Son Beşiktaş maçında taraftarın biraz hareketlendiğini gördüm.Ama bu takımın
ŞAMPİYONLUĞA yürüdüğünü düşününce...Düşünüyorum da Bursaspor,Ankaragücü şampiyonluğa oynasalar statlarında atmosfer nasıl olurdu?
Pazar akşamı TRT Stadyumda da belirttiler,taraftar şampiyonluk havasına girememiş,inanmamış gibi.Şu an için hiçbir iddiası olmayan Bursasporun tribünlerine bakınca
SİVASIMIN tribünlerinin ne kadar sessiz olduğunu görüyoruz.
Arkadaşlar bu takım
-ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR.
-Anadolunun yıllardır süren sessizliğini bozacak bu takım
-9 maç sonra inşallah kupayı SİVASIMIZA getirecek
Bazı gruplar desteğini hiç esirgemiyor sağolsunlar ama maratonlar var ki bir de.
Güzel abilerim yapmayın etmeyin , golü görememekten mi korkuyorsunuz .
Bu takım sizin bizim
HEPİMİZİN.SİVASIMIZA yakışır bir taraftar olmalı , yeri göğü inletmeliyiz.
Ben Ankaradayım.Yazın memleketimdeydim ve intertoto maçlarına gittim.Grablj ve Braga maçlarına gittim.Maça gittim ki ne göreyim herkes biletinde yazan yerine oturuyor.İnanamadım.Baktım biletimizde
N yazıyor , geçtik biz de güzeelce , oturduk ve yerimizden kalkmadan maç izledik.Maç yabancı bir takımlaydı ve işin içinde SİVASIN yanında
TÜRKİYE vardı.Ama herkes yerine oturdu , sonra film başladı , çekirdekler çitlendi , filme ara verildi , sonra ara bitti , sonra film bitti , filmin eleştirisi yapıldı ve herkes de evine gitti...
Ankarada veya başka bir yerde herkesin yerine oturması gibi bir olay mümkün değil.Son Ankaragücü-SİVAS maçında abimizin teki Sivastan gelmiş herhalde , biletindeki numaraya bakıyor , yerini bulmaya çalışıyor
Oturmak yok SİVASIMA...
ŞAMPİYONLUK ARTIK ÇOK YAKIN..
BURSA,ANKARAGÜCÜ,ESKİŞEHİR,GAZ İANTEP hiçbirinin yapamadığını yapacak ve ŞAMPİYON OLACAK SİVASIM.
Bu taraftar da bu
ŞAMPİYONA yakışır olmalı.
Taraftarımız centilmen , küfür yok , bunlar tebrik edilen şeyler tabi ki ama ATEŞLİ TARAFTAR LAZIM..
İnanıyorum ki bu güzel taraftar kalan haftalarda ŞAMPİYON TARAFTAR olacaktır.
ŞAMPİYON SİVASSPOR