Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: YÖNETİM YİNE SONUNCU !!!
Alt 08.09.2008, 17:46   #21
HakanKaan
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HakanKaan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YÖNETİM YİNE SONUNCU !!!

Üçüncülüğü unutturan bır olay var Arkadaşlar.. Sivas ı temsıl eden sporcumuz gülşen Hanım Bu musabakada o kadar YANLIZDIKI SİVASSPOR YÖNETİMİNDEN 1 KİŞİ BİLE YOKTU !!!

ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİREN SPORCUMUZU BİZLER NE YAZIKKI BURADAN KUTLUYORUZ !!!

SAYIN YÖNETİM'E BİR AYIP DAHA !!!!!
HakanKaan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HakanKaan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: YÖNETİM YİNE SONUNCU !!!
Alt 08.09.2008, 18:21   #22
yakup43
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yakup43 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YÖNETİM YİNE SONUNCU !!!

Alıntı:
HakanKaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üçüncülüğü unutturan bır olay var Arkadaşlar.. Sivas ı temsıl eden sporcumuz gülşen Hanım Bu musabakada o kadar YANLIZDIKI SİVASSPOR YÖNETİMİNDEN 1 KİŞİ BİLE YOKTU !!!

ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİREN SPORCUMUZU BİZLER NE YAZIKKI BURADAN KUTLUYORUZ !!!

SAYIN YÖNETİM'E BİR AYIP DAHA !!!!!

yazık ya. sporcumuzu yanlız bırakan yetkılılere yazıklar olsun.
yakup43 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yakup43'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: Gülşen Dünya Üçünsü Oldu
Alt 09.09.2008, 15:56   #23
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Gülşen Dünya Üçünsü Oldu

Sivas'ımız için çok anlamlı olan ve Sivas'ta yapılması büyük bir değer olan bu yarışmayı sonuna kadar gittim ve izledim. Coşku ile resim ve video çektim.Ne yazık ki Sivas halkımızın ilgisizliği ve izleyici sayısınız çok az olması beni derecesiz üzmüştür. En fazla 20- 21 kişi ile yarışmayı izlediğimde acaba bu güzel ilimizdeki yetkililerimiz nerede, basınımız nerede Sivas halkımız nerede , Dünya şampiyonluğunun olduğu ve bunun Sivas'ta yapılması ne önemli bir şeydir.Bunun değeri neden anlaşılmadı, Sivas halkımıza bu bilgi neden günler öncesinden verilmedi. Ben ulusal televizyondan öğrendimde gittim ne acı...
Başka zaman en ufak şeyi günlerce duyuran yetkiliklerimiz ve basına sitem ediyorum.

Bu etkinliğin olduğu bütün günlerde orada idim. Sabah iftar yemeğimi hazırladım, öğlenden sonra oraya gittim. Nerede ise bayan olarak dahi iki üç kişi idik.En son gün TRT 1 canlı yayında yine orada idim. .Önceki günlerde orada olmayan, izlemeye gelmeyen birçok protokoldaki izleyenler bir baktım TRT 1 canlı yayınında sandalyeleri kapış kapış doldurdular. Vahki vahhhh..Çünkü önceki günlerde ben kimseyi göremedim o zamanlar neredelerdi acaba... Bu etkinliğin duyurusundaki yetersizlik ve ilgisizlik benim şahsen Sivas'lı olarak içimi burktu,çok üzüldüm.. Bir avuç izleyenler vardı .Sivas halkımız bu kadarmı olmalıydı, halkımıza neden duyuru yapılmadı halen aklım almıyor Başka zaman herşeyi tekrar tekrar hatırlatanlar, halkımızı bilgilendirip kalabalık ortamın olmasını sağlayanlar nerede idi???? Ben isterdimki Dünya Blardo Şampiyonluğunda Türkiye şampiyonu ve bu yarışmada üçüncü olan , gururumuz kızımız Gülşen Değener'e daha iyi bir evsahipliği yapılabilirdi. Çok üzgünüm. Sivas'lı olarak bu önemli günün önemsenmesi Sivas adına kayıptır...

Hem Sivas'a önem verip bu büyük etkinliği Sivas'ta gerçekleştirenlere gereken değeri vermiyoruz, önemsemiyoruz hemde Sivas'a neden sahip çıkılmıyor diyoruz.

