--->: Uygun: "Sonucu bekleyeceğiz"
Saatlerdir Spor sitelerindeyim. Bu işin boyutu o kadar vahim bir sınıra dayandıki anlatamam. Leş Kargaları gibi o DOST dediğimiz (Tokat-Kayseri hariç) takımların halini bir görün içler acısı. Artık dayanacak gibi değil. Bu hata ne bizim taraftarlığımızı bıraktı. Ne İstanbul yalakalığımızı ne beceriksizliğimizi... Daha sayayımmı yok ben o kadar geniş değilim. Herkes üzerimize geliyor anlam veremedim gitti. Şimdi iş bize düşüyor. Ne olduda geçen seneki UEFA mız yendi hakkımız arayamadık. Haklıyken haksız duruma düştük. Şimdi ne olduda budurumdayız. Hakkımız böylemi savunulacak. Takımın önünde Fener maçı var ve Fenerin maç trafiği yoğun. Bu sorun sonunda Takımın morali nasıl. Her taraf soru işareti. Bu hatayı yapanlar kimler. Bu kadar basit bir işlemde neden resmi bir kayıt tutulmuyor bu da cabası. Bu nasıl bir yasa ve nasıl bir uygulama. Yani her taraf karman çorman.
Akşam spor programlarına bakıyorum. Adeta tüm spor yorumcuları kin nefret kusuyormuş gibi geliyor. Süper ligin artık bir lokomotivi olmuş Bir Sivassporun bu kadar acemice bir hata yapmasınamı kızarsın. Yoksa bu hata sonunda Dost bildiğin takımların sana tavırlarınamı bilemiyroum. Hal ve durumum çok gergin olduğu için hep aynı şeyleri yazıyorum. Lakin artık bizimde bir silkelenmemiz gerekiyor. İş hep dönüp dolaşıp taraftarımıza dayanıyor. Maça gitmeyip aylak aylak dolaşanlara kızıyorum. Birde maça gelipde köskös oturanlara.. Hay Allahım çok sinirlendim. En iyisi ben kaçar.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|