uyuyun sakın ses cıkarmayın ole bı sındırderki bizi sıvaslı oldugumuz jop yıyoruz bask sehırde galatsarya formasıyla gezecen super ligde olmayan malatyaya gıtde uc buyuk formayla gez naparlar adamı rabzona gıt bıde konyaya gıt bursaya bura neya tamam gezsın bısey demıyoruzda bu kadarda ayıp ayıp sıvas formalıları joplulyolar ne kufur ettıle ne bısey sıvasta sıvaslılar joplanıyor. lutfen tepkınızı göstermeyın ole bı sındırlerki bizi hepimizi sehrın dısına atsalar agzımız acmayız
sıte yoınetıcıleri bu konuya sızde degınen bır medya mensbu ıle görüştüm bu konu hakkında ve sıkayet ıcın yarın valı bey ıle görusme yapacaklar
garıban vur kafasına al ekmegını bı halkız memlektınde sıvaslı polısten jop yıyor ne haltsa galatsar taraftarı sıvas taraftırna guluyor. bunun sorumlusu belli baskan ve valımızden bu konuya bu kasızlıga el atmasını sorumlulara cezası ne ise vermesını ıstıyorum. uzuldum yazıkya orda yere dusen sıvaslılara ve karsıdan ooohhhhh dıye bagıran galatsaray taraftarı karsında rezil olsunua
artik bi karar versin bizde ona gore bilet alaip takimi destek verelim ve gosterim gucumuzu soyle bir 300 400 kisi olunabilse sustururuz ama iste 20 30 kisiyle olmuyo hadi yigidolar 1 mac lutfen ya takimi destekleyelim.
Haftaya Herkesin beklediği gerçek birleşme olucak ve tüm taraftar 1 yerde toplanacak..
hangi kale arkasinda birlesilecegi soylenirse iii olur ona gore bilet alir takimimizi destekleriz herkes 1 macligina bare taraftar olsun haydi yigidolar sampiyonluk zamani
ayıp resmen ayıp bu kadar olmaz geçmişe sünger çekin artık SİVASSPORUMUZ var paşalar gibi ğöğsümüzü gere gere adından bahsedeceğimiz TRABZON nasıl kafa tuttu istanbul kluplerine bu olay Trabzonda olacak düşünemüyorum büyüklük sadece takımla olmuyor şehrin insanı da artık birşeyler yapmalı tek gerçek olmalı o da SİVASSPOR
arkadaslarımıza geçmiş olsun diyorum...
Bu Konuda sivas_5201'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
yazık ya futbolla o kadar ılgınlenmem fanatıkte degılım ama sıvasımı sehri sampıyon olsun ordan gecerken sıvas dıye bagıran gruba saldırdı polis tabbı yoldan gcenlere kadınlar falandan ama nasıl kovalıyorlar gıttım polisin yanına toplayın sıvas formamalıra toplatyın atın dıyor
bırakın abi ya koca sivasın merkezinde en işlek caddede hiçmi sivaslı yoktu allah aşkına ben ordaydım topu topu 50 kişi yoktuk bile.biz 300 g...saraylının üzerine gidiyoruz 50 kişiyle diğer sivaslılarımızda eline almış çekirdeği bizi seyrediyo bumu be milliyetçiliğiniz bumudur tutkunluğunuz sizin!!!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serrrkan'a Teşekkür Ediyor...
ama öle bı korkuttlatki malum bır olaydan sonra o kadar baskı yaptılar kendımızı savunamaz hale geldık mecnun baskan bu konu ıle sen ılgılenırsın ayrıca asayıs mudürü ne bır beyfendıyı sıvaslı adama yapmadıgını bırakmadı. bura sıvas sıvas formasıyla gezemıyceksem sıvaslıyım dıyecemıyceksem yolumda yuruyemceksem baslarım bole sıvaslılıga
bizim sivasın adamı lafta asar keser icraata gelince aradan sıvışır kaçar bursalılara helal olsun 15 kişi nasıl girdi bjklilerin arasına duman etti onları sivaslılar etkisiz eleman olmaktan kurtulsun artık şu abd ırağı işgal etti ya aynen bu durumda ona benziyor gs liler sivası işgal etti yazık bizim yiğidolumuza trabzonlular boşuna demiyor ne yiğidosu onlar olsa olsa yiğidoş olur diye:(
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tayfun5883'a Teşekkür Ediyor...