Ne diyeyim üzgünüm.
Saygılarımla...
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sabiha Serin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Gülşen Dünya Üçünsü Oldu
Alt 09.09.2008, 17:36   #24
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1018 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Gülşen Dünya Üçünsü Oldu

Gülşen dünya üçüncüsü oldu 3 Bant Bayanlar Bilardo Dünya Şampiyonası'nın finalinde, Hollandalı rakibi Karine Jetten'i 3-0 yenen Japon bilardocu Orie Hıda, dünya şampiyonu oldu...

3 Bant Bayanlar Bilardo Dünya Şampiyonası'nın finalinde, Hollandalı rakibi Karine Jetten'i 3-0 yenen Japon bilardocu Orie Hıda, dünya şampiyonu oldu.

12 ülkeden 16 bilardocunun katılımıyla Sivas Atatürk Spor Salonu'nda 2 gün önce başlayan şampiyona, bugün oynanan yarı final maçları ve final karşılaşmasıyla sona erdi.

Yarı finalde Türkiye'yi temsil eden Gülşen Degener'i 3-0 yenen Japon Orie Hıda ile Güney Koreli rakibi Su Ah Park'ı 3-2 mağlup eden Hollandalı Karine Jetten finalde karşılaştı.

Final maçında, üstün bir performans sergileyen Japon Hıda, setleri 12-8, 12-8 ve 12-2 kazanarak dünya şampiyonu oldu. Hıda'ya kupasını ve madalyasını Dünya Bilardo Birliği Başkanı Jean Claude Dupant verdi.

Dünya ikincisi Hollandalı bilardocu Karine Jetten, kupasını ve madalyasını Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın elinden alırken, dünya üçüncülerinden Gülşen Degener'e kupasını ve madalyasını Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, Su Ah Park'a ise Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın takdim etti.

Dünya şampiyonu Hıda, daha sonra diğer 3 bilardocu ile birlikte objektiflere poz verdi. Şampiyon olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Hıda, Türkiye'nin güzel bir şampiyonaya ev sahipliği yaptığını söyledi.

Ödül törenin ardından Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın, dereceye giren 4 sporcuya çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca Bilardo Federasyonu Başkanı Kurugöllü, Dalmaz ve Aydın'a desteklerinden dolayı şilt takdim etti.

Törenin ardından Vali Dalmaz, yaptığı konuşmada, Sivas'ı ve Türkiye'yi dünya çapında tanıtan böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Sporcuların burada gördüklerini kültürel ve turistik değerleri ülkelerinde anlatacağını ifade eden Dalmaz, Türkiye'nin ve Sivas'ın bu şampiyonaya katılan sporcu sayısı kadar yeni tanıtım elçileri olduğunu belirtti.

-DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ GÜLŞEN DEGENER-

Şampiyonada, Sivasspor Kulübü adına Türkiye'yi temsil eden ve yarı finalde Japon Orie Hıda'ya 3-0 yenilerek finale kalamayan, ancak dünya üçüncüsü olan Gülşen Degener de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarı finale gelene kadar gruplarda çok da iyi maçlar çıkarmadığını, asıl performansını yansıtamadığını, finalde ise şanssız bir maç çıkardığını söyledi.

Japon Hıda'nın iyi ve tecrübeli bir bilardocu olduğunu ifade eden Degener, Hıda ile erken final oynadığını, yarı finalde Hıda yerine başka bir rakiple karşılaşması durumunda finale kalabileceğine inandığını söyledi.

Bilardo yaşamında daha önceki dönemlerde dünya üçüncülüğü ve Avrupa şampiyonluğu bulunduğunu anımsatan Degener, ''Daha çok çalışıp bir daha ki sefere şampiyonluk için daha güçlü bir şekilde mücadele edeceğim'' dedi.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.09.2008, 17:38   #25
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sporcumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.09.2008, 18:02   #26
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

helal olsun
tebrik ederiz kendisini...
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şafak58_35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.09.2008, 00:50   #27
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Gülşen Dünya Üçünsü Oldu
Alt 10.09.2008, 01:40   #28
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Gülşen Dünya Üçünsü Oldu

Hayirli olsun, insallah daha cok basarilara imza atar.
Paylasim icin sagol.