Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi ? Takım olarak fena değildik ama gol atma becerisini gösterecek bir oyuncumuz yoktu. Yine de maçta en iyisi BİLİCA idi.
Maçın en kötüsü kimdi ? Musa'ya ne oluyor anlamıyorum. Eski Musa Aydın'ı mumla arar olduk.
Maçta göze çarpanlar ? Gözüme çarpan kanat ataklarımız son 3-4 maçtır sıfır oldu. Bunun da sebebi belli. Abdurrahmansız bir takımdüşünülemez. Dikkat edin Abdurrahman'ın olmadığı son 3-4 maçta gol ataklarımız oluyormu, kanat bindirmelerimiz oluyor mu hiç? Maalesef !... Tamam Sylla da iyi, sağlam ama doğru dürüst 1 tane gol ortası yok. Bülent hoca Abdurrahman'ı neden harcıyor anlamıyorum.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Kanatlar çalışmıyor, Mehmet Yıldız top tutamıyor, Abdurrahman, Kamanan, Balili küstürülüyor. Benim bu taktik anlayışına aklım ermiyor. Bu yüzden zorlanıyoruz, geçen hafta Antalyaspor'u zor yendik, bu hafta Konyaspor'a gol atamadık. Aman hocam DİKKAT !!!
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Maç ortada oynandı. Son 15 dakikada çılgınlık yaptık. Adeta 3-3-4'e dönüp 4 forvetle oynadık ama maalesefki top da bizi sevmedi, direklerde istemedi. Konyasporda maçı çirkinleştirmeden çok güzel bir futbol izledik.
Taraftar nasıldı ? Taraftarımızın bir ara sesini duyduk ama yayıncı kuruluş, inatla bizim tribünlerin olduğu yere mikrofon koymamakta direniyor.
Maç hakkında genel yorumunuz ? 1 puan aldığımıza sevinmekten çok, 2 puana üzülmek gerek. Çünkü biz şampiyonluk yolunda koşan bir takımız. 1 puan bizi sevindirmez. Maç içinde ki taktiğimizi ben çözemedim.
Kanat bindirmesi yoktu, kontraatak organizasyonumuz yoktu, orta sahada çoğalıp top yaparak organize bir atağımız yoktu. Top şişirerek oyunu karşı alana yıkma planımız yoktu, yine de ortada zevkli bir mücadele vardı. Bunda sanırım en büyük pay Herve Tum'un son haftalarda olduğu gibi üstün çabası vardı.
Ben Yarın Beşiktaş'ın, Bursaspor'a puan kaybedeceğini tahmin ediyorum.
AYK
|