Bizi karambole yendiniz.Madem bizi yenecek kadar kuvvetlisiniz neden gsyi de yenmediniz neden korkak top oynadınız o maçta siz sanıyorsunuz ki biz TRABZONU yenersek birileri bize birşeyler verecek.Unutmayın bizim sampiyonlugumuzu elimizden alan yarın aynı şeyi size yapacak bunun en büyük örnegi gaziantepspordur o 4-3lük maçtır bunları unutmayın ama sizin içinizde gerçek sivassporlu yok kadar az çogunuz istanbul takımlarını tutarsınız bu yüzden bu yazdıklarımı anlamazsınız
GURBETÇİ GENÇLİK
kardeşim kimseye yaranma gibi bir durum yok... çıkıp aslanlar gibi oynadık va kazandık bunun altında başka birsey aramana gerek varmı??? o kadar takımını düşünüyordu sizin oyuncular madem azim gösterselerdi... oynamayanların yaptıklarından bahsetmemize gerek yok zaten!!!
Arkadasım istanbul takımlarını degil Sivassporu tutun yazından bile bu anlaşılıyor
gerçek sivassporlu olmadıgın neden dersen benim de sivaslı arkadaslarım var onlar senin gibi konuşmuyorlar
Saygılar
GURBETÇİ GENÇLİK
Arkadasım istanbul takımlarını degil Sivassporu tutun yazından bile bu anlaşılıyor
gerçek sivassporlu olmadıgın neden dersen benim de sivaslı arkadaslarım var onlar senin gibi konuşmuyorlar
Saygılar
GURBETÇİ GENÇLİK
Birincisi biz laz degiliz ikincisi senin yazdıklarını benim GERÇEK SİVASLI arkadaslarıma yani SİVASDA yaşayan arkadaslarıma okutsam sana okkalı bir küfür ederdi.İstersen sana bunu da kanıtlarım.Çünkü biz TRABZONLUYUZ!!!!
Biz de yalan yoktur.