Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: TÜRKİYE : 1 - 1 : Belçika
Alt 13.09.2008, 00:48   #21
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: TÜRKİYE : 1 - 1 : Belçika

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fatih terim isviçre maçından zerre kadar ders almamış...onun agresifliği yüzünden hem dünyaya rezil oluyoruz hem de milli takımımız ve memeleketimizin imajı zarar görüyor...bir de bu mevlüt denen çocuğa tanıdığı şansın yüzdebirini mehmet yıldıza tanımamasının nedenini hala anlayabilmiş değilim...bu mevlüt hangi maçta ne yaptı allah aşkına...
Bravo Arkadasim al benden de o kadar,Futbol her sonuca aciktir yenersin yenilirsin ama saha icinde (fairPlayi) elden birakmayacaksin Bizim Mahalle kabadayisi ne yapmak istiyor Klübede sen bu kadar agresif olursan futbolculara hic bir sey demeye hakkin yok !!! Türkiyenin imajina Avrupada zarar veriyorsun. Isvicre maci hala hafizalarda sen unutmussun ama UEFA kesinlikle unutmadi, tarafatri bu kadar germeye ne gerek var.... F.Terime saha kenarinda 5 tane Piskolok gerekli 5 tane yetermi Bilmiyorum ????
Alt 13.09.2008, 04:20   #22
BAYPİPO
Yiğido

BAYPİPO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 BAYPİPO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fatih TERİM takımın başında olduğu sürece bu takım anca bu kadar top oynar;fazla yapacak bir şey yok aslında varda yapacak federasyon yok.
Fatih TERİM iyi hoca ama son iki senedir ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim teknik drektörsüz çıksak iki senede bundan daha başarılı olurduk herhalde...Formda olan bir çok futbolcu varken kollamaya çalıştığı sakat ve formsuz adamlarını doldurdu takıma olacağı bu...
BAYPİPO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BAYPİPO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TÜRKİYE : 1 - 1 : Belçika
Alt 13.09.2008, 09:15   #23
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ya arkadaşlar.Ben hep söylüyorum. bu takım türk milli takımı değil. Fatih terimin takımı. Bu yüzden ben milli yakım denen bu takımı vallahi tutmuyorum billahi tutmuyorum.Ve inanın her maçta yenilmesini istiyorum.Düşünün anadoludan başarılı bir takım var bunun adıda sivasspor vee vee vee bu takımdan en az 2 kişi o takımda oynayacakken 1 tane dahi milli takıma almıyor. Mehmet yıldız 3 tane semih eder ama gel görki mehmet yıldızı almıyor. Haa şimdi diyeceksinizki sen ne biçim türksünde nilli takımın yenilmesini istiyorasun. Milliyetcilik böyle olmaz arkadaşlar. mehmet yıldız gibi bir adamı almıyorsa kadroya işte bende bu milli takımı tutmam asıl milliyetcilikde budur derim.Bir anket yapılsın Emre ve fatih terim yüzünden milli takımdan nefret eden çok insan çıkacaktır.Acı olan insanların milli takımdan nefret edecek duruma gelmeleri.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...