bir topluluga '' taraftar '' dersen bunları cekmeye mahkum olursun...Bugun 5 mılyonluk bilet alıp kendısını takımın sahibi sanan insanlari boyle öğersen en ufak bir beraberlıkde veya hedeften bir adım saptıgında taraftar dedıgın ınsanlar sizi bile o koltukta görmek istemez...
kısacası eger şehiri kırmızı beyaza boyamak istiyorsan o şehire şampiyonluk havası katmak istiyorsan tribun kulturunu yerlestırmen lazım onun ıcınde gerekeni yapmak lazım...yoksa eger 16,000 kısılık stadına 9,000 ortalama ile oynar bu 9,000 inde sadece %5 lik kısmında kırmızı beyaz ürünleri üstünde görürsün...