Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
Konuştukca anlaşacağızz ismini bilmesende benden küçüksün kardeşim diyorumm.
biz bu lige yeni çıktık yenide sayılırızz 3 yılda yaptığımızı diğer takımlarr başaramadıı artık sivasspor anadoluya mal olmuş bir kuluptür.
biraz bilgimizi tazeleyelimm geçen sene kayserispor taraftarının sivasda açtığı pankartt kayserideki istanbul takımlarının maçlarındaa 10.000 lerin bu sene şampiyon amadoludan tezahüratları bursa,denizli,vede çoğu maçlarımızz sivasa
gösterilen sempati ilee geçtii aslındaa anadoluu görevini yaptıı senin tezinn yanlışş neden dersen biz anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlarıı hepp aldıkk durumu kötü olanlardaa hepp sivasaa sempatiylee baktıı.
eğer biz evimizde istanbul takımlarından birini yeneydik veyaa hepsiylee beraberee kalsaydıkk şampiyondukk.
amaa benim canım sivas insanımınn tuttuğu istanbul takımlarrı
nee yaptııı bizans entrikalarıylaa bizimm hakkımızı gaspp ettii resmenn.
beşiktaş 10 dakkada 4 gol attı fenerbahçe gitsin trabzona yenilsinn buna çocuklarr gülerrrr.
birdee buu tartışmaa değill amaa böylesi diyaloğa ankarayaa yapılan tezahürat meselesi ilee girdikk bendee dedimki şampiyon olmak istiyorsann anadolununn desteğini arkanaa alacaksınn dedimm senn başkaa birr tezzzz sundunn kısaa kesiyorum müşterimm geldiii kardeşşşşş
|
Kayseriye karşı bir antipatim var sevmedim, sevemiyorum..
Cidden elimde olan bir şey değil, eskiden beri sevmedim bu takımı..
Geçen sezon anadolu takımlarından puan kaybettiklerimize bir bakalım
Ankaragücü - Sivasspor 2-2
Konyaspor - Sivasspor 2-1
Ankaraspor - Sivasspor 2-0
Manisaspor - Sivasspor 1-1
Sivasspor - Rizaspor 0-0
G.Antepspor - Sivasspor 0-0
Neymiş, demekki Anadolu takımlarının hepsini yenmemişiz..
Bakın Anadoluya sempatik görünebilirsiniz, adamlar sizi sevebilir ama ben bu benim kardeş takımım gibi söylemlerden haz etmiyorum, tabi birde şampiyon olmak için diğer takımlara ihtiyacımız olmasından.
Yahu öyle bir izlenim yaratıyorsunuzki, sanki diğer takımlara ihtiyacımız varmışta, aslında onlar bizimle oynadıkları maçlara asılmamışlarda o şekilde buralara gelmişiz.
Yukarıda çıkardım son 3 sezonki İç Anadolu takımlarını, madem ne kadar çok olurlarsa şampiyon oluyoruz e olalım o zamam. 7 tane var şu anda,keza geçen sezonda...
Son intertoto olayı ise tam filmlik iş aslında..
Fb Ts deplasmanına her zaman korkarak gider ve puan alma olasılığı en düşük maçtır.Trabzonlu arkadaşınız varsa sorun öğrenin, ben arkadaşlarımın bana şampiyon olmayalım ama Fb yi yenelim dediklerini bilirim.O yüzden o olaya pek kafamı takmıyorum..
Bide şu açıdan baksanıza adamlar mademki şike yapacaklar bu kadar aleni yaparlarmı..
Yani bjk 10 dakkada 4 gol atarmıydı.
Yanu ben şike yapacak olsam rakibe 70 den önce gol atmam, futbolcuları öyle bağlarım..
Nitekim belirttiğim gibi kimseye sempatik görünmek zorunda değiliz, biz buralara sempatik görünerek gelmedik..
Aklıma gelmişken Bülent hocanın hedefim Ts veya Fb yi çalıştırmak derken sempatik görünmeside hoşunuza gitmiştir herhalde...
:-)