Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL
Alt 06.07.2008, 12:42   #21
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

Burada başkalarıyla övünmek yok aslında,bence örnek gösterme var.
Yukarıda arkadaşlarında değindiği gibi, her yerde 7 Milyon Sivas'lılığımızla övünürken, 1.5 Milyonluk Bursa(eski para) 6 Trilyon para topluyorsa ve biz, o nüfüsla onların topladığının yarısında kalıyorsak üstelik takımımızın göstermiş olduğu başarıya rağmen,biryerde bir yalnışlık var demektir, ve bunu gündeme getirmek kadarda doğal bir şey yok bence,bu haberi okuyarak belki kendimize çeki düzen veririz diye düşünüyorum.
Alt 06.07.2008, 12:46   #22
emremoni
Yiğido

emremoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 emremoni FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
6 trilyon 759 bin 780 YTL para ?Bıçak yani haraçlamı toplandı..?.!Bu konuyu başka sitelerden değişik illerden gelen insanlarda okuyor ve Bursaspor taraftarıda okuyor Çamur atma asla Çamur atma Ne alaka konuyla şimdi alakası..Şimdis sadece sana soruyorum Bursasspor taraftarı olsaydın atıyorum 100 Ytl yardım etseydin ve bu senin yazmış olduğun yazıyı başkası yazsaydı o yazan hakkında sence ne düşünürdün..?İşde Sivas bundan kaybediyor Sivas'lı bundan kaybediyor ..Emeğe saygı bize ancak Helallll olsun demek düşer vede Diğer Takımlarla bu yazdıkların sakyesinde aramızda ister istemez hüsümet bağı meydana gelebilir .Düşünsene senin yazdığını 100.000 Kişilik üyeli bir Birkaç Bursasspor taraftarının üye olduğu siteye Kopyalayıp yapıştırıldığını..Bende olsam okuduktan sonra sitem eder hatta oldukça gerilebilirdim ve asla unutmaki hiç bir başarı tesadüf değildir bizlere sadece şunu söylemek düşer Helalll olsun vede Kayseri Gençler birliği maçında 100 Otobüs 70 Taxi Kayseri'lerin akın ettiğini vede 57 Trilyona Kayseri'nin stad yapdırdığını ben daha önceleri belirttim vede helall olsun dedim adamlara çünkü adamlar istekliydi başardılar unutmaki Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler her zaman kaybetmeye bir ömür mahkumdur..Biz hatırlayın Geçen sene Bülent uygun ne demişdi.?Kayserispor'un sıtadında alttan ısıtmalı vede açılır kapanma özelliğine sahip statda (belli bir bölümü)Kayserispor yönetiminden rica ederiz bizim coğrafi koşullar vede sahamızın durumu belli demişdi..Fakat kayserispor un sitelerinde bir çoğu formlarda 7.000.000 Sivas'lı bir stad damı yapamaz diye yüzlerce ibarelerine rastladık ve son derecede üzüldük onun için insan bazı konulara ister istemez kendini sitem etmeden alıkoyamıyor vede üzülüyor..
KARDEŞ OZAMAN BURSASPOR U TUT BİZ SİVASSPOR UMUZA MESAJ YOLLADIK AMA HER ŞEY PARA DEİL
emremoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2008, 12:51   #23
cywasli
Acemi Yiğido

cywasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 cywasli TAM BIR BEYEFENDIcywasli TAM BIR BEYEFENDIcywasli TAM BIR BEYEFENDIcywasli TAM BIR BEYEFENDIcywasli TAM BIR BEYEFENDI

