elbette yenecegız dıyecek-zamanında rıza calımbay sıvasspora buyuk destek vermıstır.. iddalı acıklamalar yapmak zorunda tabıkı.. ne deseydı,sivas benım memleketım kıyak yapıcam macı vercem mı dıyecektı.. ortaya şahıbe cıkmaması için iddalı acıklamalar yapmak zorundaydı...
arkadaşlar biti kanlanmak diye bi tabir vardırya o hesap nedense bu sivaslı olarak bildigimiz teknik direktör ve futbolcular sivasla oynuyacakları musabakalarda kendilerine bi haller oluyo
GAYET NORMAL RIZA HOCANINN SİVASI KESİN YENECEĞİZ DEMESİ BİR FUTBOLCUSUNU MOTİVE EDİYOR İKİ TARAFTARINI MAÇA ÇEKMEK İSTİYORR.
BİRDE HER ANADOLU TAKIMI BÜYÜK TAKIMLARLA OYNAYINCA KESİN YENECEĞİZ ŞÖYLE YAPACAĞIZ BÖYLE YAPACAĞIZ DER ŞEHRİ VE TAKIMI UYANDIRMAYA ÇALIŞIRR TABİKİ SİVASDA ARTIK BU LİGİN DİŞLİ TAKIMLARINDAN RIZA HOCA YENSE SİVASI BÜYÜK SÜKSE YAPACAKTI AMA OLMADI ARTIK SİVAS KOLAY LOKMA DEĞİL GEREKİRSE PETKOVİÇİ FORVETTE OYNATIR AMA ASLA TESLİM OLMAYIZZ.
GİRDİĞİMİZ HER SAVAŞI KAZANAMAYABİLİRİZ AMA DÜŞMANLARIMIZ BİZİ ASLA UNUTMAZ
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Biraz cok iddaali konusmus ama bunlari bazi antrenörler ara sira yapiyolardir. Tahmini tutmadi sanirim. Kendiside biliyordur zaten Sivas macinin kendileri icin kolay gecmiyecegini ama böyle bir aciklama yapmak gerek duymus demekki.
Arkadaşlar eskişehirde calışmak gercekten cok zor.Rıza hoca anlamıştır burası ne denizli ne başka bi yer.En ufak bi başarısızlıkta hemen gereken cvp verilir.Belki tvlerden izlemişsiniz rıza hocaya verilen tepkiyi.Bu taraftar bu takım icinde yatıp kalkıyor.Rıza hocanın acıklamalarıda gayet normal.
ya arkadaşlar benim spor totomu yatıran takım garanti ligden düşüyo geçen yıl 14 bildim 15,maç kasımpaşaydı kigden düştü bu sene 14 bildim 15, maçım eskişehirdi ondan yattı bu senede eskişehir düşecek