fiyatlar çok uygun bu sene en az 5 bin kombine satılır ya arkadaşlar bugun stadın çalışmalarını gördüm gerçekten çok fazla ugraşmışlar kapalıyı uzatmışlar Kapalı demişken umarın artık birleştirilir ve oradanda sivasspora destek gelir kapalı trübünde hem bedavacı hemde hiç kıpırdamadan maç izleyen adamlar var.
emınım ki ilgi fazla olacaktır ve olması da gerekıyor şampıyonlar ligi ve avrupa var ve lig de bu sene destek daha fazla olmalı hedeften asla ödün vermemelıyız şampıyona yakışır bir taraftar büyük sivas için
2.LİGDE DAHİL BEN HER YIL KOMBİNE ALIYORUM AMA MALESEF HEP HAKSIZLIKLARA UĞRUYORUZ YERLERİMİZİ BİZDEN ÖNCE AYIRTIYORLAR TAM SATILACAĞI ZAMAN GİDİYORUZ YERLERİMİZİ AYARLAMIŞLAR DAHA ÖNCEDEN BAŞAKANIMI ZIN BUNA BİR ÇARE BULMASI LAZIM ........LÜTFEN BU KONUYUA DUYARSIZ KALMAYIN.....
bu sene takımımızın ıstanbul takımları ıle yarısması ıcın maddı yonden guclu olması gerek ve arkasında taraftar destegının olması gerek onun ıcın konpınemızı alıp her mac doldurmalıyız bu sene stadı
takıma taraftarın en buyuk destegı ancak kombıne bileti almakla,lisanslı ürün satın almayla olur.her macın full seyırcı onunde oynanması lazım ve syırcının susmaması gerekıyo..saydıklarımdan son ıkısını yapamıyoruz sımdılık barı kombınelerı bıtırelım,lisanslı urun satın alalım ve maclara onla gıderek su staddakı sıyah ve kahverengı goruntulere son verelım. kısın soguk dıyede bı bahaneye kımse sıgınmasın,formayı montun ustune gıyersın olur bıter..