GÜNDEME GETİRİRKENDE KENDİNE TAŞ ATMICAKSIN TABİKİ. BUNUN TARİFİ YOK. LAFA GELİNCE BİZDE Bİ TON... BURSASPORUN ARKASINDA LEVENT KIZIL GİBİ Bİ ADAM OLMASINDA GÖREYİM BEN.
BİZİM YARDIM OLAYINADA GELİNCE, BU KAMPAYAYI BAŞLATAN VE BAŞINDAKİLER HER KİMSE ONDAN KAYNAKLANAN BİŞİ. PLAY OFF DA HATIRLARSINIZ. BELEDİYE BİLE ESNAFTAN ZORLA ALIYODU. VATANDAŞIN FATURASINA BİLE YANSIDI..
AMA KİMSE ŞİKAYERTCİ OLMADI...
O PARAYI BELEDİYEMİ VERDİ... YOOO YİNE BİZ VERDİK..
KAÇ TANE YEREL KANALIMIZ VAR SÖZDE. KAÇ TANESİ NE KADAR KATKIDA BULUNDU TARTIŞILIR...
NESE BU KONU UZAR GİDER. POLEMİĞE DÖNÜŞMESİN İSTİYORUM...
AMA HERKES BİRBİRİNİ SUÇLUYOR. OLMAZ. KENDİNİZDE ARAYIN BİRAZ. BANA DİYORSAN BENDE ARUYORUM ARAMIYOR DEĞİLİM...
cywasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2008, 12:54   #24
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

BURSASPOR 35-40 YILDIR SÜPER LİGDE.DOLAYISIYLA BİLİNÇLİ VE TECRÜBELİ BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞMUŞ.SİVASSPOR DAHA KAÇ YILDIR SÜPERLİG'DE FARKINDAMISINIZ?3-4 YILDA TARAFTAR OLUŞMAZ.BİZİM TARAFTARLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU YA FENERBAHÇE,YA GALATASARAY,YADA BEŞİKTAŞLI.BU TARAFTAR NE KADAR SİVASSPOR'U TUTSALARDA ÖNCEKİ TAKIMLARINI BİR ANDA BIRAKMALARI ÇOK ZOR.SİVASSPOR BAŞARILARINA BAŞARI KATTIKÇA BU TARAFTAR KİTLESİDE SİVASSPOR'A DAHA ÇOK BAĞLANACAK VE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKACAKTIR.

ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR.
Alt 06.07.2008, 14:41   #25
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
BirSubat2oo7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak aynı eleştiriyi yapıyoruz.İyi hoşta Beşiktaş(çarşı) resmi ne oluyor.Ayık ol.Nerdesin.
Çarşı mı? O ne? benim bildiğim çarşı alışveriş yapılan bir yer. ßide beşiktaşın çapulcuLarının toplandığı yerede çarşı diyorlar...
Alt 06.07.2008, 14:46   #26
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SEMİH-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden hep tartışma ortamı yapmaya çalışıyoruz ki...
Çünkü herşey bir kıvılcıma bakıyor. biri en ufak bi laf dese tekme tokat birbirimize giricez. ßizde hoşgörü denen bişey yok. Baksana HaSiVasLıM58 İsimli arkadas ßursa'lının ßursaspor'a verdiği desteği anlatırken diğer arkadaslar konuyu nerelere çekiyorlar. Yok sen git BursaSpor Taraftarı ol yok sen sunu yap bunu yapma filan. Kısacası ßiz adam qißi taraftar oLamıyoruz..
Alt 06.07.2008, 14:47   #27
dogukan58
Tecrübeli Yiğido

26 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogukan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadasım sen suanda kıyas yapıyorsun taraftarlarımm maddi imkanları üzerine peki hi. düşündünmü sivaslımız nekadar paralı nekadar ZÜGÜRT ya bursa hiç gittinmi sen bursaya gördünmü oraları iş sahalarını istihdam yerlerini sunları bunmlar yada sivası bilirmisin ne kadar maddi yönden acizlik içerisinde bunları bilip bilmeden ahkam kesmemek lazım o iyi bu iyi denilmememli biz sivası ve sivassporu seviyoruz bunuda verilen paralarla karsılastırmayız ne yani parası olmayanın sevgisidemi olmaz
Alt 06.07.2008, 14:49   #28
DallasMavericks
Yeni Yiğido

DallasMavericks - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DallasMavericks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bırakın yha şu kavgacı bursasporu bizene onlara helal olsun diyeceğinize siz kendi takımını za yapsanıza biz yaptık ama 200 bin dolarmı ne toplaya bildik galiba tam bilmiyorum .
DallasMavericks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2008, 14:53   #29
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

