Bırakın bu işlerı galatasarayda kadroya bıle gıremeyen adamın sıvassporda ne ısı var.. Bu adam hıc bır ıse yaramaz...
Eğer boyle transferler yapılırsa dığer sezonda hıc bır başarı elde edemeyız..
Daha ısabetlı transferler ıstıyoruz.. Hasan şaşı almayın... Yaşı bası gecmıs adamla ve gecen sezon kaç maçta 90 dakıka oynadı acaba ...
Ben Hasan Sasin BUYUK SIVAS SPOR umuzda oynamasini anlamadim gitti.. Neden baska futbolcumu kalmadida onu bulduk tamam futboluna bir sey demem ama bize gelecek vaad eden futbolcu lazim Hasan Sas ise bir sezon sonra futbolu birakacak tipte bir oyuncu sonra ne yapacagiz... sampiyonlar liginde abilik edecekmis evet eder kirmizi kartlari gorerek takim arkadaslarina ogretir boyle takim eksiltilir diye.. BU SIZCE GERCEKTEN ABILIKMI???? bence futbolu birakmis tugay gelse daha iyi hic olmazsa tugayin futbola takim oyununa saygisi var benden bu kadar......
hasan şaş sivasspora futbol oynamak için gelirse iş yapar yok sadece gelmek için gelirse iş yapacağını zannetmiyorum.ayrıca mehmet yıldızın gitmesi çok iyi oldu. taner gülleri alınırsa iyi olur diye düşünüyorumm bize teknik golcüler lazım mehmet yıldız gibi 6 pasın içinden gol kaçıran oyuncular deil
hasan şaş kalite adam bize çok faydası olacagını düşünüyorum.biraz agresif ama sivasta daha rahat olur,sakinleşir çünkü sivasta huzur ve arkadaşlık var.