Halil beye Sivas`lilarin cok sayida bulundugu metropol olan Istanbul`da
böyle güzel bir restaurant actigi icin tesekkür ederim
hem cok güzel görünüsü hemde menüdeki Sivas yemekleri icin tebrik ederim
Memleketimizin tanitimi icin katkida bulunuyor
insallah bu bir baslangic olur ve Sivas`li hemserilerimiz basarili olurlar
Halil beye basarilar ve bol kazanclar dilerim
röportajda emegi gecenlere ve röp. kabul eden Halil beye tesekkürler
Sivas'lı işadamlarımızdan, Halil Uyan beyefendinin böyle bir işletme sahibi olması bizleri son derece gururlandırmıştır. Ülkemiz metropol şehirlerinin lokomotifi İstanbul'umuzun bu müstesna bölgesinde boğazın altın kenti Haliç'te böyle bir tesis sahibi olmasından dolayı tebrik ediyoruz. Gönlü Sivas aşkıyla yanan Sivas sevdalısı bu arkadaşımızın tesislerinde sunulan bölgesel tanıtım amaçlı ücretsiz ikram ise takdire şayan bir uygulamadır.
Allah gönlüne göre versin...
Rabbim rızkını bol versin...
Sitemiz www.sivasspor.com ve www.sivaslilar.net aracılığıyla nerede hemşehrimiz var diye arayış içinde olanlara, ve yolu İstanbul'a, Boğaza, Haliçe düşenlere....
İşte mekan, işte imkan (imkan: bölgesel yemek tadmak için kullanılmıştır)
Bu röportajı gerçekleştirerek sitemizde yayımlanması ile bizlere; Boğazda ve Haliç'te bir hemşehrimizin işletmeciliğini yaptığı bir lokantanın varlığını duyuran kardeşlerimiz Ertuğrul ve Günay kardeşlerim ile bu tesisin hizmete sunulmasının yanında Sivas reklamında bulunan işadamımız Halil Uyan kardeşimize en samimi duygularla tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
.....................
Halil Beyin Sivasspor.Com üyelerine yapmayı düşündüğü jesti ileriki günlerde açıklayacağız.
Günay kardeş biran önce açıkla da rahatlayalım. İnşaallah Sivas için düşünülen projedir
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Halil amcanın hastalandığını duydum dün gerçekten üzüldm.Herhalde ağır derecede grip olmuş.Geçmiş olsun dileklerimi burdan göndriyorum.Artık Osman abi ne yaptıysa adam hastalanmış
Halil amcanın hastalandığını duydum dün gerçekten üzüldm.Herhalde ağır derecede grip olmuş.Geçmiş olsun dileklerimi burdan göndriyorum.Artık Osman abi ne yaptıysa adam hastalanmış
Halil abiye bizde buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.
Ama ben ne yaptım onu anlamadım
Ben görüştüğümde ve sonrasında gayet sağlıklı idi allah bozmasın
Gercekten çok hoş güzel bi mekan
ve bu mekan sahiplerinden birinin SİVAS lı olması daha büyük bi sevinç ve gurur kaynağı bizim için
tskler HALİL BEY…..