Alıntı:
bahadır erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BURSASPOR 35-40 YILDIR SÜPER LİGDE.DOLAYISIYLA BİLİNÇLİ VE TECRÜBELİ BİR TARAFTAR KİTLESİ OLUŞMUŞ.SİVASSPOR DAHA KAÇ YILDIR SÜPERLİG'DE FARKINDAMISINIZ?3-4 YILDA TARAFTAR OLUŞMAZ.BİZİM TARAFTARLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU YA FENERBAHÇE,YA GALATASARAY,YADA BEŞİKTAŞLI.BU TARAFTAR NE KADAR SİVASSPOR'U TUTSALARDA ÖNCEKİ TAKIMLARINI BİR ANDA BIRAKMALARI ÇOK ZOR.SİVASSPOR BAŞARILARINA BAŞARI KATTIKÇA BU TARAFTAR KİTLESİDE SİVASSPOR'A DAHA ÇOK BAĞLANACAK VE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKACAKTIR.

ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR.

Arkadaşım Olaya şu yönden bakıldığında elbetteki sanayi'Texsil'seracılık Bursa'da öncü yapilanmanin basini çeken sektörler..Elbette Fabrikalaşma üst seviyede gelir çok yüksek bir gelire sahip ilimiz degil sadece isdihdam genis diyebiliriz bunu elbetteki kabul ediyoruz is paketi oldukça max.seviyelerde..Pekala Sivas'da is yok kabul'Sektör genel olarak zayif! oda kabul Ama pekala kimseler bizim artilarimiza neden deginmiyor..Örnegin sayimiz Nüfusumuz veya İş adamlarımız ne bileyim Kuyumcular'Hafriyatçılar'Dokum a'Ticari Taxiler'Hatiri sayilir Devlet'in gözünde holdingler v.b Arkadaşlar elbetteki Bursasspor eski bir geçmişe sahip kabul ediyorum ama ben taraftarını bu formda yani Sivas ve Bursaspor taraftarını karşılaştırmadımki (bu formda)..Sadece Maddi olanakları gözler .önüne sermek istedim..Onun için 7.000.000 Sivasli 3 Ytl verse 21 Trilyon yapar değilmi..!!Burada bazi arkadaşlar yazmış her şey para değil Ama asla unutmasınlar Parada olsa Bir parça ekmekde olsa sonuçda Toplanılacak kitle ve Değerler bizim bağımızı'Dayanışmamızı'Gücümüz ün'Kudretimizin semboludur..Ve birde şu varki çok büyük iş adamlarımız var..Bazıları gözünde çok büyütmüş Bursa'yı iş adamlarını inanın bana Sivas'lı iş adamlarımızın sayısı hiçde azınmayacak kadar fazla Onun için ben sadece şunu demek istiyorum '''Bir Bursa Bunu yapıyorsa vede Formlarına girin ne yaylalarından nede tarlasından tapanından aşk ile bahsedilmiyorsa'soğuk puarlar karlı dağlar anlatılmıyorsaki şiirler üstüne yazılmıyorsa hasret sıla özlem çeken sayıları az sayılabilecek orantıda ise Kars'dan Edirne'ye Bursa'ya yerlesmis Emekçilerimiz ise Bunlar bunu yapabiliyorsa neden biz yapmayalım ..!
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2008, 15:09   #30
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bursa ile Sivassporu karşılaştırmak hata bence. Bursadaki ekonomik durum ile Sivastaki ekonomik durumu önce bir göz önüne alacaksınız ondan sonra Bursa ile Sivası karşılaştıracaksınız. Bursada Sivasın nüfusu kadar irili ufaklı fabrika sayısı var arkadaşım. Sivasta en iyi maaşla çalışan insanlar asgari ücretle çalışıyor. Ya Bursada durum böyle mi ? Bursada bulunan bir fabrika sahibi 1.000 ytl verse zaten bu belirtilen tutar toplanır. Ya Sivasta ne fabrikası var ?? Bu yüzden biraz da toplumsal gelir seviyesini ve ekonomik refahı göz önünde bulundurursak daha isabetli olur diye düşünüyorum..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla