mehmet tam bir takım ve sistem oyuncusu...sivassporun oyun şablonunda çok verimli oluyor, ama milli takım maçlarında malesef fatih terim ondan faydalanamıyor...başka bir takıma giderse aynı başarıyı yakalayamayabilir...
Senin en mutlu olacagin yer burasi, burdan baska yerde hem herzaman oynatmazlar hemde mutsuz olursun.
Insallah bizde kalirsin, karierini burda bitirirsin.
Mehmet Sivasspor'un unutulmayacak golcülerinden biri olacak.İsterse şimdi gitsin, isterse hiç gitmesin.Sivasspor taraftarı nu asla unutmaz.Ayrıca bu sezon İnşallah gol kralı olur.Dualarımla onun yanındayım.
TURKIYEDE COK ORNEKLERI OLDU. TAKIMLARIN BASARILI FUTBOLCULARI ISTANBUL TAKIMLARINA GIDEREK KENDILERINI BITIRDILER. BEN ONLARIN YERINDE OLSAM MILLI TAKIM HARIC BASKA AKIMA GITMEM GIDERSEMDE YURTDISINA GIDERIM. MEHMET YILDIZ-DA BOYLE OLACAK GORECEKSINIZ.CUNKU BUYUK TAKIMLARDA OYNATMAZLAR.................
Dayan yiğidim Hayırlısıyla bu sene şu şampiyonluğa bir erişelim bak hepsinin ağzı ne güzel kapanır.Kariyer düşünüyorsanda Türkiye'de değil yurtdışında devam et çünkü bu ülkede bizden daha iyi organize bir takım daha yok
BİZ SIVASLIYIZ!!!