Farkındaysanız bizim lider olarak çıktığımız maçları vermedi.Ve diğer maçları verene kadar da akla karayı seçti.Liderken maçımızı vermeyenler,Bursa ilk 3 te ve maçını doğal olarak veriyor diyen rezil bir kanala haklı demem.
Ya herkes hata yapiyor. Gecen senede Lig TV bazi hatalar yapmis olabilir ama onlarda bu hatalardan derslerini cikarmislar demekki. Gecen sene olanlar gecen senede kaldi artik önümüze bakmak gerekir.
Geçen yıl bize yapılan haksızlık neden bugün diğer takımlara yapılsın... İkinci sırada biz olsaydık yayınlanmasaydı haklıydın ancak ikinci sıradaki takım dururken neden bizimki yayınlansın ki... Sözlerin de tezatlık var...
Lider olarak çıktığımız Konya ve Belediye maçlarını neden vermedi ise,bu maçları da o sebeple vermesin.Şu an maçının yayınlanmasını en çok hakeden takım biziz.
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
ya arkadaşlar kumpas kurulmuş her şekilde bizim aleyhimize çalışıyor yok işte dostumuz kendimizden başka bu yüzden biz bari kenetlenelim bir birimizi yorumlarımızda kırmayalım geçen sene bize dönmeyen çark bu sene başkalarına hemen dönmeye başladı..
FurkaN´isimli üyeden Alıntı
Bursaspor'un maçını vermesi gayet doğal... Nasıl ki geçen yıl biz kafadayken maçımızı vermediği için kızıyorsak bu haftada Bursa maçını vermeseydi Bursalılara haksızlık olurdu... Bize yapılmasını istemediğimiz şeyleri nede başkalarına yapılsın diye bekliyoruz anlamadım... Söyledikleriniz sadece bize olunca haksızlık değil her Anadolu takımına yapılınca haksızlık oluyor...
Alıntı:
Rallim58´isimli üyeden Alıntı
Altına imza atsam yeterli mi? hocam.
Fur-Ral. A.Ş.
Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı
Farkındaysanız bizim lider olarak çıktığımız maçları vermedi.Ve diğer maçları verene kadar da akla karayı seçti.Liderken maçımızı vermeyenler,Bursa ilk 3 te ve maçını doğal olarak veriyor diyen rezil bir kanala haklı demem.
Helal olsun ya vallahi ya geçen sene bizim kaç maçımız verdi saydınızmı yeri geldi TRABZONUN maçını vermedi bizim maçımızı verdi bu sene Trabzon şu an lider BURSA ikinci bu hafta TS-GS- MAÇI OMAZSA BURSA Maçının vercekmiydi hayır bu yıllardır böyle ŞU GERÇEĞİDE UNUTMAYIN 3 BÜYÜKLER DENEN O TAKIMLAR KÜMEYE DÜŞMEYE BİLE OYNASA MAÇLARINI VERİR ONLAR EN AZOYNADIĞINDA 15 BİN KİŞİYE OYNUYOR KAHVELERDE YER KALMIYOR BİZ ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA BİLE TAKIMIZA SAHİP ÇIKMIYORUZ ???
TRTde de böyleydi TELE ONDA CİNE5 DE VE ŞU AN LİG TV DE BÖYLE GEREKSİZ YERE ELEŞTİRİ YAPARSAN GEREKLİ YERDE ELEŞTRİNİ KAALE BİLE ALMAZLAR
BUNLAR ALIŞMIŞ DERLER
Bursa ikinci olduğu için Bursanın maçını veriyor ve ligtv bu konuda haklı öyle mi?..Bizim Sivaslılığımız bu kadar işte!
Geçen sene lider olarak çıktığımız İstanbul belediye maçını Ligtv nin vermediğini ne çabuk unuttuğunuz.Hala evinde Ligtv bulunduran Sivaslı varsa yorum bile yapmaya değmez.!!
arkadaşım doğru söylüyosun ama bize yapılan haksızlığı bizimdemi yapmamız lazım...anadolu birbirini kollarsa bişeyler olur...
eğer bursa bizim üstümüzde ise onun maçını verirler...
beyler madem o kadar takımınızı destekliyosunuz bunu stadta gosterin..fenerbahce macını izledim tek bi faliyetiniz yok..kimse lig tv ye laf etmesin o kadar takımınızın arkasında olsaydınız stadta hem de fenerbahce qibi bi rakip karsısında takımınızı desteklerdiniz..lig tv yayın yapıp yapmaması takımı olumlu veya olumsuz etkilemez..ben bursalıyım ve gurur duyuyorum..cunku bursa ataturk stadına qirince o taraftarı gorunce ve onlardan biri olunca dunyalar benim oluyo..simdi bu baslıkta olumsuz dusunce belirten sivasspor destekcisi gecinen arkadasları bursa ataturk stadında mac izlemek nasip olur insallah..anadolu takımı nı kucuk dusuren zaten o takımın taraftarı oluyo her zaman..hafta sonu bursaspor atkımla ankaragucu tribunundeyim..