Alıntı:
Tarkan ÇeLik Nickli Üyeden Alıntı
Bu kişinin Ne 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ne De (aldığım bilgiye göre) Yiğido Gençlik ile bir ilgisi bulunmamaktadır.. Biz Sivasspor Taraftarı olarak zaten birlikteyiz.. Bu arkadaşın açtığı konular bizleri kapsamaz Hadi eyw 
|
senin ismini yazdığın şey ne 1967-genç yiğido falan yazmışsın kim olursunuz siz kimlerden oluşursunuz tevellütünüz nedir ve kaç kişilik bir kalabalıksınız dikkat et bak kalabalık diyorum gurup değil.Ne yaptınız mesela ve ne yapmaktasınız sivasspor için açıklada bilelim.Ben yıllardır Sivasspor Türübünlerindeyim(dikkat et bak Sivasspor diyorum 4Eylül demiyorum.) ama hep diğer takımların taraftarına özenmişimdir.Tabi bir yerde bu laflarımla hevesinizi de kırmak istemem sonuçta sende Sivasspor için uğraşıyorsun.Ama malesef düşüncem budur.Yetersizsiniz ve bu dağınık şekilde aşılacak bir durum değil ben her sivaslı gibi herkesin bir arada tek ses olması tarfındayım bunu sen yapabilirsen yap yapamazsan bu oluşum için destek olmuyorsan dahi engel de olma.Benim şahsım adına hiçbir desteğim yok ama engelde olmuyorum ayrıca Sivasspor için iyi olacağını düşünüyorum.Bu hususta destek bu şekilde veriyorum.