ama balili yada m.yıldız sakatlanırsa kim oynayacak bence almalıyız.
Yahu dostum İkiside sakatlansa ki bu çok zor bir durum... Fakat tutupda Cezayirli adı sanı belli olmayan doğru düzgün tanımadığımız bir adama ihtiyacımızın olduğunu zannetmiyorum. Bize orta sahaya ve defansa alternatif lazım diye düşünüyorum. Çünkü biz savaşan ekibiz ve çok sık sakatlanma ve kart cezalısı topçumuz oluyor. Ama bir iki maçlığına alternatif bu yabancıya para verilmez. Hem Chetkov var Uğur var. Gerekirse orta sahadan bir iki maçlığına forvet oynatırsıın. Muhammed Ali ve Sezeri de unutmadım. Bence boş bir transfer atağı.. Ama yinede yönetimin bileceği bir iş. Belki forvetlerden satılacak oyuncularımız vardır onun için düşünmüş olabilirler.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
ark. forvete ıhtıyac yok demıssınız chethkov kasımpasa macı dısında bır macını soyleyın tamam son vurusu ıyı ama kosmuyo mucadele yok bıze kosan mucadele eden savasan adam lazım bu sene balılı sakatlandı tek yuk mehmete kaldı chethkov yollayıp ıyı bır forvet almamız lazım
ark. forvete ıhtıyac yok demıssınız chethkov kasımpasa macı dısında bır macını soyleyın tamam son vurusu ıyı ama kosmuyo mucadele yok bıze kosan mucadele eden savasan adam lazım bu sene balılı sakatlandı tek yuk mehmete kaldı chethkov yollayıp ıyı bır forvet almamız lazım
kardeşim yapma bak böyle cvetkhov oynadığı bütün maçlarda iyiydi.ama son maçlarda bülent hoca inanılmaz bir şekilde tek forvet oynadı.cvetkhovun çok iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum.bu takımda seneye en çok kalmasını istediğim iki futbolcu var birisi cvetkov diğeri muhammed ali kurtuluş
Kadromuz zengin olmasi lazim. Seneye insallah 3 dalda mücadelemizi verecez. Zaten az forvet oyuncumuz var, o yüzden forvet transfer edilmesi sart. Hem kadromuz zengin olursa, takim icinde rekabet olur ve takim icinde rekabet basari getirir