yoq vala heralde gelecekler öyle gözüküyor...hade hayırlısı gelselerde gelmeselrde ...gönlümüz anadluyu başarıylan temsil eden SİVASSPORDAN Yana inşallah umdunz yerlerde olursunz..bıde uefayı kaldırsanız ne güzel olur ..allah yardımcınz olsun başarılar...
__________________ LANET OLSUN İÇMİZDEKİ SÜPERLİG SEVGİSİNE
Yanlışınız var arkadaşlar... Bizim Süper lige çıkmamamızdaki yegane sebeb Hikmen Karamandır. Unutmayın Sebat ve Rize maçlarını.. O kadar söylemleri ne çabuk unuttunuz. Tamam anti Bizans Anti İstanbul katılıyorum ama Bizim Muhammed aliyi tekrar almamızda karşılıklı iyi diyaloglarımız vardı. Ama Rize deyin tamam sebat deyin anlarım Bırakın Diyarbakırda zamanla bizimle iyi geçinmenin ne kadar faydalı olacağına karar verir... Fakat ben en çok Aytaç ın gitmesine üzülürüm. Tamam diğer futbolcular iyi bir alternatif di fakat alternatifler de satılırsa arkadaşlar arkamız sade boş kalır. Onun için başkanımız yine her zamanki uslubu ile nezaketen cevabını vermiştir. Muhammet hanifi kardeşimizin sivasspora pek fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Gurbanovda hakeza öyle ama Aytaç özellikle son maçta çok beğendim bu sene İlhan (listede adı yok) ve Aytaç çok lazım olabilir bize... Satmamamız gerek diyorum naçizane..
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