Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı
seni kınıyorum...yazıklar olsun...
|
ben gerçeklerden bahsettim kınamaya gerek yok..herkesin sempatiyle baktığı takım sırf bu açıklamalardan dolayı antipatik oluyor...herkese eşit olsunlar ben Galatasarayı yendiğinde de gurur duyarım...sevinirim..
Bana bir kişi neden kazımın hayrettine sakatlamaya yönelik hareketlerini bir kişinin konuşmadığını anlatabilirmi..
Yunus yıldırım ve o yardımcı hakemin iki tarafı tahrikleri sonucu taaraftarlarında arası açılmaya çalışıyor...
eğer o kırmızı kart hakikaten sivası korumak için gösterildiyse helal olsun derim..ama değil..inanın değil...ligi dengelemek için yapıldı...yarında sivasa trabzona yapılacak göreceksiniz..o zaman diyeceksiniz yıldızelili bir arkadaş yazmıştı diyeceksiniz...adını bile anmaktan nefret ettiği o takımı ligde tutundurmaya yarışa ortak etmeye çalışıyorlar..benim isyanım buna...malesef bülent hocada buna çanak tutuyor bilerek yada bilmeyrek..
sivasa sempatiyle bakan insanlar yokmu bjkli gsli...sivasın dışına çıkında bir bakın..nasıl seviliyor...ama böyle yapıldıkça sevilmez...
ben baliliye edilen küfürden ne kadar utanıyorsam 4 eylüldeki küfürdende o kadar utanıyorum..
ayrıca geçen sene karanfillerle karşıladı sivaslı gs yi..ne güzel gurur duydum memleketimle..herkese karşı başım dik gezdim..ama 3 senedir gs samiyene sivasa en ufak bir harekette bulundumu..hayır..işte bülent hoca burada yanlış yapıyor...sarı-lacili takımı korumaya çalışan bir yardımcı hakem yüzünden bu iki takımın arası açıldı...bülent hoca kendisine küfür edilirken sinirlendi ama malesef çoğu milli takım oyuncusu gsli oyunculara hepiniz bilemem nesiniz diye bağırılmadımı? herkes barışa ve emreye kızıyor kart verilmeliydi diye, bilica ilk maçta ümit karana tekme atmadımı neden objektif bakamıyoruz...
lütfen sivası fenerin paf takımı gibi gösterenlere fırsat vermeyin...
sivas için
gs=fb=bjk değilse o zaman sivaslı insanlar bile bu durumdan hoşlanmazlar..şu an benim hissettiğim gibi..