sivasta olmadıgım için maçı seyredemedım emınımkı dedıklerın dogrudur dikkatımı çeken nokta hırs oldu eger hırsımızı ve inancımızı kaybedersek vay geldi başımıza!!!
Önceden pres yapar , agrasif oynardık bu macta göremedım bunu. ilk yarıda nerdeyse 6 -7 dakıka kendı ceza sahamıza hapsetti konya. Bugun eger konyaspor'un etkili iyi bir forveti olsaydı bu mac böyle bitmezdı
Maçın yıldızı bence Bilica ve Tum idi. Hayrettin beklentilerin altında. Cihan Haspolatlı'nın kırmızı kart görmemesi ilginçti. Takımımızda biraz yorgunluk sezdim. Ama ikinci yarıda toparladık.
Taraftarımız da her zamanki gibi uyudu. Maçı izleyen birkaç tane dilsiz vatandaşımızı gördüm. Onlar bile en azından alkış falan yaparak destek oldular takıma ama maçın birçok bölümünde futbolcuların konuşmaları duyulacak kadar sessizlikler oldu.
Maçın herhangibir anında verilen ters bir karar neticesinde kahraman gibi hakeme, sağa sola bağıran , küfür eden , kendini takımın sahibi sanan yalancı taraftar en azından bu kahramanlığını takıma destek olma konusunda da gösterse daha iyi olacak.
HAKEM MAÇI KATLEDEBİLİRDİ AMA ALLAHTAN SABRIMIZ ÜSTÜN GELDİ
MUSA TUM BİLİCA BALİLİ GÜZEL OYNADILAR
HAYRETTİN SON HAFTALARIN EN GÜZEL OYNUNU OYNADI
BU ARADA YİĞİDO GENÇLİK GRUBUNUN YENİ TEZAHÜRATLAR YAPMALARI GÜZEL OLDU TEBRİKLER
Maçın özetini yeni izledim.Sivassporun girdiği en az 5-6 net gol pozisyonu var.Sivasspor bunları atamamış.Olabilir ya hakem ne demeli:Bu ne biçim hakem bu arkadaşlar;böyle hakemlere amatör maçlarda bile görev verilmez.Eğer maçta adam gibi adaletli bir hakem olsaymış Konya maçı 9 kişiyle ancak tamamlarmış.Sonra verilmeyen bir penaltı da var.Mehmet YIKDIZ'a yapılan hareket dünyanın her yerinde penaltı ve hareketi yapana kurmızı kart.Ama sevgili hakemlerimizin pozisyondan hiç haberleri yok.BU NASIL BİR MAÇ YÖNETİMİ ?HAKEM BEY HAYATINDA HİÇ AVANTAJ KURALI UYGULAMAMIŞ...SİVASSPORUN GOLÜ GÜME GİTMİŞ. UMARIM TRABZONSPOR MAÇINA İYİ BİR HAKEM VERİLİR.....