konya maçından sonrada yazmıştım futbolcularımızda form düşüklüğü var diye
evet olabilir her maç aynı oyunu çıkartamassınız konya maçından sonra o from düşüklüğü antalya maçına yansıdı yenildik.
inşallah bu haftaki formu düşük futbolcularımız düzelir kendilerine çeki düzen verir zira sezon boyunca bizim en önemli maçımız gençlerbirliği maçımız
tamam kazandık lideriz dersek zararı biz görürüz deve kuşu gibi kafamızı kuma sokup her tarafımızı kapattık diyemeyiz elbetteki eksik olan yerleri konuşacağız eleştireceğiz hemen bunları yazan kişilere klavye başında teknik direktör çok demek yanlış.
hepimizin ortak bir paydası var sivasspor eğerki saygı çerçevesi içindeyse takımın taktiği teknik düzeni oyuncu değişikliği futbolcuların performansı konuşulmalı.
büyük takım kötü oynayıncada kazanmasını bilmeli bizde kazandık ama çekirge fazla zıplamayabilir gayet dikkatli olmamız lazımmmm.
birde ankarada lidere yakışır bir taraftar gurubunun olması lazımmmmm
hepinizi saygılarr
Bizim icin kolay bir mac olmadi. Zaten bundan sonra her mac zorlu gececektir. Hacettepe'de zaten düsme potasinda ve her macta sonuna kadar mücadele etmek zorundalar. Bu macta o performansi gösterdiler ve bizi baya bi zorladilar ama son dakikalarda gelen golle 3 puani almasini bildik
zorlu mücadeleyi kazandık.ama alternatif oyuncu arayan takımımız için maden bir takım.başta tozo,sonra olgay ve mendoça ama illa da tozo bizim için tam aranan kan.Anlaşılırsa çengel atalım hemen.
m.ali kızan mı var aramızda arkadaşlar,ben kimseyi göremiyorum,haaa eleştirmeyi kızmak olarak alıyorsan o başka,
kendi adıma bugün kızdığım şey bülent hocanın sahaya sürdüğü yanlış takım ve oyun kurgusu.4-2-4,böyle bir sistem yok,bunu daum denedi türkiyede onada deli dediler.
Bülent hoca tabiki farklı çünki bülent hocanın takımı şuan lider sanırım takip etmiyorsun demekki tutuyor..