Hocama açıkcası tepkiliydim ilk yarı neden ''Herve Tüm Balili ve İbrahim i oynatmadı diye ama Sn Hocam silahları en sona ayırmış ve adeta hedefe kitlercesine bir taktik anlayışı sahaya sürmüşHelalll olsun Hocam seni Çooooooooook seviyoruz....
Bülent Uygun geçen sezondan büyük dersler çıkarmış nerde nasıl davranacağını çok iyi biliyor...
Elinde ki üç ömeli forvet var ve bunları kullanmasını çok iyi yapıyor... Geçen hafta Eskişehirspor maçındada üç forvetle çıkmış fakat hakemi geçememiştik ama bu kez kimse durduramadı bizi...
Sivassporun önemli başarılar elde etmesinde ve isminin bu kadar önemsenmesinde Bülent UYGUN'un katkısı tartışılmaz ama çalışma şeklini bazen yansıtmaması rakiplerinin eline koz vermemek ve kendininde sonradan malzeme kullanabilmesi açısından önemlidir.İlk yarıdan sonra
rakibini bilgisayar ortamında analiz ettiğini ve daha sonra neler yaptığının anlatması manidar değil.Daha ligin çok başında iken önümüzü tıkayacak engellere mahal vermemek için dikkatli davranmak yerinde olacaktır.
bülent hocama saygı duyuyorum ama maça balili ile başlasak hakemde dürüst olabilseydi maç ilk yarıda kopardı tek forvetle bile ilk yarı fener defansı çok sıkıntı çekti ne zaman üzerlerine gitsek hata yaptılar lugano denilen futbolcu her hareketi faul bence balili başına tam bela olurdu gerçi mehmette çok yordu ama yinede bu maç diğer maçlardan dünkü görüntü ile farklı değildi bunu ben demiyorum fenerli yazarlar ve rıdvan dilmen diyor fener formasını çıkarın futbolculardan küme düşmemeye oynar bu takım...