Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: İNTERTOTO`DAN DEVAM
Alt 13.05.2008, 19:07   #21
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: İNTERTOTO`DAN DEVAM

Benim hala korkularım var hocam.. Sebebine gelince erken form tutmamızdan kaynaklanıyor. Biz Kayserispordan ve Bursaspordan dolayı bunları anımsıyoruz. Hoş eskiden İntertoto çok zordu çok az takımın şansı vardı bu sene işler biraz daha kolay görünüyor ama ben hala bu erken form tutmaktan dolayı açıkca konuşmak gerekirse çok tedirginim...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 19:14   #22
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
CoolSpeak03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bir Bjk LI olarak öncelikle bülent uygunu kutlarm bu kuralları Bjk koymadı ama bazı arkadaşlar sert davranarak yokdan bi hak iddia ediyor..Şunu söyleyebilirimki şuan bu olaylar bazı Bjk Forumlarında(o forumlardan birinin adminiyim) Şampiyon olmasını istediğimiz Sivasspor gitti tepkiler gelmeye başladı biz böyle bi dalaş istemiyoruz.Bunları söyleme ihtiyacı duydum..

Saygılar.. Başarılar..
Değerli BJK admini arkadaş...
Kontrolsüz güç güç değildir. Sizler ve sizin renkdaşlarınız bizim renklerimize ve formumuza giriyorsunuz ve ağız dalaşına katılıyor sinir germekden başka bir şey yapmıyorsunuz. Aslında ben burada bizim adminlere kızıyorum. Maç günleri burada üyelikleri kapatsalar bazı dalaşmalar ve gerginlikler yaşanmayacaktı. ama beş parmağın beşi bir değil felsefesine göre sizlerinde içinde bazı kusura bakma ama soysuz herifler var. Umarım bu yazım ı okuyorsunuzdur. Bizler kaçan bir takım sıralama yerimizin üzüntüsünü yaşarken sizler sitemize saldırıya geçip saygısızlık ettiniz. Ben aynı gün de sizin bazı form sitelerinizide ziyaret ettim Hiç bir Yi.ğido taraftarı buna benzer bir terbiyesizlik yapmadı. Her neyse bu duyarlılığından dolayı Kulübün adına seni tebrik ediyor UEFA kupasında başarılar diliyorum. Sana da saygılar dostum...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 19:54   #23
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1298 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Biz tarih yazmasını çok iyi biliriz Avrupa bekle Sivas geliyor....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 19:55   #24
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ewet bölede çıkabiliriz ben inanıyorum takımımıza...
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 19:55   #25
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

[B][/bülent hoca trabzonlularin gönlünü kkazanmak istiyor ama,onlartam tersini düsünüyor.trabzonun anadolu takimlarindan korkusu daha büyük anadolu takimlarinin istanbul takimlarinin üstünde yer almasi cok uzun vadeli bir konu ama trabzonun üstüne gecmek artik cok siradan olan bisey ama türkiye torpil ligi öyle bir mantalite üzerine kurulmuski 4 büyük icine hep trabzon da giriyor kemiklesmis bir laf ama son zamanlarda trabzonda kemik erimesi basladi insanlarda trabzonu büyük olarak saymamaya basladi.bu trabzonun en büyük korkusu ve uzun vadeli bir olay degil.bundan dolayi trabzon anadoludan bir takimin ilerlememesi icin istanbul takimlarindan daha fazla bir gayret icinde.kimse bunun tersini düsünmesin.B]
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2008, 19:58   #26
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

NIYE BU IKILI AVERAJDAN SONRA GENEL AVERAJA BAKMAZLARKI???
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2008, 19:59   #27
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1012 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bakalım intertotodan uefaya geçince bu 3 büyütülmüş ******** ozamanda önümüzü kesebilecekmi çok merak ediyorum !
Alt 13.05.2008, 20:01   #28
murteza
YASAKLI ÜYE

35 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murteza FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[B][/bülent hoca trabzonlularin gönlünü kkazanmak istiyor ama,onlartam tersini düsünüyor.trabzonun anadolu takimlarindan korkusu daha büyük anadolu takimlarinin istanbul takimlarinin üstünde yer almasi cok uzun vadeli bir konu ama trabzonun üstüne gecmek artik cok siradan olan bisey ama türkiye torpil ligi öyle bir mantalite üzerine kurulmuski 4 büyük icine hep trabzon da giriyor kemiklesmis bir laf ama son zamanlarda trabzonda kemik erimesi basladi insanlarda trabzonu büyük olarak saymamaya basladi.bu trabzonun en büyük korkusu ve uzun vadeli bir olay degil.bundan dolayi trabzon anadoludan bir takimin ilerlememesi icin istanbul takimlarindan daha fazla bir gayret icinde.kimse bunun tersini düsünmesin.B]
Valla gardaş tespitlerin çok doğru ama sen bizim tepkisiz uyuşuk afyonlanmış taraftarımıza ne diyeceksin. Bizim taraftarın çoğunun ikinci takımı sivasspor. Bir bayanın 2 kocası olmaz. Trabzonspordan nefret etsemde taraftarında böyle bir durum sözkonusu değil. Elimizden hakkımızı çaldılar bizim biz ne yapıyoruz. Taraftar olarak tepki koyabiliyormuyuz. O beğenmediğimiz nefret ettiğimiz trabzonspor aynı durumda olsa sence bizim gibi uyuşuk mu davranırlardı. Ben yiğidoyum takımıma olan inancım sonsuz ama bizim taraftarımız küçük düşünen küçük taraftar. Haksızmıyım gardaşım.
murteza isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda murteza'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: İNTERTOTO`DAN DEVAM
Alt 13.05.2008, 20:12   #29
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: İNTERTOTO`DAN DEVAM

Şeriatın kestiği parmak acımaz kuralsa uyulacak ama bize olan kural herkese aynı olmalı....
Alt 13.05.2008, 20:40   #30
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1012 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
murteza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla gardaş tespitlerin çok doğru ama sen bizim tepkisiz uyuşuk afyonlanmış taraftarımıza ne diyeceksin. Bizim taraftarın çoğunun ikinci takımı sivasspor. Bir bayanın 2 kocası olmaz. Trabzonspordan nefret etsemde taraftarında böyle bir durum sözkonusu değil. Elimizden hakkımızı çaldılar bizim biz ne yapıyoruz. Taraftar olarak tepki koyabiliyormuyuz. O beğenmediğimiz nefret ettiğimiz trabzonspor aynı durumda olsa sence bizim gibi uyuşuk mu davranırlardı. Ben yiğidoyum takımıma olan inancım sonsuz ama bizim taraftarımız küçük düşünen küçük taraftar. Haksızmıyım gardaşım.

çok haklısın....